חולון שולטים!!! ורק שתדעי ששמעון בזמן שהוא לא מדריך גם עושה משמרות אצלנו אפרופו מדריך שמעון היה המדריך שלי בקורס 60...ואם כבר מדברים על הקורס שלנו אז בשם כל הקורס שמעון מצטער אם שיגענו אותך חחח
חמוד מי שלא תהיה! בוא נרגע וניקח נשימה עמוקה... המצב קשה אני מבינה אבל לא צריך להגזים. במיוחד כשאתה מדבר בשם תחנת חולון!? חולון שולטים!? במה?! תעשה טובה תהיה ריאליסטי ואז תחזור טוב? (אגב זה הכל בנימה של צחוק לא לקחת ללב..)
כמו שכבר כתבתי לא פעם, שם: אפיק. גיל: 27 וכמה חודשים (משהו כמו 11...) תאריך לידה: 26 למרץ (רשימת הבקשות למתנות יומולדת תתפרסם בקרוב) מגורים: מיטה ללילות במושב ניר צבי. את הימים אני מבלה בעיקר באיזור קרית גת, במסגרת העבודה או בדרכי מ.... ל... אזור: איילון. תמונה!!
מה זה חולון???.. ממתי אתה בחולון???....וכן גם שאתה לא מדריך אתה לא בחולון... ואתה קורא לעצמך איש הנהלה??...בראשון??... שמעון אני יפטר אותך..!!! ראשון שולטים!!! (אני לא מאמין שנגררתי לזה בכלל!)
חולון זו עיר בישראל!!!.. לרגע לא טענתי שאני בחולון!!!....וכן גם שאני לא מדריך אני לא בחולון... (המשפט היחיד ההגיוני בתגובה שלך) ואני קורא לעצמי איש הנהלה (אפילו הכחילו אותי בשביל זה)!!... לא בראשון, כאן בפורום!!... למה אתה ממשיך לקרוא לי שמעון ? ולמה לפטר אותי..??? ראשון שולטים??? (גם אני ממש לא מאמין שנגררתי לזה בכלל!)
בוא ננשום עמוק....עמוק מאוד... אין לי מושג למה חשבת שדיברת אליך...ההודעה שלי יצאה בטעות מתחת להודעה שלך ולא 2 מעלייך אבל אם היית רואה היית שם לב שיש הודעה של שמעון בלום ומתחת להודעה שלו יש הודעה של מתנדבת מראשון עם נוסח דומה להודעה שלי וכדי להסביר את עצמי טוב יותר...ההודעה שלי הייתה מופנת להודעה של ש-מ-ע-ו-ן ולכן פניתי בהודעה שלי לשמעון!!!!!!!!!!!!!!!!1 ולא אליך....יום טוב... ואני ממש לא רוצה לפטר אותך...לפחות כל עוד שאתה לא עובד אצלי!
מכיוון שלא רציתי להעלות את האייטם הכל-כך לעוס הזה (
) ומכיוון שניסיתי לנצל את כל כוחותי כמנהל ולשרשר את ההודעה שלך למקום המתאים (מה שעדיין לא ניתן לבצע, לצערי) ומכיוון שנוסח ההודעה שלך פשוט דרש תגובה מוחצת החלטתי לענות לך כמו שעניתי. אתה לא רוצה לפטר אותי ? תשאל את זיידמן מה היו עושים מנהלים בפורומים אחרים כתגובה למשפט שכזה...