שרשור show off מס' 2 יוצא לדרך..

הנסגדת

New member
אני יודעת?

הייתי שם פעם אחת והיא זו שהיתה שם. בלונדה בהירה לבושה שחור. ולא נחמדה במיוחד, די סנובית. מאיפה לי?

ToryMaster

New member
משעשע?

שמישהו מטריד אותה ומציע לה הצעות מגונות? מה משעשע בזה?

../images/Emo5.gif את לא היחידה

...... העיניין שמישהי שהכרתי הסכימה להצעה שלו זה היה מציצה תמורת וילון פוסטר של פינק פלויד בעעע איזה מגעילה

Blade Of Fire

New member
שניה-וזה באמת קרה?

או שפשוט היא הייתה בראש של "אה נו.. הוא סתם צוחק איתי אז נצחק איתו"?

תיארתי לעצמי שהבן אדם מטרידן סדרתי

מזעזע! והיא עוד הסכימה?!?! אין לה טיפת כבוד עצמי?

Blade Of Fire

New member
ובכן.. צריך להתרגל לסאם

ורק בשביל שבאמת תבינו--הבנאדם דוס. ולא.. הוא לא דוס בכאילו.. ציציות, בלאגנים.. כל פעם שאני בא לשם הוא קורא איזה ספר קבלה או משו בסגנון אחר... האמינו או לא... סאם תמיד התנהג אלינו סבבה.. תמיד נתן לנו להתנחל שם גם אם כל מה שקנינו הייתה איזו סיכה או פאץ'.... תמיד כיף לדבר איתו ולהתווכח איתו... נכון-יש לו הערות וולגריות לחלוטין אבל הן קורעות לחלוטין! אני, אישית, בכל שיחה איתו נשפך על הריצפה מצחוק

ToryMaster

New member
אבל אתה מופרע ../images/Emo3.gif

וממש לא צריך להיות דוס בשביל להתעניין בקבלה [ע"ע מדונה]

מה שנכון נכון...

גם בריטני ספירס לא דוסית והיא שוקלת לשעו תברית לתינוק/ תאומים/ חייזר שלה שיוולד/ו, כתוצאה מהשפעת יתר של הקבלה... ולא חסרים רבנים שחורשים ת'אמ-אמא של הספר תורה ואת כל ספרי הקבלה, ועדיין מרשים לעצמם להטריד ולאנוס תלמידים תמימים בישיבות...

התכוונתי למקומות שמוכרים בהם....

מוצרים כאלה. ואולי אם היו יותר חנויות עם כאלה מוצרים בסיגנון אולי זה לא היה כזה יקר בתומר והמחירים היו יורדים כי הייתה תחרות בין החנויות בתומר מעלים מחירים כי יודעים שסחורה כזאת קשה למצוא בארץ ונכון היחס שם פוזאי ומגעיל (למרות שנתקלתי במוכרת אחת נחמדה שם) והמחירים בשמיים לכן צריך עוד חנויות

אמלי. ../images/Emo99.gif

יש לי חולצה שלה (שעלתה לי רק 20 שקל.
) ותיק צד מגניב שכזה משנקין. :] היא כה שולטת, את רק יודעת איפה ניתן לראות את הסידרה שלה? יש לה בכלל? בדקתי באתר הרישמי והקטע הזה לא ממש ברור...

למעלה