שרשור UFC 141: לסנר מול אוברים

iratherdie

New member
רויס גרייסי יש לך טעות בהבנה

דיאז עומד ככה בכוונה שיקחו אותו לקרקע. הוא רוצה את זה... ראה מקרה גומי. לקח אותו לקרקע ספר עד אחד וחצי ונייט היה על הגב שלו. הוא מסוגל להכניע 90% מהלוחמים מולו. במיוחד ב-LW אין הרבה גרפלרים ברמה שלו. העמידה מתאגדת (הופכת אגדית) מקרב לקרב. ראית שסרוני הפיל אותו הוא שכב ופתח רגליים בשמחה. לעומת זאת שסרוני פספס היי קיקים ונפל הוא קם במהירות שנייט לא יסתער עליו. אבל מה נייט איזה לוחם נואש כמו ג'ון פיץ' שינצל כל אפצ'י שעשית? דיאז OG מסטוקטון. לא מבין איך סרוני אוכל כאפות בעמידה ויש לך הזדמנות לטופ פוזישן ואתה משקשק... 13 הכנעות יש לו. בכלל הראש של סרוני לא במקום מישהו צריך לתת לו כאפה למציאות אם הוא רוצה להיות אלוף. עוד כמה שנים הוא יהפוך למטיושנקו שאתה צריך לנצח אותו כדי להלחם בכרישים. בLHW יש כבר שיטה. בהתחלה אתה מקבל את האמיל, משמיד אותו ואז מקבל את מטיושנקו. בדיוק כמו ג'ונס ככה גוסטפסון. זאת אומרת שעכשיו נגמרה ה"קייטנה" והוא מקבל את מצ'ידה או הנדרסון או משהו כבד כזה.

elvis18

New member
תיאוריית קונספירציה על הקרב של ברוק לסנר

http://nodq.com/wwe/327318466.shtml באתר הזה פורסם מה שכריס ג'ריקו מתאבק עבר של הWWE רשם בעקבות פרישתו של לסנר מהMMA ... הוא אמר בצחוק או שלא ,שהקרב דיי בדיחה ומכור , וטען בצחוק או שלא , שלסנר יחזור בקרוב לWWE ,אני יודע שאתם לא מעודכנים בארגון השני , אז ככה ,שבוע הבא אמורה לחזור לארגון דמות מרכזית שמפמפמים את החזרה שלה כבר כמה חודשים .. אני מעריך שזה לא לסנר אלא מישהו אחר ועדיין ,יש תחושה סביב לסנר שהוא חוזר ,שימו לב - ואגב ג'ריקו ה וא לא היחידי שאמר זאת(עוד כמה מתאבקים אמרו את זה ) ...בכל אופן גם לפני, כולכם זוכרים שהיה הרבה רעש והמולה לגביי האישור של דיינה לתת לברוק להתחרות ברסלמניה -חד פעמי , כיום כשלסנר פרש , זה עלול לקרות ... גם ההערות שלסנר הוציא בימים האחרונים מכוונות לשמה ,שימו לב מה אמר לסנר ימים ספורים לפניי הקרב עם אוברים : was recently asked to be on a WWE Legends video game, and when I did it rumors sprouted I was coming back. I'm an ultimate fighter. I know [pro wrestling's] always there. If the organization sees business to be made off me, I don't think anyone in their right mind would turn down money, do you?" קצת מחשיד כל הסיפור הזה , נכון שיש מצב שג'ריקו ואני הוזים ,וחולמים בהקיץ , אבל רבאק האם יכול להיות שבאמת יש בזה משהו ,וכל הסיפור פרישה וכל זה באמת בגלל רצון של לסנר להפסיק להתעסק באוקטגון ולחזור לההאבקות המקצועית ??

fatnoam

Active member
יופי של אירוע

נשארתי ער כל הלילה וראיתי את האירוע מתחילתו. גוסטאפסון - מאטיושנקו מאטיושנקו יופי של גייט קיפר. הוא רע, קשוח, ולא מחפש טקטיקות, אלא לסיים קרבות. זו לא משוכה קלה לאף אחד וגוסטאפסון דילג מעליה די בקלות. אני מקווה שהוא יקבל את משידה עכשיו, מה שיכול להתפתח לקרב עמידה מרתק. פיץ' - הנדריקס שמעו שהנדריקס עלה לזירה אמרתי לעצמי, גמד גמד אבל סוסון. הידיים הכבדות האלה יכולות להפחיד כל אחד. העצירה מוצדקת לטעמי, מהרגע שאתה נופל ונחבט עם הראש במזרן, נגמר העסק. אני דווקא אוהב את פיץ' ומעריץ את המסירות שלו, ואני חושב שהוא עוד יחזור לטופ. לדעתי הנדריקס לא יקבל ישר את המנצח בין קונדיט לדיאז על החגורה הזמנית, אלא יצטרך לעבור את אלברנגר או מקדונלד לפני. סה"כ מאז הפציעה של GSP מחלקת ה-WW נראית טובה פתוחה ומוכשרת מאי פעם. ואז שמו את הקרב של דון יו קים, ונרדמתי ישר אחרי הטלת ג'ודו יפהפיה אך לא רלוונטית שלו. התעוררתי רק למשמע הצעקות של קורפל ופריינטה מהפיצוצים של סרונה ודיאז. יופי של קרב, והדם הרע רתח עם האצבע המשולשת. סרונה נגרר למשחק הפרוע של דיאז, ולא נראה לשניה כמו לוחם מהמחנה הטקטי של גרג ג'קסון. ואת האחים דיאז אי אפשר לנצח במגרש שלהם מסתבר. ברוק לסנר מול אוברים - למרות שהימרתי על ברוק, ידעתי שאם הוא יפסיד זה יהיה בצורה משפילה שכזו. כמו עמית אני חושב שברוק יתפתה לקחת את מיר-לסנר 3 בגלל הכסף שיוצע לו, ואחרי שיפסיד שם יפרוש סופית. סה"כ מגה אתלט אבל לוחם מזעזע, אוברים ניצח אותו בקלות. הירידה לברכיים אחרי הבעיטה לכבד הזכירה לי את ההתמוטטות של בוב סאפ מול מירקו קרו קופ. זה אולי כואב, אבל אנשים פה (משידה, סילבה) עשו קרבות שלמים עם צלעות שבורות. בכל אופן ברוק הוכיח שוב שהוא בלון שהתפוצץ, ושהניצחונות על קארווין ומיר 2 היו מקריים בהחלט.

BeniTaz

New member
אלנברגר פוגש את סאנצ'ז בפברואר

מקדונלד פוגש את מיילס בסוף מרץ. הנדריקס לא הולך לחכות בחוץ בשביל יריבים שכבר נקבעו להם קרבות ולא נראה לי שה-UFC רוצים לקלקל את החתיכת הייפ שלו עם ה-KO האדיר הזה. חוץ מזה שאין יריב כרגע שממתין לקרב על התואר אחרי הפציעה של GSP והוא נופל בדיוק למשבצת הזאת.. זה מסתדר פיקס. נראה מה יקרה..

RoyceGracie

New member
יש הבדל בין בעיטה לצלעות ובעיטה לכבד

הוא דפק את הפרצוף של "וואי זה כואב לי בכבד !" וזה היה ברור... בעיטה כזו תוריד כמעט כל אחד, היא הייתה מושלמת. בעיטה לכבד זה כמו בעיטה לביצים, לוקח לך שניה וחצי להרגיש את מלוא הכאב - וזה בדיוק מה שהיה פה... אני מבין אותו לחלוטין... האמת שאני חושב שהזריקות לואו קיק שלו וג'אבים וכאלה היו בקטע של להתחיל את הקרב באיזי, למרוח אותו קצת לפני שמגיעים לעיקר (אולי באמת כמו שאלון פדות אמר - בשביל שאולי בסיבובים המתקדמים הקרדיו של אוברים יהיה גרוע), הוא פשוט לא ציפה ליכולת, עצמה ואפקטיביות כל כך טובות מצד אוברים. שאכל אותו בלי מלח כאילו זה קרב אימון....

BT24

New member
כמה דעות קצרות

סרונה איכזב בענק. איפה הגיים-פלאן? חטף המון, לא החזיר הרבה כלל, לא עשה שום-דבר מרשים. פשוט חבל.
מוזר לי שבכלל מטילים ספק בעצירה של פיץ'-הנדריקס. פיץ' לא התאושש, והנדריקס כבר קפץ עליו עם אגרוף בקרקע. גם מוזר לי שמנסים להגיד שהעצירה הייתה מוקדמת גלל שאחרי שניה פיץ' הפך את מזגאטי. זה שהוא עשה את זה רק מראה שהוא היה לגמרי מחוץ לעניינים.
אוברים-לסנר קרב די סתמי, שניהם היו שמרנים, לסנר כרגיל נובל כשהוא חוטף מכות. לא ניסה אפילו ללכת על טייקדאון של יאוש, פשוט ישב על הרכיים וטחף אגרופים. העצירה הייתה גם קצת מוזרה לדעתי, השופט נכנס בדיוק כשאוברים הפסיק לרגע להכות את לסנר.

elvis18

New member
בבעיטה\ברכייה הראשונה שנכנסה

ראו שלסנר אאוט ,אחר כך כשלסנר ניסה שוט ואוברים ניפנף אותו בלי בעיה,ראו שלסנר גמר את זה ...הוא לא היה בכלל מאופס , לדעתי הוא רק רצה לסיים את הקרב ,להודיע על פרישה וללכת הביתה .. אוברים לא היה שמרני ,הוא היה אוברים , ברכיות בעיטות אגרופים , לא חשבתי שהוא ינסה משהו אחר ..

דיינה ניראה בדיכאון במסיבת עיתונאים

ראה איך כל המרשרשים בורחים לו בין הידיים

elvis18

New member
באמת שאלו אותו אפם הוא מצוברח ....

הוא ענה שהוא חולה,מרגיש לא טוב, נו באמת ,דיינה אומנם שקרן מצטיין, אבל ראו בפנים שלו שהוא מאוכזב כי לא רק לסנר הפסיד פרש ,דיינה נאלץ לאכול את הכובע ובנוסף האיש שהכניס לו הכי הרבה הלך קפוט ....

k i m k h y

New member
מה שאיש לא יכול לקחת מדיינה זה

את הספוט שהוא לוקח, בכל ההתעסקות ב UFC. לפעמים נדמה שהלוחמים - שבזכותם העסק חי ונושם, נדחקים הצידה לטובת החשיבות שכולם מייחסים לאמירות / מצב הרוח / שפת הגוף של ווייט. אוברים הרשים אותי במסיבת העיתונאים - רהוט וענייני. העזיבה של לסנר מבורכת וקצת לא מפתיעה בעיני <חוכמה שבדיעבד, כמובן> - כמה שפחות לוחמי כאילו מה WWE ושאר קרקסים - תדמית ה MMA תהיה מכובדת וראוייה יותר. אלון, העדפת להתקיל בסוף את סרוני, הא ?

BeniTaz

New member
אוברים נשמע בחור מאוד אינטלגנטי ומכבד

גם הסדרה שלו חשפה אותו ועשתה לו שירות יוצא מין הכלל.

fatut7

New member
דיינה כמעט התעלף שם. אני הופתעתי שהוא החזיק

מעמד. הוא היה חולה מת.

AmitNHB

New member
דעות לאחר צפייה

טוב, אכלתי קקה בהימורים אבל לפחות את המיין איבנט לא פיספסתי והעיקר שפדות אכל ת'כובע.
אחלה קרב פתיחה. שכחתי את השם שלו אבל הוא האכיל את נאם פאן קש גם כאשר הקרב כבר מזמן היה בכיס שלו.
סרוני הזה... ביצים של שור ושכל של ציפור. אין מילים. אתה חוטף ת'מכות של הלייף בעמידה ומצליח פעם אחר פעם להפיל את היריב לרצפה עם סוויפים ? לא חשבת לנסות קצת גראונד אנ פאונד
פאק, תעשה לו לאיי אנ פרר מצידי. speaking of lay and prayer, לא חשבתי שיגיע היום שנראה את ג'ון פיטץ' חוטף כזה Kם אבל גאד דאמ... ושלא יבלבלו את המח. עצירה מעולה של מזגטי. סה"ך אירוע טוב לסיום השנה הקצת מאכזבת משהו. נקווה ל 2012 טובה יותר עם פחות פציעות.

AmitNHB

New member
אה ושכחתי את הדבר הכי חשוב.

ג'ינה קרנו
הדבר החם הבא בהוליווד. רק שלא תבוא יותר להופעות בטלויזיה כמו הפעם ההיא ב Inside MMA שהיה צריך לקחת את המצלמה 5 מטר אחורה בשביל להכניס אותה לפריים.

זקס11

New member
"יכולת סטרייקינג בינונית, שנשענת בעיקר על כוח

ולא על מהירות או טכניקה" זו הייתה הטענה של אלון מאז ומעולם כנגד אוברים. והנה, בקרב הראשון של אוברים נגד טופ 3, אוברים מראה TDD יפה (לסנר התקשה לצור מצבי TD), ועם התקפות מתוזמנות של ברכיים ובעיטות לכבד. אז נכון שהסגנון של JDS נראה יותר "נקי". אבל טיל הכתף ששוגר לכבד של לסנר לא היה רק כח.

lior 30 rg

New member
זה עדיין נכון

אוברים תמיד התקשה מאוד מול לוחמים טכניים, גם כאלו שקטנים ממנו בהרבה וזה בלט מאוד בקרבות K-1 שלו. הוא לא הצליח לסיים את ספונג, בוניאבסקי עשה ממנו צחוק שלא לדבר על הקרב החוזר שלו מול הארי שאליו הארי אשכרה התאמן. כולם לוחמים טכניים, כולם קטנים ממנו בהרבה. מול JDS זה ייגמר אותו דבר בדיוק. לסנר, לא בדיוק נכנס לקטגוריה של לוחמים טכניים, בטח לא בעמידה.

BeniTaz

New member
אשכרה צריך לשמור את ההודעות שלך ולהראות לך

בסוף. איך תמיד אתה כותב בביטחון וטועה.. נקווה שגם הפעם
מה שלום פידור? היום הוא גם לוקח את מאצ'ידה?

lior 30 rg

New member
נחייה ונראה.הפעם הבאה לא רחוקה כל כך...

עניין של חודשיים שלושה. JDS הוא לוחם טכני שיודע לעבוד מרחוק, לשמור על מרחק ויודע לא להיגרר לבראולינג (זה הכי חשוב במקרה של אוברים) ויש לו אוויר לחמישה סיבובים. היתה כבר הכרזה על הקרב בינהם?

זקס11

New member
אתה חי במציאות מדומיינת

הארי הוא HW, והוא טיפה יותר גבוה מאוברים. רמי הוא אחד מהלוחמים הטובים ביותר ב K1 בשנים האחרונות, והוא גם לוחם HW. אבל עזוב. אתה בכלל ראית את וורדום מנצח, אז הדיון איתך בנושא הוא פשוט דיון עם טרול. אני מאד מעריך את ההבנה והידע שלך. אבל משום מה, כאשר זה נוגע לאוברים, אתה מאבד כל יכולת שיפוטית.

למעלה