שרשור UFC 141: לסנר מול אוברים

danielmo1

New member
הניחוש שלי

ואני מקווה שאני צודק כי הוא עוד לא נבחן, אבל הסנטר שלו נכון לעכשיו עדיפה על של אוברים אוברים כבר קיבל נוקאווטים ונוקדאונים בחייו, JDS עדיין לא וזה כי הוא לא נבחן, זה היתרון שלו

blackcoldtiger

New member
...

לא זכור לי שאוברים קיבל KO שגמר אותו, רק TKO והסנטר של JDS עוד לא ניבחן והרקורד של סנטרים ברזיליים לא עומד לטובתו. וחוץ מזה אוברים גם יהיה חייב לבחון אותו, ברכייה לגוף או הבעיטה שנתן עכשיו ללסנר תעשה גם את העבודה. ולא לישכוח את הG&P המסוכן של אוברים שיכול לפרק גם.

blackcoldtiger

New member
זה לא אוברים שם

זה אחיו התאום והפחות מוצלח, אוברים הנוכחי עבר מוטציה ונהיה הHULK השחור

BeniTaz

New member
דניאל.. אני לא מסכים

אני לא חושב שיש לו סנטר ברזל, אבל גם אין לו סנטר חלש. במיוחד לא ללוחם MMA שעבר 48 קרבות MMA ברמות הגבוהות + עוד כמה עשרות קרבות קיקבוקסינג. הקרב שהצגת לא מראה על סנטר חלש.. שוגון פיצץ לו את הסנטר בלי הגנה מטווח קצר, אף אחד לא היה עומד בזה. ההפסדים ללידל וחאריטונוב היו יותר כניעה מאשר נוקאאוט. כשאוברים לא ידע לספוג מכות לפנים והיה נכנע וכאן החולשה שלו יכולה לחזור. הנזק הכי גדול היה מול שוגון מבחינת KO. ב-K-1 אוברים דוקא הפתיע כספג כמה מכות טובות לסנטר ולא נשבר. גם נגד ספונג וגם נגד בונייבסקי. סנטר חלש בטוח אין לו.. מצד שני לא צריך להיות רק בעל סנטר חלש כדי ליפול ממכה טובה של JDS אבל הוא לא נופל לקטגוריות האלו של לוחמים בעלי לסת זכוכית.. עדיין לא.

danielmo1

New member
דווקא נגד צ'אק

זה היה נוקאווט הכי נוקאווט שיש, הרגליים רעדו, אחרי זה קיבל עוד כמה לראש והתרסק על הרצפה ברור שהוא קיבל אגרופים רציניים משוגון על הרצפה, אבל שכחת את הדבר הכי חשוב, רמת החוזק עולה, ואגרוף של JDS, אני לא יודע עד כמה משתווה לאגרופים של צ'אק ושוגון (בנוסף אל תשכח את ההפסד השני לשוגון בKO וגם הקרב מול חריטונוב שבו הוא כבר היה המפלצת קיקבוקס בהתהוות והתחיל לברוח ובסוף נפל לקרשים מאגרוף אחד) בנוגע לK1, אין ספק שהוא עשה דברים מאוד יפים במיוחד לאחר ההיסטוריה שלו והקאמבק הזה הפתיע הרבה אנשים, אבל ופה האבל הגדול כפפות 3 אינץ' עושות הרבה, הרבה יותר נזק

22wings

New member
אבל אל תשווה

מול לסנר אוברים אמנם היה צריך לשמור נגד TD אבל חוץ מזה היה לו את כל החופש שבעולם. הוא בכלל לא שם על העמידה של לסנר ובצדק. העמידה של לסנר היא בדיחה ולכל יריב אימון של אוברים יש עמידה יותר טובה. נגד JDS טעות אחת והוא יכול ללכת לישון...

mbenyaacov

New member
כלל לא בטוח שהסנטר שלו עדיף.

הייתי בודק למי יש יתרון בריצ'. על פניו האגרוף של JDS טוב יותר, והרגליים של אוברים טובות יותר, אבל שווה לחכות ולראות..ואני כבר לא יכול לחכות יותר..

22wings

New member
אגרוף

ואני חייב ללכת עם לוחם שניצח בשני הקרבות האחרונים שלו תותחים כמו ולאסקז וקארווין. ובסטייל.

blackcoldtiger

New member
אולי אגרוף

אוברים מביא איתו ארסנל של יום הדין לקראת JDS: ברכיות מוות, אגרופים לא פחות טובים, כוח מטורף, G&P עם קבלות והאבקות והכנעות ברמה. רק אגרופים לא יצילו את JDS

BeniTaz

New member
אם אוברים חכם הוא לוקח לקרקע

יש לו יתרון ברור שם ויתרון משקל משמעותי.. לא הייתי מסתכן בעמידה. JDS חיה.. יכול להוריד אותו בנוקאאוט. גם כאן לטעמי אוברים פייבוריט.

FrecCo

Active member
אוברים יקח לקרקע את הלוחם ש

קארווין ו-ולסקז לא הצליחו? למעשה אף אחד היום לא ממש הצליח.. לא חושב. שני הסטרייקרים הכי טובים בHW בספורט הזה יפגשו ואנחנו נדע מי הטוב ביותר..

BeniTaz

New member
אף אחד לא חסין מטייקדאון

ולאסקז לא ניסה.. הוא רק עמד. אומנם ל-JDS יש TDD טוב, אבל אוברים יודע את העבודה מהקלינץ', הוא לא מתאבק ולא הולך לקחת שוטים.. אז JDS צריך להתאמן על TDD שונה ומהקלינץ' יהיה מעניין אם יהיו לו תשובות.. לא רק TD גם ברכיות. ומה שיפה באוברים שהוא מגיע עם גיימפליין והוא מאוד מחושב.. ויש לו ארסנל גדול אז קשה לצפות אותו. חוץ מזה הולך להיות כאן הבדלי משקל משמעותיים וצריך לקחת את זה בחשבון אם אנחנו מדברים על קלינץ' ובכלל. נראה מה יהיה.. קרב אדיר.

זקס11

New member
עוד קרב אחד....

אוברים בקרב טקטי העדיף ללכת לכבד. ככה הוא שמר על ידיים נמוכות כדי להגן נגד TD. נגד וולסקז זה לא היה עובד. בכל מקרה, עוד נצחון מול JDS. וההולנדי אלוף.

למעלה