שרשור

שרשור

הכרות: בגלל שלא הייתי שבועיים פה (המחשב התקלקל ) ובגלל שיש מנהל פורום חדש נעשה הכרות קטנטנה שם: גיל: תאריך לידה: מגורים: איי סי: מסנג'ר: אזור תמונה!!

nikonit

New member
להקל עליך ועל עוד כמה אנשים ../images/Emo13.gif

בחודשים האחרונים היו כבר כמה שרשורים דומים. אז כדי שחס וחלילה לא תיגרם טרחה לאף אחד, מצ"ב קישורים לכמה שרשורי הכרות שהעליתי בחכתי... 1. שרשור מאוגוסט, ש... גם אותו אבנר פתח. 2. ועוד אחד, מספטמבר. 3. וגם בנובמבר היה שרשור, ביגלמן רצה להכיר אותנו. נראה לי ששלושת אלה מכסים בצורה טובה את המשתתפים היום בפורום. למיטב זכרוני היו עוד, בחיפוש הנוכחי לא איתרתי אותם. אז - ברוכים הבאים לחדשים שהגיעו מאז
ולמנהלים - אפשר להכניס לטאג-ליינס? ואחתום במשהו שאני כמעט שכחתי שהיה פה פעם. משהו קצת ישן, ממאי 2004, שבעוונותי אני פתחתי, נסיון לעשות שרשור הכרות משודרג:

כל שבועיים עושים היכרות מחדש

שם: משה בוסגלו גיל: 56 תאריך לידה: 16/6/69 מגורים: כדור הארץ איי סי: איי דונט סי מסנג'ר: מי סנג'ר? אזור נגב..בזה אי אפשר לשקר הוא פשוט האזור הכי טוב ותמונה מצורפת..יום אחד תסתכלו לשמיים ותראו אותי

eranlevi1984

New member
נגב האיזור הכי טוב?!! חה הצחקת אותי

ממש לא!!!! אין על איזור שרון כמה קטן ככה טוב ואחלה צוותים!

lilush3333

New member
אתה הצחקת אותי!

אתה לא מכיר את ההתנהלות באיזור שלנו ככה שאתה לא יכול לקבוע. אז אל תגיד סתם:) (וסתם לידע כללי , ת'אמת לי באמת אין מושג מה זה באמת האיזור הכי טוב אם כבר עלתה התהייה...)

s h i r s 1

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח אוריייןן ../images/Emo6.gif

כפרות עלייך נשמהההההה!!!

אוקיי ועכשיו תם תם תם האמת!

שם: רומן גיל: 17 תאריך לידה: 27/04/1988 מגורים: אל תשאלו שאלות קשות בבקשה אייסי: 22737033-3 מסנג'ר: [email protected] ואזור נגב!

Beigelman

New member
הבוקר בא...

שם: אלכס בייגלמן גיל: עוד 73 ימים 16 תאריך לידה: 23.04.1990 מגורים: ראשל"צ איי סי:6776106 מסנג'ר:[email protected] אזור: איילון

23ayalon

New member
אין על איילון...

שם:ליהי גיל:17 תאריך לידה:10.10.88 מגורים:ראשלצ' אי סי:202550311 מסנג'ר:[email protected] אזור: איילון

אמממממממ!!! אני!

ראיתי שמתוך ה3 דוג' שהביאו, אני רק בשירשור אחד (מכיוון שבאוגוסט/ספטמבר הייה את כל הבלגן של גוש קטיף וצפון השומרון... אז הנה אני!!! שם: אהוד גיל:19.6 תאריך לידה: 13/10 מגורים: נווה צוף (חלמיש) איי סי: אין מסנג'ר: [email protected] אזור: ירושלים נה"ז בנימין

בכירה

New member
דיי עם הפוליטקה בהודעות

אתה מרגיז כל כך!! חפש לך פורום פוליטקה בשביל לדחוף את כל הערות שלך.

איזה פוליטיקה?

אמרתי בלגן! לא כל מילה אחרת... ואם את ממש (לא) רוצה לדעת, הייתי שם מטעם מד"א! לא מפגין אז זה כבר לא פוליטיקה! [או שאת מאלו ששמחים כאשר צוותי מד"א מקבלים מכות במהלך פינויים...]! ארץ ישראל, המדינה ה"דמוקרטית" היחידה שאם אתה לא חושב כמו השני אז אסור לך לדבר!

tani101

New member
תורי עכשיו!!

שם:טני גיל: 17 וחצי תאריך לידה:2/12 מגורים:דימונה שליטה!!! חחחח איסיקיו:286186151 מסנג'ר: [email protected] אזור: נגבבבבבבבבבב כבודד!!

למעלה