שתי יוזמות רציניות:

aviGODFATHER

New member
ככה זה מגמת מחשבים...

גם אני כבר שנה שלישית לומד את זה עכשיו... מלמדים אותך לתכנת ולבנות תוכנות, אבל דברים בסיסיים כאלה לא מלמדים אותך... המורה שלי למחשבים אפילו לא יודעת שאם לוחצים על הכפתור כיבוי של המחשב למשך 5 שניות הוא נכבה...

חמוט

קודם כל יש לי שם
(גיתית, פוחז
) ודבר שני אני עובדת בסוכנות היהודית במחלקה שמפתחים את כל האתרים ככה שאני יכולה לארגן פלאש, אבל בכל אופן עדיף לא לבנות על זה כי זה יותר בעייתי

aviGODFATHER

New member
אז ככה - ביררתי מחירים...

דומיין (הכתובת) - עולה כ70$ לשנתיים הראשונות. אחרי השנתיים הראשונות זה יורד ל30-40 $ (לעוד שנתיים). אכסון - השרת שעליו יהיו כל הקבצים של האתר - עולה כ-50-100$ לשנה. בקטע של האכסון, אני אעשה מתישהוא מחקר יותר מקיף כי עכשיו זה היה חפיף, צריך לבדוק בדיוק מה הצרכים של האתר ולקחת חבילת אכסון לפי צרכים אלו.

Roy1232

New member
סה"כ מינימלי = 120$ לשנה? זה הרבה.

וגם - איך אמורים לשלם להם? אשראי?

aviGODFATHER

New member
כנראה באשראי...

למה לשנה
המחירים שרשמתי זה לשנתיים. ובקטע של האכסון זה הולך להיות באיזור ה-50$ לא ב100$ כנראה...

Roy1232

New member
../images/Emo26.gif

אז: דומיין 70$ שנתיים. אחסון 50$*2 = 100$ שנתיים. נגיד לשנה... 35$+50$ = 85$ שזה גם סכום די רציני..

MarishA M

New member
וואי לא ידעתי שזה כ"כ מסובך..

אממ הייתי שמחה לעזור אבל אין לי מושג איך..
אם צריך עזרה במשו בעניין של זה תאמרו לי אני אשמח לעזור..

aviGODFATHER

New member
תמיד אפשר למצוא יותר זולים...

זה היה חיפוש חפיף מאוד... התוצאות הראשונות שיצאו בגוגל אבל אל תצפי למצוא מחירים ברצפה

ברור שלא בריצפה

אבל פעם כבר בדקתי אפשרות לפתוח אתר למשהו אחר, וראיתי בהרבה יותר זולים

ודרך אגב תמיד אפשר להתחיל בכתובת

חינמית, ולקצר אותה דרך בcjb, למשהו כמו coldplay.2ya.co.il (אין הרבה אפשרויות שם
) וcjb אפילו נותנים דומיין חינם אם אתה האתר שנכנסו אליו הכי הרבה בחודש...

Roy1232

New member
זה רעיון!

אם הם נותנים דומיין חינם... אז מתי מתחילים?

aviGODFATHER

New member
לא לא לא דומיין חינמי../images/Emo70.gif

אתרים שיש להם דומיינים (ול-sf59 - דומיין זה הכתובת של האתר - XXXXX.Co.il) חינמיים נחשבים נחותים... אם אתם רוצים שאנשים ייקחו אותכם ברצינות או הכרה מצד Coldplay.com אז חייבים דומיין רגיל ולא חינמי!!

sf59

New member
אתר לקולדפליי צריך להיות רציני

גם עיצוב האתר חשוב, צבעים, קישורים, כתב ברור וכו' ככה גם יותר אנשים ירצו לגלוש באתר.

Roy1232

New member
טוב אז מה בסוף ../images/Emo108.gif

איך משלמים ומתי מתחילים?

למעלה