שתוף פעולה עם פורום למען הקהילה

SuperGirl 25

New member
אז בוא נחליט ש...

בסופ"ש לא עונים לפניות הציבור. קבלת קהל תתחדש ביום א'

חזרתי!!! ויש לי מה להגיד...

1) השרב משפיע ללא כל ספק 2) באמת ירדתם מהפסים (קשור לסעיף 1) 3) זה דווקא נחמד לראות עו"סים יוצאים מדעתם תיכף נחזור לעניינים דלעיל, רק לפני כן שלל תירוצים: 1) המחשב אשם. הפסיק לעבוד לי 2) אני אשם. עניינים אישיים. לסגור את הפורום ולהפוך אותו לקומונה יכול להיות רעיון טוב דווקא, למעט הבעיה (?) שאז לא יהיה לנו במי לטפל מלבד זה בזה. כלומר, נוהל סופ"ש כל השבוע. אני לא ממש יודע איך תראה הקומונה לאחר זמן מסויים כאשר נמצה אחד את השני... אני חושש שתשרור בה דממת בית עלמין (מלבד אלה ששומעים את קולות הרוחות). מצד שני אפשר באמת להבין את החשש שמישהו "יעלה" עלינו ויבוא איתנו חשבון על שהשמצנו אותו והוצאנו דיבתו רעה קבל עם ועדה, כמו שאנו נהנים לעשות. אי אפשר לבנות על ניהול פורום כתחליף. לא משלמים על זה. לגבי חשיפה אפשרית בפני פונים - אני אישית לא רואה בזה רע, אבל זו דעתי. במסגרת שבה אני עובד אין כל אפשרות להיות מטפל אלמונימי ולא ראיתי שזה הורס טיפולים. וחוצמזה רציתי לדעת מה שלום עוסג לאחר היום של אתמול. אני בטוח שהיה עוד משהו... אולי תזכירו לי?

עוסג

New member
../images/Emo5.gif גם אני חזרתי, קראתי את כל מה

שכתבו פה בלילה... ממש בושה... אבי, יכול להיות שמישהו נכנס לפורום בשמי???
ברצינות, האמת שזה גם די נחמד להשתגע... תודה אבי על ההתעניינות. אני חושבת שאני קצת סובלת מעומס יתר של תכנים קשים, זה יעבור ולשמחתי אני יוצאת לחופשה של כמה ימים בשבוע הבא - אז יש אור בקצה המנהרה (בתקווה שזו לא הרכבת...)

../images/Emo4.gif

אני מזהה פרנויה? לקחתן משהו כשלא ראיתי? כבר אמרתי שהעבודה הזו נכנסת לחיים. חופשה זה דבר טוב מאד. אני בעד חופשות!!! שיהיה לך טוב

SuperGirl 25

New member
בואו נצא לחופשה מרוכזת

נסגור את הפורום לכמה ימים, "נתלה" שלט שהמקום סגור לרגל שיפוצים (כן, כן, קיבלנו תקציב, ככה זה לקראת סוף השנה האזרחית) ונעשה שיגועים
(טוב, נו, השמש שקעה לה, אז האנרגיות שלי משתוללות)

../images/Emo132.gif

זה אייקון כלבו. אפשר להפיל עליו כל דבר, החל ממרובעות וכלה בחוסר הבנה.

אבל בסופו של דבר לא אמרתם לי

מי מתנדב למשימה. לא מי מתנדנד בעניין אלא מי נחוש בדעתו ועז רצונו להתארח בפורום למען הקהילה.

רגע רגע רגע

ההשתוללות נמשכת... כל עזרה מבורכת אבל אני חושב שהם התכוונו למשהו מסודר - לאירוח ביום מסויים ואז יוכלו להכין את המשתתפים בפורום לכך.

shooGS1

New member
../images/Emo10.gif סליחה המנהל ../images/Emo7.gif 'צטערת....

אבל אל דאגה, יצאה הודעה מסודרת ממנהלות פורום, וביקשו ממני להתארח למספר ימים כדי שאנשים יספיקו לשאול שאלות. אני אכתוב מאה פעמים על הלוח: "לא אעקוף יותר סמכות"...

../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

אנחנו נכין לוח עונשים ונכניס אותו ללוחות הפורום. זו הבעיה עם מנהלים פרנואידים.... ח"ח על ההתלהבות

למעלה