איך ידעת?XD לא רשמתי ^^"
K Kawaii Me New member 3/5/07 #40 ../images/Emo204.gifהו~גם אני אותך פחות או יותר למרוווווות שלא נפגשנו^^"
M Mana Sama New member 4/5/07 #55 המ.. האנימה קון שהיית ריסה או ריקו או לא זוכרת די בילינו ביחד כמה זמן..אני הייתי מאנה סאמה :} וכזה..ראיתי אותך בעוד כנסים ולא בדיוק דיברנו קיצר,את לא אמורה ממש לזכור אותי אבל אני בהחלט יודעת מי את =P
המ.. האנימה קון שהיית ריסה או ריקו או לא זוכרת די בילינו ביחד כמה זמן..אני הייתי מאנה סאמה :} וכזה..ראיתי אותך בעוד כנסים ולא בדיוק דיברנו קיצר,את לא אמורה ממש לזכור אותי אבל אני בהחלט יודעת מי את =P
K Kawaii Me New member 5/5/07 #64 ../images/Emo204.gifדי אני רוצה לזכור ! יש לנו תמונה ביחד? או או תשלחי לי תמונייא עם התחפושת והכל *___*
../images/Emo204.gifדי אני רוצה לזכור ! יש לנו תמונה ביחד? או או תשלחי לי תמונייא עם התחפושת והכל *___*
D De-Panther New member 8/5/07 #70 ../images/Emo2.gifאת לא זוכרת שבקון הראשון..../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif מאז שהפורום נפתח אז היו כמה קאגומה אז היא הייתה אחת מהן נו זו סיון יא סנילית
../images/Emo2.gifאת לא זוכרת שבקון הראשון..../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif מאז שהפורום נפתח אז היו כמה קאגומה אז היא הייתה אחת מהן נו זו סיון יא סנילית
K Kawaii Me New member 9/5/07 #75 ../images/Emo204.gifאההה נזכרתייייייייייייייייייייייייייייי קולולולו..
K Kawaii Me New member 3/5/07 #31 ../images/Emo204.gifנו באמת צחקתיXDDDDDDDDDDD דוקטורט זה תואר שלישי באוניברסיטה, וכל תואר זה כמה שנים נכבדות...בקיצור סתם צחקתי ^^" זה תמונה מהמסיבת סיום שכרו לנו גלימות.
../images/Emo204.gifנו באמת צחקתיXDDDDDDDDDDD דוקטורט זה תואר שלישי באוניברסיטה, וכל תואר זה כמה שנים נכבדות...בקיצור סתם צחקתי ^^" זה תמונה מהמסיבת סיום שכרו לנו גלימות.
A AsagiSama New member 3/5/07 #29 ../images/Emo176.gifקבלתי 100 במבחן בתנ"כס! אמג. אני. 100. בתנ"כס. השיעור שאני ישנה בו. אנלא מאמינה XD (ד"א, תנ"כס-תנ"ך-נאחס. P
../images/Emo176.gifקבלתי 100 במבחן בתנ"כס! אמג. אני. 100. בתנ"כס. השיעור שאני ישנה בו. אנלא מאמינה XD (ד"א, תנ"כס-תנ"ך-נאחס. P