שתי יוזמות רציניות:

Roy1232

New member
שתי יוזמות רציניות:

אני חושב שכדאי להתחיל לקדם את כל העניין עם אתר קולדפליי הישראלי, כי כמו שזה נראה כרגע, הרעיון סתם נזרק לאוויר והועף עם הרוח. מישהו כאן מכיר בונה אתרים טוב? אם כן תכתבו. דבר שני, מישהו מכם הולך להופעה של קולד בחו"ל בזמן הקרוב באירופה? אם כן, יהיה רעיון טוב לכתוב להם מכתב ולנסות להשיג אותם אחרי ההופעה, כמו שההיא מבאקסטריט אמרה שהם עשו... זה יכול להיות גדול והרבה יותר יעיל ממשלוח מכתב דרך האתר הרשמי שספק אם הגיע בכלל ליעדו. מה אתם אומרים?

enk100

New member
ככה לגבי עצומה שיגיעו לארץ

שלחתי אימיל לDEBS שהוא מנהל האתר הרישמי של קולדפליי והוא בקשר תמידי עם חברי הלהקה, והוא הסביר לי שזה לא החלטה של הלהקה בכלל אלא של האמרגנים שלהם ושזה לא יעזור לפנות ללהקה...

aviGODFATHER

New member
אתה עדיין בHOTMAIL ../images/Emo35.gif

תאמין לי, אין כמו Gmail. וברור שלא הלהקה קובעת איפה הם יופיעו. יש להם מילה בעניין אבל ההחלטה היא לא entirely up to them...

Roy1232

New member
כאילו אם האמרגן יבוא

ויגיד - אתם תופיעו בישראל, והם יהיו ממש נחרדים מהרעיון, אז זה לא יצא לפועל?
אין מצב שהרעיון הזה עוד לא עלה... אחרי הכל אם הם יופיעו בישראל מחיר הכרטיסים לדעתי יהיה בסביבות ה-1000... וזה משתלם להם..

aviGODFATHER

New member
אל תיסחף... 1000 שקל ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

אם כל הכבוד לקולדפליי, אני לא מחרבן כסף ואני לא יכול להוציא כ"כ הרבה כסף בשביל הופעה. אבל אין מצב שהם ייקחו 1000 שקל...

aviGODFATHER

New member
בדיוק,אבל אני התכוונתי לצד השני כאן

אם קולדפליי יראו שיש הרבה מעריצים בארץ הם ירצו לבוא. ואני יותר התכוונתי שאם קולדפליי נורא ירצו להופיע בארץ, האמרגנים יסרבו רק במצב שממש אי אפשר לקיים הופעה, ולא לזה שאם האמרגנים יסדרו הופעה כאן וקולדפליי לא ירצו...

Roy1232

New member
חמוד מצידך ../images/Emo13.gif

DEBS היא בת חח... תאמין לי הם כנראה יבואו לארץ רק בשלהי הקריירה שלהם (כמו פיל קולינס)..

aviGODFATHER

New member
אני יכול לבנות אתר ../images/Emo70.gif

אל תצפו למשהו FANCY כמו האתר הרשמי אבל אני יודע לעשות דברים יפים...

Roy1232

New member
אז קדימה... נתחיל לקדם את זה

קודם כל אתה רוצה לבנות אותו דרך מקום מסוים או ישר www.israelcoldplay.co.il? באפשרות השנייה זה יהיה הרבה יותר רשמי...

aviGODFATHER

New member
../images/Emo26.gif

קודם כל, כל אתר נבנה אופליין - ז"א במחשב של בונה האתרים. אח"כ הוא מעלה את האתר כמו שהוא לרשת - לאיזה כתובת שהוא רוצה. ותבינו כמה דברים: בניית אתר דורשת כסף! הדומיין (=הכתובת שתרצו) עולה כסף. אחסון האתר (השרת שעליו יהיו כל התמונות והדפים) גם עולה כסף. ולדעתי עדיף www.coldplay.co.il השאלה היא האם אתם מעוניינים להשקיע
והאמת היא שלי לצערי הרב כרגע אין כסף מיותר, ויש לי כמה דברים הרבה יותר חשובים מזה ככה שהחלק הכספי שאני יוכל לתת יהיה קטן...

למעלה