שתי יוזמות רציניות:

aviGODFATHER

New member
ובקשר למסר ששלחת (רועי)

לדעתי זה נוגע לכולם אז בגלל זה אני רושם את זה פה. לא חייבים לקחת מישהו מקצועי, אני ואמבריי יודעים לבנות אתר וחבל סתם לבזבז עוד כסף מיותר. כמו שיש באתר הרשמי, יענו הממשק המדהים הזה - אין לי (ואני מתאר לעצמי שגם לאמבריי) מושג איך לעשות את זה. אבל תאמינו לי שאפשר לעשות דברים יפים בלי פלאש. תראו אתר קטנטנן שבניתי לפני קצת יותר מחצי שנה כאן. בחלק מהמקומות נמחקו האותיות העבריות שהיו בו כי השרת לא תומך בצורה מלאה בעברית... ושימו לב שאם עומדים עם העכבר על תמונה אז יש אנימציה (חוץ מהתמונה הראשונה עם הבחורות). וכמובן שאני אשקיע קצת יותר באתר על קולדפליי... זה היה סתם אתרון כדי שאנשים יראו את החתימות שהייתי עושה בזמנו... (תראו את המיוחדים) כמובן שאנימציות כאלה אני עדיין יודע להכין ואם באמת נפתח אתר אז אני אוכל להכין מלא כאלה לתפריטים וכאלה... בקשר לפרסומות, אני לא בטוח שזה נחמד לשים פרסומות באתר שכזה. אבל אפשר לשים פרסומות דרך גוגל - ז"א פרסומות ללא באנרים או תמונות (ככה שזה פחות מפריע לאתר) - רק דברים כתובים שקשורים לנושא האתר ולא סתם משהו שלא מעניין. (בטוח נתקלתם מתישהוא בפרסומות האלה - רשום בסוף 'Ads By Google') ועוד משהו קטן, צריך לשאול באתר הרשמי אם אפשר לקחת את הכתובת Coldplay.co.il ורק אז יהיה אפשר לקחת. אם הם יסכימו (ואין סיבה שלא... הרי הם לא מתכוונים לבנות אתר בעברית בקרוב
) אז גם תהיה לאתר הכרה רשמית מצד קולדפליי. אם הם לא יסכימו אז נצטרך לעשות כתובת בסגנון Coldplay-IL, או Coldplay-israel או משהו כזה, אבל לא Coldplay.co.il. אז מישהו צריך לשאול את זה באתר הרשמי, אבל רק אחרי שנעבוד ברצינות על האתר אנחנו לא רוצים לעשות צחוק מעצמנו....

aviGODFATHER

New member
וכמובן אם תהיה הכרה רשמית מצד קולד,

האתר לא יהיה סתם אתר מעריצים אלא מעבר לזה - פורום רשמי של הלהקה בארץ. והפורום הזה יהיה גם הפורום הרשמי של קולדפליי בארץ.

Roy1232

New member
כן.. אבל מה שדיברתי על הפרסומות

הרי אנשים ישלמו כדי לפרסם, לא? ואז זה יכול לכסות את ההוצאות של האחסון על השרת לא?

Roy1232

New member
וחוצמזה לדעתי גם אפשר להרוויח מזה!

חחח אם האתר יהיה רשמי וכל זה..
אשליות...

aviGODFATHER

New member
הפרסום בגוגל עובד בצורה שונה...

גוגל, בתור ענקית אינטרנט, ידה בהכל והכל בידה. אם נשלב פרסומות מגוגל, אז התשלום יהיה מגוגל, ובעלי האתרים שאתריהם יפורסמו באתרינו ישלמו לגוגל. ועוד משהו, זה לא שכ"א שרוצה יכול לשים פרסומות באתר שלו ולעשות כסף ככה. צריך שהאתר יצליח במידה מסויימת. אאל"ט, גוגל משלמת לך לפי מס' הפעמים שנלחצו על הפרסומות שלה. ולא כל אתר מתקבל למערכת הפרסומים שלה - כי אז כ"א יפתח דף קטן,יכניס את הפרסומות וילחץ בעצמו מלא פעמים ויעשה כסף ללא מאמץ... בשביל שגוגל יתנו לנו תיבת פרסום האתר צריך להיות פופולרי במידה מסויימת. אבל אם האתר יהיה טוב אז אין סיבה שהוא לא יצליח.

Roy1232

New member
נגיד חודש ראשון לבסס אותו..

ואז לעשות פרסומות גוגל.. חודש ראשון נשלם מכיסנו ושאר הזמן כבר נקבל תיגמולים מגוגל.. זה יכולל להיות הרבה יותר טוב. אחרי הכל המעריצים בארץ משוועים לאתר רשמי ישראלי של קולד.. צריך גם לפרסם באימייל וכאלה..

aviGODFATHER

New member
../images/Emo26.gif

אל תצפה שהפרסומות יכסו את כל העלויות. לא מפרסמים באימייל בשום מצב - אתה רוצה שאנשים יתעצבנו על האתר כי הם מקבלים ספאם בשביל להיכנס אליו
האתר ייכנס אוטומטית למנועי החיפוש (גוגל, יאהו, MSN וכו'), ולמנועים נוספים אפשר להכניס באופן ידני (ז"א לשלוח אימייל או משהו כזה) - למשל נטקס. גם למנוע של וואלה ונענע האתר ייכנס באחת הדרכים הנ"ל. ויש מצב שגם באתר הרשמי יהיה איזכור כלשהוא לאתר...

aviGODFATHER

New member
והפרסומות יוכלו לכסות חלק מההוצאות

תלוי במידת הפופולריות של האתר... אבל אם האתר יהיה ממש פופולרי אז נצטרך שרת חזק יותר שגם עולה יותר...

Roy1232

New member
גם נכון... ואם נקבל הכרה רשמית

מקולד יש מצב שגם נוכל ליצור קשר איתם, לך תדע...
אבל איך שאתה אומר את זה, לא משנה כמה האתר יהיה פופולרי, עדיין נצטרך להוציא כסף מכיסנו.. יש מצב לבקש מימון מהאתר הרשמי?

aviGODFATHER

New member
ממש לא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אל תחשוב שזה מימון של מיליונים. אני עוד מעט אבדוק וארשום פה את המחירים בערך... ואם האתר יהיה מאוד פופולרי אז יכול להיות שאפילו נרוויח כסף מהפרסומות. (וכמובן שנוכל ללחוץ בעצמנו עשרות פעמים על הפרסומות רק כדי להוסיף לחיצות ולהרוויח כסף)

MarishA M

New member
אני מתנדבת להיו הלחצנית!!

זה רעיון מעולה!! כל הכבוד על היוזמה

aviGODFATHER

New member
כן, אבל מן הסתם גוגל חשבו על הדברים

האלה... שבעל האתר ילחץ בעצמו עשרות מאות ואלפי פעמים... צריך להחליף את הIP נראה לי בכל לחיצה אז זה קצת יותר מסובך ממה שאת חושבת

MarishA M

New member
חח כה תארתי לעצמי שזה יותר מסובך

גם אמרת את זה מקודם..חחח

aviGODFATHER

New member
צריך לברר מה בדיוק צריך לשנות

מלחיצה ללחיצה ואז זה לא ממש בעיה... יכול להיות שצריך לשנות IP. יכול להיות שצריך למחוק קוקיז. ויכול להיות שצריך את שניהם.

Roy1232

New member
חח בטח לשנות IP כל לחיצה.. ../images/Emo6.gif

הלחצנית שלנו תתקדם בקצב של לחיצה בדקה...

MarishA M

New member
חחחחח

גם כן אתם עם המושגים שלכם.. אין לי מושג כיאלו.. וואי אתם יודעים מה העצוב שבדבר?? שהייתי שנתיים במגמת מחשבים ואין לי מושג כאילו.. חח נו וואטאוור..

Roy1232

New member
IP זה כמו התעודת זהות של המחשב...

זה מספר כמו לדוגמה (לוידע איך זה הולך מדויק): 202.2222.222.11 ואז כשאת נכנסת לאינטרנט ככה מזהים אותך... עכשיו אם גוגל יזהו שההיא עם הIP 202.2222.222.11 לוחצת יותר מפעמיים הם לא יחשיבו את זה או משו..

למעלה