שרשור OFF

Nittle Grasper

New member
לי היו~

היום; פסיכולוגיה ולשון... באמאשלכם אשכרה ישבתי ולמדתי... אשכרה קראתי מה זה כל גזרות החפי"צ נפי"ו עו"י האלה! לראשונה בחיי אחרי שאנחנו לומדים אותן מהמחצית הקודמת
ואני מניחה שיש לי ציון די טוב... ובפסיכו' בטח 100 או 110 XDDD

Himeka

New member
*פטפט* ../images/Emo69.gif

בתור אחד שלומדת"מדעי החברה" זה שתן של דבר. תעשי לעצמך טובה. תנטשי את זה כל עוד את יכולה. X:

Nittle Grasper

New member
אני מצטערת להסכים :|

אם לא הייתי צריכה לעבור לכיתה אחרת, כנראה הייתי מרחיבה ביולוגיה וצרפתית שנה הבאה ועוזבת את מדעי החברה... אבל זה לא רק בגלל החומר, וההסבר לא רלוונטי במיוחד, אז~ *המון צומי ליוקע* יהיה טוב

קראת עד הסוף? |: ../images/Emo11.gif../images/Emo88.gif../images/Emo122.gif

אני בסוף גם לא במדעי חברה, אלא רק בהנדסת בניה ואדריכלות. ואני יודעת, כבר אמרת, שזה משעמם~ אבל זה כבר עיניין של עיניין וטעם |: ואין מה לעשות, השיט הזה מעניין אותי |: לא כמו אומנות, אבל עדיין מעניין |: *אני באה ממין משפחה שכזאת =/*

kordilia snake

New member
למה? אני באופן אישי התחלתי ללמוד את זה השנה ואני דווקא ממש נהנת ומחכה כמו אנ'לא יודעת מה לשעתיים המסכנות שיש לנו השנה ומחכה עוד יותר לשנה הבאה רק בשביל זה כי מתחילים שנה הבאה ללמוד גם פסיכו'. אבל בלי שום קשר אני מאוד נמשכת אל התחום במיוחד לפסיכו' ושוקלת ברצינות להמשיך בו אחרי צבא...

תודע כפרעות 33333> ../images/Emo11.gif../images/Emo88.gif../images/Emo122.gif

אחרי שיינה נורא ארוכה של משו כמו 14 שעות, אני כבר מרגישה הרבה יותר טוב P:

NoAmItA ChAn

New member
אויש ;-;

אל תדאגי, יהיה לך טוב בארכיטקטורה או מה שזה לא יהיה 333333333> פיזיקה זה באמת קצת מעצבן, אבל היי, את חכמה ואת תעברי את זה כמו כלום. כמו שאני (^__^) אומרת - "קטנטן עלייך!". אז צאי מהדיכי ולכי תאכלי איזה משהו מתוק ("מה הקשר?" "מישהו אמר שתמיד חייב להיות קשר לכל דבר?"), ותזכרי שכולנו פה בשבילך 33333333333333333333333333333333333333333333333333>

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifתשובה!!../images/Emo13.gif

פרק 24- מחסלת השדים: הופעתה של שאנגו שאנגו היא מחסלת שדים שנופלת קורבן למזימה נוראית. מאוחר יותר נודע לה שאינויאשה הוא האשם. הלכתי ובדקתי רק בשבילך!! תראי איזו השקעה! חחח סתם..

AnNa ChAn

New member
שרשור OFF ../images/Emo32.gif../images/Emo192.gif

ניצחנו!!! ניצחנו!!!!! ניצחחחחחנננוווווו!!!!! כלומר קריית שמונה עירי נגד בית"ר ירושלים !!!!! 5:2 לטובת העיר השליטה שלי!!!!! לפחות עכשיו ישימו לב אלינו יותר בזכות הניצחון הזה ,ולא רק בגלל המלחמה. זה שרשור OFF, כאן אתם משרשרים דברים שלא קשורים לפורום ונצל"שים וכאלה. תהנו!

AnNa ChAn

New member
אני כזאת באקה X_X

אל תקראו את הפסקה הראשונה, ממש, אבל ממש, התבלבלתי T_T

חלום הזויי

היה לי חלום שאני כמו קאגומה וטסובאקי חוטפת אותי ואני מנסה לברוח וכל פעם שניסיתי לברוח היא מצאה אותי והיו לי מלא סימנים כחולים כאלה בסוף הצלחתי לברוח(דרך החלון) וחזרתי למפחה שלי זה החלום הכי הזויי שחלמתי וזה עוד בקצרה ...#_#

למעלה