שרשור show off מס' 2 יוצא לדרך..

התכשיטים שלי ....../images/Emo13.gif

אוקי אז קודם כל רציתי להגיד ש... כולם מהחנות "תומר" ושבאסה שאין עוד הרבה חנויות כאלה בארץ ואז המחירים לא היו כאלה יקרים פאק הכל מזה יקר ...אוףףף טוב נתחיל בשרשרת שקיבלתי ממשהו ממש מיוחד בשבילי לכבוד יום ההולדת 19 שלי

העטלף השני שלי

השרשרת של העטלף עם הקריסטל הסגול שגם אותו אני מאוד אוהבת מתנה מאבא

"תומר"? לא צריך עוד מקומות כאלה...

תאמיני לי- היחס שם על הפנים ו"תומר" הוא אחד המקומות היותר יקרים שאני מכירה... וזה יקר שלא בצדק.

דווקא סאם נורא נחמד. ../images/Emo12.gif

הוא רק קצת ציני ובגלל זה אנשים לפעמים נעלבים ממנו, אבל הוא מצחיק. :] המחירים יקרים מאוד, אבל זה לא שבוולווט פחות. :/

סאם זה ההודי עם הכובע?

(לא מכירה שמות פרטיים, Sorry) כי אם כן, אז אותו אחד הציע לי פעם הצעה מגונה תמורת תיק!

סלחי לי, זה לא חוש הומור! ../images/Emo4.gif

זו הטרדה מינית!!
"אם את רוצה, את מוזמנת לרדת לי, ואני אולי אחשוב אם להביא לך את התיק..." יצאתי משם מזועזעת ומאז כף רגלי לא דורכת במקום שנקרא "תומר".

כן, במילים האלו!!! ../images/Emo46.gif../images/Emo5.gif

בגלל זה אני אומרת שיש הומור ויש הומור... וזה ממש לא נקרא הומור!! אין לי בעיה עם ציניות, כל עוד היא לא גובלת בהטרדה, אבל אני ממש לא מבינה איך אנשים קונים שם עם יחס כזה...

זה לא... זה מבחיל ../images/Emo5.gif

את צריכה לראות אותו (הוא חתיכת יצור) ולשמוע אותו כשהוא אומר לי את זה, ואז תראי כמה זה לא משעשע בכלל..!

אוי\=

הייתי שם פעם אחת.. ואני לא ממש זוכרת תמוכר\= היתה איתו עוד מישהו הסתובבתי עם שקית מהוולווט והם התחילו לדבר על זה שיש להם תחרות איתם.. ראיתי בוולט את אותם תכשיטים שיש בתומר בהבדל מחירים משמעותי(יותר זול..) לכל מקריי, מכות למוכר!! מכות!!

דיזינגוף 122

ביגוד גותי, סייבר, וכו' וגם יש להם תכשיטים מדהימים קצת יקר שם. אבל שווה ביותר. הפורום שלהם: http://hydepark.hevre.co.il/hydepark/forum.asp?forum_id=13946 יש שם מדיי פעם תמונות מהחנות

אז אנחנו כנראה לא מדברים על אותו

אחד.. אין לי מושג איך קוראים לו. אבל הוא הודי שחום כזה וכל הזמן יש לו איזה כובע על הראש...

יש לחנות רק 2 מוכרים.

סאם: הודי, עם כובע תמיד (כדי להחביא את הכיפה) לא יודע טוב עיברית ובגלל זה תמיד מדבר באנגלית. לא זוכרת איך קוראים לשני: ישראלי, שיער שחור קצר, לא נחמד במיוחד.

למעלה