כמה דעות שלי על האירוע
לסנר -אוברים - קודם כל אני חוזר על מה שאני אומר תמיד מאז המחלה לסנר הוא לא אותו לוחם שהיה לפניה ,פחות עוצמתי ,פחות מפוקד ,ופחות קילר ממה שהוא היה ובעצם ומול אוברים הוא עלה לגזור קופון , ברור שהוא יאמר בראיונות שהכל טוב הוא רוצה לקבל את המשכורת ולעלות לקרב ,מצטער אבל כל אוהדי אוברים צריכים לרדת מהעץ שלהם ולהרגע ביום כמו שלשום לסנר היה מפסיד גם לקונגו .... נכון אני אמרתי במפורש שאוברים יסיים את לסנר בדקות הראשונות ופגעתי בול ,אפילו אוברים היה עם הידיים למטה למנוע כל ניסיון TD ולסנר לא ניסה בכלל לקחת אותו ,לסנר חיפש דרך החוצה ובעצם לסנר הוא לא לוחם אמיתי .... כששואלים אותו במסיבת עיתונים לפני האירוע האם אתה רוצה לפרשן והוא עונה שכרגע ! הוא לוחם זה אומר הכל , אוברים אחד מהטופ 5 בHW לא רק בגלל שהרבה ירודה ,ולא בגלל הרמה הגבוהה שלו בעמידה זה שילוב של שניהם למעשה ,ולסנר יגזור עוד קופון ברסאלמניה הקרובה מול טייקר . דיאז-סרוני- אני במקום ג'קסון מעיף את סרוני ,לוחם בלי מודעות עצמית ויכולת לשלוט בעצמו לא יותר טוב מכל בריון ברחוב .... דיאז מצד שני יפסיד לכל טופ 10 במחלקה . פיץ-הנדריקס - אני מודה לא האמנתי שזה יקרה אבל אם נהיה רגע רציניים ואמיתיים מה שקרה שם זה בדיוק לאקי פאנץ מצד אחד מצד שני לא יודע למה היתה לי הרגשה שפיץ יפסיד הוא נראה חלש ופחות שרירי מהרגיל לא יודע אם זה בגלל שהוא נהיה צמחוני ,טבעוני או קיבל איזה דפקה אחרת לראש הוא נראה לא הוא עצמו לפני ובכמה שניות של הקרב . המדהים הוא שזה האגרוף הראשון שנזרק בקרב שגרם לKO פשוט מדהים . אומנם צחי אומר שהוא הכי קטן במחלקה , זה לא לגמרי נכון הוא שכח כמה לוחמים אבל בואו ניתן להנדריקס להנות מהספק ונשים אותו מול קושצאק ,,אלבס או משהו ברמה הזאת ואז נדע אם זה פוקוס או לא . גוסטפסטון לוחם מאוד מעניין ילחם בעתיד מול גונס על התואר ,נקווה שלא מוקדם מדי הוא צריך לפחות עוד שנתיים להשתפשף ולצבור ניסיון אבל הוא נראה מבטיח ,לא הייתי נותן לו את מאצידה ,אפשר לתת לו את ליטל נוג,טיטו, פרנקלין, אפילו גריפין הוא יחסל אותם אני מאמין בו . אחרי סופש בלי אינטרנט טוב לחזור