יופי של אירוע
נשארתי ער כל הלילה וראיתי את האירוע מתחילתו. גוסטאפסון - מאטיושנקו מאטיושנקו יופי של גייט קיפר. הוא רע, קשוח, ולא מחפש טקטיקות, אלא לסיים קרבות. זו לא משוכה קלה לאף אחד וגוסטאפסון דילג מעליה די בקלות. אני מקווה שהוא יקבל את משידה עכשיו, מה שיכול להתפתח לקרב עמידה מרתק. פיץ' - הנדריקס שמעו שהנדריקס עלה לזירה אמרתי לעצמי, גמד גמד אבל סוסון. הידיים הכבדות האלה יכולות להפחיד כל אחד. העצירה מוצדקת לטעמי, מהרגע שאתה נופל ונחבט עם הראש במזרן, נגמר העסק. אני דווקא אוהב את פיץ' ומעריץ את המסירות שלו, ואני חושב שהוא עוד יחזור לטופ. לדעתי הנדריקס לא יקבל ישר את המנצח בין קונדיט לדיאז על החגורה הזמנית, אלא יצטרך לעבור את אלברנגר או מקדונלד לפני. סה"כ מאז הפציעה של GSP מחלקת ה-WW נראית טובה פתוחה ומוכשרת מאי פעם. ואז שמו את הקרב של דון יו קים, ונרדמתי ישר אחרי הטלת ג'ודו יפהפיה אך לא רלוונטית שלו. התעוררתי רק למשמע הצעקות של קורפל ופריינטה מהפיצוצים של סרונה ודיאז. יופי של קרב, והדם הרע רתח עם האצבע המשולשת. סרונה נגרר למשחק הפרוע של דיאז, ולא נראה לשניה כמו לוחם מהמחנה הטקטי של גרג ג'קסון. ואת האחים דיאז אי אפשר לנצח במגרש שלהם מסתבר. ברוק לסנר מול אוברים - למרות שהימרתי על ברוק, ידעתי שאם הוא יפסיד זה יהיה בצורה משפילה שכזו. כמו עמית אני חושב שברוק יתפתה לקחת את מיר-לסנר 3 בגלל הכסף שיוצע לו, ואחרי שיפסיד שם יפרוש סופית. סה"כ מגה אתלט אבל לוחם מזעזע, אוברים ניצח אותו בקלות. הירידה לברכיים אחרי הבעיטה לכבד הזכירה לי את ההתמוטטות של בוב סאפ מול מירקו קרו קופ. זה אולי כואב, אבל אנשים פה (משידה, סילבה) עשו קרבות שלמים עם צלעות שבורות. בכל אופן ברוק הוכיח שוב שהוא בלון שהתפוצץ, ושהניצחונות על קארווין ומיר 2 היו מקריים בהחלט.