שתוף פעולה עם פורום למען הקהילה

SuperGirl 25

New member
אז מה את מציעה בעצם?

אם הפונים יכולים לזהות אותנו, אז תמיד נצטרך לשמור על החזות ולא "למעוד", גם אם נחליט שזה מקום רק לעו"סים+עו"סים בהתהוות, כי הם יכולים לקרוא את הפורום ללא בעיה. אני יותר חוששת מכך שמישהו מהעבודה שלי יזהה אותי. נהייתי פרנואידית והתחלתי להמציא תירוצים למגננה במידה ויעלו עליי

עוסג

New member
פרנויה קבוצתית?

בעניין הפרנויה, אני די מסכימה איתך ומרגישה צורך לשקול כל מילה. לעניין הפונים - תמיד יש אפשרות לאפשר כניסה עם הרשאה בלבד, כמו שעושים באתר פסיכולוגיה עברית. אני לא בטוחה שזה מה שאני רוצה, כרגע הפורום עובד יפה כמו שהוא.

shooGS1

New member
ואולי בגלל זה

כדאי שאנחנו נתארח בפורומים אחרים, כדי שלא בדיוק נשקול כל מילה. פה יהיה הבית, שם העבודה.

עוסג

New member
כן, אבל - בפורום סגור של עו"סים

עדיין תהיה הפרנויה ממקום העבודה, לא?

shooGS1

New member
../images/Emo5.gif

נצטרך לחשוב גם על זה.... "אין כניסה למנהלים ובני טיפוחם המלשנים"?

SuperGirl 25

New member
אבל...

מי מבטיח לך שהפונים לא קוראים?? כל אחד הרי יכול לקרוא אותנו!

עוסג

New member
יש הבדל עצום בין מה שרואים בפורום

לבין הקשר האישי עם מטופל.

עוסג

New member
אני מתכוונת -

אני מתכוונת להגיד, שכעובדים סוציאליים, בפורום או לא בפורום, אני לא מתיימרת לחשוב שאנחנו שונים במשהו מאחרים ולא מרגישה צורך שמישהו יחשוב ש"עובדים סוציאליים" אין להם תכונות אנושיות. בקשר טיפולי - אני מתחייבת לשים את כל זה בצד (לא כאילו לא קיים) ולהיות איש מקצוע.

shooGS1

New member
רגע רגע

לא מתיימרים לחשוב שאנחנו שונים במשהו, על-אנושיים, או פטורים ממצוקות וקשיים. אבל (אולי...) צריך לשמר איזשהו מרחב שבו נשמרת ההפרדה הזו והוא שלך, כדי שתוכלי לשים את הדברים האלו בצד, ולא יבואו אליך בשאלות של "שמעתי ש... קראתי בפורום שעובדים סוציאלים..." ואז באמת כדאי להכין תירוצים ומגננות

עוסג

New member
בדיוק. צריך לשמור על הפרדה בעבודה

ועל מרחב מחוץ לעבודה. מה כבר יש בפורום שהוא יותר מאשר... ראיתי אותך במכולת קונה לחם וגבינה?

עוסג

New member
כל זמן שאני לא אהיה הקופאית....../images/Emo6.gif

אם לנסות להיות יותר חד משמעית... אני די אמביוולנטית. מצד אחד, נשביתי בעניין של נוהל סופ"ש שלך, מצד שני, עדיין לא מצליחה להתנתק מה"חזות נותנת כל" הזאת. צריך לחשוב על זה.

למעלה