שרשור UFC 141: לסנר מול אוברים

REL YESAYA

New member
נשבר ל מאגו טוטאל ומהוט!!!!!!

כמו שכולם פה יודעים האירוע היום הוא סיבה מצויינת לראות בלייב ולראות אותו בכלל התוכנית שלי הייתה להקליט את האירוע והלזמין חברים לג'חנון של שבת ולצפות בקרבות אך כמובן שלאגו טוטאל או להוא אני לא ממש יודע יש תוכניות אחרות בראש דבר ראשון . האירוע בחמש בבוקר ?? כבר אי אפשר לסמוך על הוט או על אגו טוטאל אז אני בודק באתר של היו אפסי . מחשב כמה שעות זה אחורה או קדימה ומוודא שאני רואה את האירוע הנכון .... אבל אז מגיע המכה... לפי לוח השידורים של הוט האירוע נגמר ב 6:00!!!!!! והרי אי אפשר להקליט את ה "תוכנית" שנקראת " נשוב לשדר ב 6:00"!!!!!!!!!!!!!!!!!! אז על מי להתעצבן כבר אני לא יודע ??!?!?!?! על הוט ?!?!? על אגו טוטאל ??? על YES ??!?!?! על אלון שכבר יושב מעכשיו בכיסא שלו ב MGM !?!?!? עד שיש ערוץ אחד שאני מתחבר לתכנים שלו הוא מפשל בלי הפסקה !!!! אבל מה שכן ....פראייר אני לא זו הייתה הפעם האחרונה שאני סובל מהם או שזה יסודר לאירוע הבא או שאני לא בערוץ הזה יותר או שלא קוראים לי אריאל

elvis18

New member
המוזיקה המחרידה של לפני הפרילימס החלה ...

אני כלכך מחכה לכל אירוע , וקונה לעצמי פופקורן ושתייה ומקופלת חחח בשביל אירוע שבו אני יושב עם עצמי בפאקינג אמצע הלילה\לפנות בוקר , שהמוזיקה המחרידה הזאת ,כבר גורמת לי לעקצוצים והנאה , לא רק שאני כבר לא סובל ממנה עוד יבוא יום שאני אעשה עם המוזיקה הזאת מדיטציה ,אם ימשיכו את הפרלימיס בפייסבוק (בתקווה) יאללה חברים שיהיה לנו אירוע אדיר !!! אני עוד לא מאמין שאני אומר את זה (בחיי שאני לא מאמין לעצמי ,אני לא סובל אותו) יאללה לסנר !!!

no gi

New member
טמטום רציני העניין הזה

מה כ"כ קשה לאגו-טוטאל/להוט/ל'יס' לדעת מתי הוא משדר מה?? ומה כ"כ קשה לכתוב משהו הגיוני על מה שמשודר?? "פרק 34", מה קשור פרק? תכתבו איזה מספר אירוע ועד שכותבים איזה מספר אירוע לא כותבים מי הקרב המרכזי ועד שכותבים קרב מרכזי עושים טעות אחרת מה כ"כ קשה?? זה מהזה בסיסי...

sUp3r

New member
כוון להקלטה ידנית אחינו...

בהגדרות של המאג'יק אפשר להקליט לפי שעות, רק שים לב ליום שאתה מקליט. נתקלתי גם אני באותה הבעיה... אפשר להקליט 20 דק' נוספות בלבד לאחר האירוע, מה שכמובן לא תורם. הקלטה ידנית הייתה המוצא האחרון, נקווה שיעבוד...

REL YESAYA

New member
תודה רבה אבל זה לא פתרון

מה שקורה אירוע אחרי אירוע זה פשוט זלזול בלקוחות שלהם

BeniTaz

New member
לא ייאמן.. אותה בעיה כבר יותר מ-5-6 שנים

אחת מתוך שלל בעיות שחוזרות על עצמן בטיפשיות ולאף אחד לא מזיז. לפי מה שאני מבין זה בעיה אצל הוט.. גם כן, החברה עם השירות לקוחות הכי גרוע שקיימת. גם לאגו טוטאל כנראה לא ממש מזיז לפתור את הבעיה כי זה פשוט שנים לא נפתר אז כנראה האוהדים לא ממש חשובים להם. חוסר מקצועיות ושירות לקוחות לוקה. בגלל זה כנראה הם לא הולכים להתפתח. לא שחסרות בעיות בחבילות של ערוץ הספורט וצ'רלטון אבל טעויות חובבניות כאלו לא ראיתי בערוצים האלו וזה מסביר הרבה. חבל.. נראה אם מתכוונים לתת לנו את האירועים של UFC on Fox.. שמבחינת איכות הם עולים על אירוע ה-PPV הממוצע ואין שום בעיה טכנית לתת לנו. רק חוסר מקצועיות והבנה.. מקווה שלא יאכזבו.

חוסר תשומת לב לפרטים הקטנים בהוט

והשידור החוזר היום בערב, קיים? כי כתוב UFC140 ולא 141. אז מתי אני אוכל לראות את הארוע המרכזי שעדיין לא ראיתי ולא יודע מי ניצח?

REL YESAYA

New member
יש בפייסבוק אבל....

רק את שתי הקרבות הראשונים וארבע הקרבות הבאים בFUEL TV שזה במקום ספייק אם יהיה משהו אני יעלה לפה

BeniTaz

New member
לא ממש.. זה במתכונת הרגילה בפעם האחרונה

ארבעת הקרבות הראשונים בפייסבוק, ו-2 הקרבות המקדימים הנותרים בספייק ובפייסבוק. נקווה שה-UFC בכל זאת ישנו את דעתם וימשיכו עם הפייסבוק ב-2012.. אבדה קשה שאין לנו אפשרות לצפות בחבילות של FOX.

למעלה