שרשרת העריצות

nooshP

New member
לא נכון

היה כאן חייל ששמר על כפר מימון וסיםר על האלימות המילולית והפיזית שהופעלה נגדו ונגד חייליו. ברור שזה מיעוט, אבל אם אתם לא משתלטים עליהם, אז הם מוציאים לכולכם שם רע, וחבל, ולכן האינטרס של הימין הוא לעשות את כל המאמצים להשתלט עליהם. ובקשר לתיאורית הקונספירציה- "השמאל שולט בתקשורת", "השב"כ החליף את שרון בכפיל שמאלני" וכו'- באמת, תרשה לי לא להתייחס.... לי מאוד חורה שיש אנשים שאוהבים את הדמוקרטיה רק כשההחלטות שלה היו לטובתם. כשבשם הדמוקרטיה שפכו כספים על גבי כספים בשביל כביש עוקף לכביש העוקף של הכביש העוקף בשביל 3 אנשים וכבשה, לא הייתה לכם בעיה עם הדמוקרטיה. כשפתאום שומו שמיים מחליטים שנגמרה החגיגה שלכם- אתם תעשו הכל כדי למנוע את הברז החופשי של הכספים. יצא דו"ח שהראה שהרבה התנחלויות קמו בניגוד לחוק. בואו ותראו שאתם באמת שומרים על החוק, ותפנו את כל ההתנחלויות הלא חוקיות. כשאתם מקבלים רק את החוקים שנראים לכם, זה לא רציני.

"יש עובדות ויש הנפצות"

העובדה זה שאני ההיתי שם ואם כבר נגעו בשוטר אז חיבקו אותו וההנפצה זה מה שאתה אומר! בנת?

nooshP

New member
קודם כל אני בת

אז אתה אולי לא ראית את זה, אבל זה היה קיים. הרי אתה לא יכול להגיד שהיית בכל מקום כל הזמן, לא?

חוצמזה....

היית שם... גם אני הייתי שם.... בכיסופים, בכפר מימון, באיילון וגם בצפון השומרון... תאמין לי, ראית אנשים רגועים... ראית עומס יתר על אנשים... כשנותנים דור לאנשים הללו הם מתפרעים, מקללים, מעודדים סרבנות ונראים כמו קופים שרק ירדו מהעץ- הכי עצוב מבחינתי הוא השימוש בילדים ופעוטות בהפגנות ובפריצת המחסומים.

silverhawk

New member
זה יפה מאוד שאתה פוסל כל טענה

(או עובדה, במקרה הזה) הסותרת את דעתך. בהחלט מקדם את הדיון.

אם הייתי תומך בה הייתי אומר...

אין פה יותר מדי אנשים המצדדים בדעה שלי ואני מרגיש צורך להדגיש אותה...

האשלי

New member
אוי, קיצונים

חברה יקרה אנחנו שומרים עליהם, אנחנו מרסנים אנשים קיצוניים ככל יכולתינו ותמיד אפשר עוד. (תאמיני או לא, יש אנשי שב"כ מושתלים שמלבים שינאה). גם אצלכם יש קיצונים (לא יאומן, יהודי שמסייע לאירגוני טרור, בואי לא נתחיל להשוות, טוב). לא צריך להעלות תאוריות קונספירציה, המציאות עולה על כל דימיון, משטר ותקשרות שחוברים יחד להשלטת שלטון עריצות של מניעת מחאה לגיטימית וסתימת פיות. אצלי בישוב אין שלוש אנשים וכבשה! יש קרוב ל-12,000!!! אנשים, וזה לא "כביש עוקף של כביש עוקף של כביש עוקף". זה כולה כביש אומלל של נתיב לכל כיוון, מהסוג שהיו בונים לווילה ממוצעת ברעננה בלי להניד עפעף. אבל כמובן שאת לא יודעת את זה בגלל שלא היית אף-פעם בהתנחלות וכל מה שאת יודעת זה מהשקרים והעיוותים של תוכניות שינאה באמצעי תקשורת ההמונים. יומנעים

למעלה