שרשור

amitp

New member
לאאאאאאא...

לא עוד אחד.. אבנר, בחייאת.. אני מאוד מעריך את הרצון להכיר את כל הגולשים, אבל אי אפשר לפתוח שרשור הכרות בכל פעם שאתה נעדר לשבועיים... נפתחו כאן כבר ארבעה בתקופה האחרונה - הייתי אומר שאנחנו מכירים לא רע..
(למרות שבכל זאת שמחתי להכיר אנשים חדשים, ברוכים הבאים/נמצאים..) וברוך החוזר!

מוווזר

כי אני ספרתי יותר מ-4 פעמים שאבנר פתח את השרשור הזה
בכל מקרה, אני רואה שיש כאן שליטה של אזור נגב, אז נעלה כאן נוכחות של האזור.... אזור ירקון שם: דניאל גיל: 17.... (נו עכשיו תסתכלו לי בתאריך לידה ותראו שרק אתמול בעוד חודשיים יש לי 17... תחסכו לי את זה!
) תאריך לידה: 08/04/1989 מגורים: כפר סבא ICQ: 142517225 אימייל ומסנג'ר: [email protected] אזור: צריך לציין שירקון
שבת שלום לכולם, דניאל - ירקון
נ.ב. עמית! אני מצפה שתביא עוד אנשים מהאזור לפורום שלך ושל אפיק!

nikonit

New member
תראה, יכולתי להשקיע יותר בחיפוש

אחרי שמצאתי את מה שקישרתי חשבתי שהמטרה הושגה, וויתרתי על לאסוף הלאה. גם למיטב זכרוני צריכים להיות הרבה יותר. אי לכך אני מכריזה על תחרות
מטרת התחרות: למצוא כמה שיותר שרשורי היכרות מהשנה האחרונה (מדגישה, מה-10/2/05 ועד 10/2/06). 1. כל מי שמוצא שרשורים כאלה ישרשר את הקישור אליהם לכאן. 2. אסור לקשר לשרשור שכבר נכנס לרשימה. 3. המחפש הפורה ליותר יזכה להקדשת אייקון איכותי.. (לדעתי
). 4. וכמו בכל תחרות טובה - ההשתתפות אסורה על שלוחי תפוז, להלן: מנהלי הפורום. (שבטח כבר יסגרו איתי חשבון בזמן ובמקום שימצאו לנכון
)

עמית

תבין אני אתה ואפיק נפגשו ב2 מפגשי פורום מאז שלא נכנסתי הפורום תפש תעוצה של חדשים מהרבה מאוד אזורים אז אני לא מכיר את החלק הגדול אז שסתם שאני ידע עם מי אני מדבר אני פותח שרשור הכרות

barakchen16

New member
נצטרף גם לשרשור

שם: ברק חן גיל: 17 תאריך לידה: 25/12/88 מגורים: חולון איסי: 170692114 מסנגר: [email protected] אזור: איילון שולטים

גם אני מצטרפת

שם: אוריין גייגו גיל: 16 תאריך לידה: 09/07/1989 מגורים: ק.מענית איסי: 258197682 מסנגר: אין אזור: שרון שליטה

טוב נו..חדש בשבילי...

שם: נורית חלקכם הקרובים יותר..(נינה) גיל: אוטוטו 18 תאריך לידה: 1988 מגורים:ראשל"צ אלה מה? איי סי: בשביל להציק? מסנג'ר: אין. אזור איילון שליטה!!!!!

18 G

New member
נו טוב

שם: ליאור גיל: 17.5 תאריך לידה : 16/8/88 מגורים: ראשל"צ איסי ומסנג'ר רק לאנשים מסוימים אזור:איילון

טוב בגלל שאני חדש אני ירשום

שם: אפריים אקרמן גיל:18 וחצי תאריך לידה:29.5.1987 מגורים:ב"ש איי סי: מסנג'ר: אזור: נגב שולט!!!!!

EagleEye

New member
שלי

שם: אנדרי (בבקשה לא להתחיל לדבר איתי ברוסית, אנלא רוסי ^_^) גיל: 16 עוד מעט תאריך לידה: 26.3 מגורים: ת"א איי סי: 6-755-707 (בקושי משתמש באייסי) מסנג'ר: [email protected] (עדיף) אזור דן, ת"א ^_^

דן54

New member
נצטרף...

שי ברנשטיין כמעט 18 אזור דן, רמת גן אמממ תמונה, רציתי לשים של דן 54 אבל אין לי כרגע במחשב :( תמונה שלי מהפיגוע

אני...

שם: מיה רוזנפלד תאריך לידה : 3-4-87 (19 בקרוב מאוד) מגורים: ראשון לציון אזור : איילון... (סתאם בגלל שבא לי להתלהב - אז סיימתי קורס חובשים ששלשום(בה"ד 10\ בה"ד10)

למעלה