כל אחד והאלוקים שלו
חבר יקר אפתח בהתנצלות... קבל התנצלותי הכנה. לא מרוע ליבי וגם לא משינאתי אליך לא הכנסתי קישור יען כי לא שונא אני לך ואין אני רשע מרושע. קישור לא הופיע מעל גיליון ווירטואלי זה, מסיבה פשוטה ומעלת גיחוך כאחת. אין אני יודע כיצד לקשר הודעה שהופיעה בפורום להודעה חדשה, סליחה. ולגוף הדברים : קבל הודעה מרעישה : בג"צ איננו סמכות עליונה בעבורי! ה' אלוקים, אלוקי מערכות ישראל, אלוקי אבותינו הצדיקים ואלוקי נצח ישראל (אופס, השתמשתי בביטויים שאסור להשתמש בהם בעולם הפוסט מודרני המנותק מכל משמעות) הוא הוא ולא אחר מלבדו הסמכות העליונה ביותר עבורי. לא הממשלה, לא בג"צ ולא השופט אהרון ברק שהתחנך כל כולו על ברכי התרבות המערבית/ נוצרית שופכת הדמים. משפט הוא דבר יחסי. בספר בראשית מופיע סיפור מעשי העיירות סדום, עמורה, אדמה וצבויים. בערים אלו היתה מערכת משפטית מהוללת. לכל מקרה היה את העונש המתאים והמענה הראוי. אישה שנאנסה היתה צריכה לשלם לאנס על הכבוד שהעניק לה במעשה האונס. משפט, איננו הכל! משפט צריך לבוא מתוך אמונה, אמונה בערך עליון שאיננו תלוי בתרבות ובזמן מסויים ערך של אמונה בבורא עולם שהוציא את עמו ישראל ממצרים הטמאה והמשעבדת נפש וגוף. חס וחלילה, לא לקבל את פסיקות בג"צ. חז"ל אומרים "דינא דמלכותא דינא" ו- "ללא מוראה של מלכות איש את רעיהו חיים בלעו". בלי אושיות השלטון השונות, אבוי לנו. אך מצד שני, אסור בשום פנים ואופן לקדש כל דבר שבג"צ אומר. מערכות משפט יש בשפע והיו בשפע, וגם במשטרים הכי אפלים היו מערכות משפט. עין שלישית תמיד צריכה להיות פקוחה. "השיבה שופטינו כבראשונה ויועצינו כבתחילה והסר ממנו יגון ואנחה, ומלוך עלינו אתה ה' לבדך בחסד וברחמים וצדקינו במשפט. ברוך אתה ה', מלך אוהב צדקה ומשפט" יומנעים