שרשור
ים

רחלה1223

New member
אני יודע מי הם הזוכים

יש לי מידע משהוא מהפקה ש
ל סוף הדרך אמר שהזוכים בפרס הגדול הם עובד וזניה וכל הכבוד להם שהם מהסבב ההצלה הגיעו להיות במקום הראשון למרות שהועד וישאל הם הזוג החביב אלי ביותר

TheBlackFairy

New member
שרשור ../images/Emo58.gifים../images/Emo13.gif../images/Emo60.gif

כל ה
ים לגבי התוכנית שעוד לא שודרו, שרשרו לכאן
.

avril האחת

New member
../images/Emo32.gifס!ף הד7ך../images/Emo34.gif

זה הגיע הסוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! של סוף הדרך! חחח?...... אין מה לעשות ישראל ואוהד ינצחו!

avril האחת

New member
היית מת שאתה המלך המלכה זו אני|זהי

תקשיב י'ווחש אני המלכה היחידה בעולם וביוניברס הזה תרגום לבין הסתומים שבינכם יוניברס זה עולם! אז ביייייייייבייייי אתה מבחינתי מ-ח-ו-ס-ל! אסטה לוויסטה ביבי

shakshuka6

New member
לא נכון../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo58.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ז'ניה ועובד המנצחים!!!! די להטעות את הרבים!!

shakshuka6

New member
שחושבים על זה זה לא כזה בטוח

לכו תדעו אולי הם באמת ניצחו? הצייייייייילו!!!!

meravpd

New member
עובד המלך!!!!!

איזה קטעים ראיתי את עובד בהפגנה של גוש קטיף בשדרות!!!!! אני יודעת שהם זכו... אבל בכל זאת הוא לא אמר לי מי זכה, הוא כ"כ חמוד!!!!!!!!!! למי שיש תמונות שלו ופרטים אישיים, נא לפרסם!!!!!! בתודה מראש המעריצה מספר 1....

Ben Zak

New member
כל הכבוד ../images/Emo45.gif מגיע להם

בלי ספק מגיע לשניהם. ממש כל הכבוד!!! שיחקו כל הדרך בנחיצות, באמינות, בחן. ג'ניה היתה מקסימה עם כולם, למרות התגובות המגעילות של אמילי כלפיה. כל הכבוד
אני מבסוט מהתוצאה הסופית.

Ben Zak

New member
בינתים היא בכתה אחרי שצחקה על ג'ניה

לא נורא. היא ממש עיצבנה אותי בפרק הקודם על הירידות שלה על ג'ניה. לשמחת כולנו, ג'ניה מלמדת אותה לקח וגם דרך ארץ

למעלה