שתי נשים בפוליטיקה העירונית

Tami me

New member
שתי נשים בפוליטיקה העירונית

בשיחות עם חברים מספרים לי כי יש שתי נשים בפוליטיקה העירונית האחת מנהלת את העיר נתניה והשניה את הרצליה הראשונה, ככה מספרים, נוחלת הצלחות , השניה אומרים איננה יודעת לנהל ורודפת אחר האירועים הבעיה היא שאני גרה בטריטוריה של השניה דיברתי עם כמה אנשים, חלקם מקורבים לברנז'ה העירונית וניסיתי לראות איפה ראש העיריה שלנו מפספסת הנה מקבץ: בעיה מרכזית - איננה יודעת לנהל באופן עיקבי מתחמקת מטיפול בבעיות איננה מסוגלת ללמוד נושא ולקבל החלטות - הכל נמרח עד שכולם צועקים מינתה עצמה בראש רוב הוועדות בעיריה - כי איננה סומכת על איש מינתה הרבה דוברים ויועצים - מוכיח כי איננה סומכת אפילו על עצמה - צריכה גיבוי ומסבירים כל הזמן למרות הפירסומות שלה - איננה מקשיבה, חסרת סבלנות וזועפת כטקטיקה איננה מגיבה על תלונות שמופנות אליה. ככה היא תמיד נשארת "נקיה" נציבות התלונות מתאמצת להיפטר מכל תלונה כאילו היה מדובר במטריד אין ראיה של הטווח הארוך ובטח לא יצירתיות בפעולות העיריה מטפלת בבעיות רק לאחר ששכונה שלמה צועקת וממש אין לה ברירה מינהל תקין? - יש הרבה סיפורים על שרירות לב עירונית והטיה מנגנון פקידותי גדול ומסורבל - כל פעולה נמרחת על פני חודשים ושנים אני קוראת כאן כי הפירסומות שלה עברו למישור של הרשת הארצית - מראה כי היא מתחילה להילחץ אומרים כי עדיין לא למדה את התפקיד שהוא גדול עליה בכמה מידות והמסר היחיד שלה - היריבים שלי ימכרו את העיר לקבלנים ככה היא עלתה וככה מנסה לשרוד אם תבחר שוב - תלך לישון לעוד 5 שנים בקיצור - חלשה בהכל - חבל שבהרצליה לא קמו לה יריבים טובים ומוכרים בציבור

הסיפורים, נכונים

אכן 2 נשים מנהלות עיר בארץ. האחת בנתניה השניה בהרצליה. נתניה הפכה בחמש השנים האחרונות לפנינה. הרצליה עמדה במקום-רה"ע הרצליינית מסתבר לא יודעת לנהל עיר: מה שציינת נכון לגמרי... האם הציבור רוצה אותה לעוד 5 שנים או ש"יעביר" אותה מתפקידה...

Tami me

New member
הציבור איננו מרוצה אבל לא רואה

אלטרנטיבה. בינתיים יש הרבה מתחרים על התפקיד ולכן מבולבלים וזה תמיד לטובת מי שמכהן - כבר שמעו עליו - על האחרים עוד לא שמעו. אבל אני מאמינה כי אם יהיה סיבוב שני העסק יתחמם כי יהיו רק 2 מועמדים וירצו לדעת מיהו השני. בקיצור - אם גרמן לא תיקח בסיבוב ראשון בשני העסק יכול להתהפך ממש לרעתה. שמעתי כי ככה זה קרה לה עם לנדאו. אז היא יודעת מה צפוי לה...

Salem

New member
זה לא קרה לה עם לנדאו

כי לנדאו לא התמודד על ראשות העיר

EmperorMollari

New member
מספיק עם הדמגוגיה

ראש העיר בנתניה היא אולי ראש עיר פופולרית אבל זה דווקא משום שהיא לא עמדה בדרכם של כרישי נדל"ן שגוזלים את כבשת הרש של התשובים ואת האינטרס הציבורי, היא לא נלחמה למען מנהל תקין ואיכות הסביבה, היא הסכימה להחליק פה ושם היתרי בנייה לחברים. ברור שראש עיר נקייה שעומדת על עקרונותיה תעורר התנגדות מסויימת. התנגדות של מיעוט קולני. רוב מוחלט בהרצליה מרוצה מגרמן, מסתכל סביבו ורואה את המהפיכות החיוביו בחינוך, בתשתיות ובתרבות ויבחר בה שוב. נתניה הפכה לפנינה? חלקים בהרצליה נראים היום כמו אירופה!

שוב הפחדות../images/Emo151.gif../images/Emo151.gif

לא התעייפת מהסיסמאות? כרישי נדל"ן רוצים לטרוף אותנו... מינהל תקין (כביש בתוך גינה ציבורית למקורב).... רוב ממש מוחלט.... פנינה של המזרח התיכון (לעומת עזה)...
כולם מדברים על ההצלחה של נתניה וצוחקים על הרצליה. תצא קצת מהסיסמאות שלך ולך תשמע לא רק מה שהבוסית אומרת - גם מה שאחרים אומרים.

EmperorMollari

New member
שמעתי היטב מה אחרים אומרים

הזדעזעתי מהשקרים, הסילופים והרמה הנמוכה אליה ירדו המועמדים האחרים. מדובר באנשים ללא שום עשייה מוכחת בהרצליה, ללא שום תרומה לעיר, ללא שום נסיון מוניציפלי. כל מה שיש להם להציע זה הכפשות, שקרים וחצאי אמיתות. עוד לא ראיתי מצע מסודר של אף-אחד מן המועמדים האחרים. עוד לא שמעתי אף-אחד מן המועמדים האחרים חושף את מקורות המימון שלו. עוד לא ראיתי אף מועמד שמנהל קמפיין בחירות נקי וחוקי כמו גרמן. לכן, אצביע לראש העיר המכהנת.

Salem

New member
ללא שום עשייה מוכחת../images/Emo35.gif

תדבוק את דבריך, אורית רישפי חברת מועצה פעילה באופוזיציה.

אתה ממשיך לבדר אותנו

גרמן קיבלה את השרביט ללא כל נסיון מוניציפלי - והיום אחרי 5 שנים עדיין היא חסרת נסיון. אז לאחרים גם אין נסיון אבל יש להם רצון להצליח. אז למה שלא ניתן להם??? יש סיכויים שיהיו טובים ממנה. לא ראית אף מצע מסודר? כי אתה לא רוצה לראות! גרמן חשפה את מקורות המימון שלה? הכל אצל גרמן חוקי? אתה ממש תמים! מכל דובריה שלחה גרמן לאינטרנט את הילדים?

EmperorMollari

New member
עלוב

נסיונותיך העלובים להפחית מחשיבותי או מדעתי משום שאני בן 18 לא משנים את העובדה שתומכי גרמן הם היחידים שמציגים עובדות ואמיתות בפורום הזה, בזמן שהשאר מעלים שקרים שנועדו להטעות את הפחות מעורבים ומתעניינים. אני כאן כדי לוודא שזה לא יקרה. אני גאה בכך שהעיר, שהיא בסופו של דבר סביבת מגוריי וחיי, חשובה לי ואני מעורב ומשפיע על מה שנעשה סביבי, בזמן שבציבור הרחב ובמיוחד בקרב הצעירים מסתמנת אדישות רבה. אינני תמים כלל ועיקר. מרוב שהחברה הישראלית מלאה במנהיגים מושחתים, אנשים ממש לא מסוגלים לקבל שיש מועמדת אחת נקייה. זה פשוט לא נתפס בעניכם שייתכן כדבר הזה. אם ההסתכלות הצינית והעצובה הזו על המציאות היא נחלתם של המבוגרים, אני בהחלט מעדיף את דעתי שלי. רבותיי, התחילו להאמין. בהרצליה התמזל מזלנו ליהנות מראש עיר שהיא באמת נקייה ודואגת לנו ולא לאף-אחד אחר.

Salem

New member
אם היא באמת נקייה

אז מה יש לך לומר על פרשת הפקעות הגנים עבור חניות של עובדי עירייה
כל הפניות לגרמן בנושא לא נענו. מה עם פרשת השוחד שמדברים עליה בעיתונים ובפרסומות ברחוב

EmperorMollari

New member
תשובה

אני לא יודע אישית על הפקעה של גינה ציבורית לטוב עובד עירייה. אני בספק אם היה כדבר הזה. גם אם כן, אני משוכנע שאם מדובר בעניין לא חוקי ובאמת נעשתה פנייה לגרמן - היא הייתה מטפלת בזה. לכן, אני מציע לך לכתוב לכתובת: [email protected] ולקבל מענה לפנייתך בנושא הזה. מובן שאם אתה פונה באופן מסודר ורציני תצמטרך לתת פרטים אמיתיים על האירוע הזה (אם הוא אכן אמיתי). פנה וראה מה יהיה המענה. לגבי "פרשת השוחד", זוהי עלילה - חד וחלק. שמואל לוי העביר את תמיכתו ליעל גרמן בסיבוב השני בבחירות הקודמות מיוזמתו, ללא שניתן לו דבר וחצי דבר ואפילו לא הוצע לו דבר. לאחר פרסום התוצאות בסיבוב הראשון הוא טלפן בעצמו למטה של גרמן, פנה אליה במשפט: "שלום גברתי ראש העיר" והודיע לה כי כל תומכיו יתמכו בה בסיבוב השני. לאחר הבחירות, מר לוי מונה ליועץ לגב' גרמן בשכר של 60% ממשכורת מנכ"ל לפי הנחיות הממונה על השכר באוצר. מר לוי שימש בתקופת לנדאו סגן ראש העיר והיה בעל נסיון מוניציפלי רב והכרה של נבכי העירייה בתקופתו של לנדאו. גרמן הסתייעה בו כדי לעשות סדר. בל נשכח כי גרמן נכנסה לעירייה עויינת, מולה התמודדה 5 שנים באופוזיציה. בעזרתו של מר לוי, שסייע וייעץ לגב' גרמן במהלך הקדנציה האחרונה, היא ערכה את השינויים הנדרשים, למדה את רזי המקצוע והובילה מהלכים מהפכניים בתחומים השונים. בראש ובראשונה היא כינסה את כל בכירי העירייה והודיעה על סיום חגיגת השכר וקיצוץ משכורותיהם לפי התקן של משרד הפנים. עלות שכרו של מר לוי ב-5 השנים האחרונות הייתה 1.2 מיליון שקלים, כך שאפילו בנתונים היבשים הפרסומים משקרים. זה אינו שוחד, לא הוצע למר לוי דבר, הוא עבד למען השכר הזה ותרם רבות לגרמן בתפקידה. זו כל האמת. אני באמת מצטרף להצעה שניתנה כאן שלא להשתמש במילים כמו שוחד ובהאשמות חסרות שחר או הוכחה בצורה קלת דעת שכזו. אלה ביטויים חמורים מאוד המעמידים את הטוען אותם בסכנת תביעת לשון רע. דני פלטי, שמטהו פרסם את ההכפשה בעניין שמואל לוי, עומד בפני תביעת דיבה של 500,000 ש"ח.

Salem

New member
בטח בטח

אתה לא יודע על הפקעות
אני לא אלך רחוק ואשלח אותך לקרוא עיתונים. פשוט תקרא את זה. כל עוד לא הוגשה תביעת דיבה וגרמן ופלטי לא הציגו את הצדדים שלהם אז אין שום קייס. אתה לא יכול להשתיק אנשים נגד דעתך באיומים על תביעה. בינתיים עד שגרמן מוכיחה אחרת - אני רואה שוחד בחירות. כי רק פלטי טרח להראות את הצד שלו.

EmperorMollari

New member
לא השתקתי. עניתי על הטענה במלואה

וקיוויתי שתבין לבד, בלי איומים, את החומרה של האשמות מסוכנות כאלה. כנראה שציפיתי ליותר מדי ולבגרות שלא קיימת אצלך. לגבי הגינה, זה שאתה מראה לי הודעה בפורום, שגם בהחלט יכולה להיות שתולה, לא ממש מוכיח פה שום דבר אמיתי. אם אתה יודע פרטים רציניים ומהימנים על המקרה, פנה לכתובת שסיפקתי ותקבל מענה. אם מדובר, כרגיל, בסיסמאות והאשמות שווא, אתה מוזמן להמשיך לשיר אותן בפורום.

Salem

New member
בגרות שלא מצאת אצלי../images/Emo35.gif ../images/Emo6.gif

אני אפילו לא אטרח לענות לך. פשוט אין כוח - כל דבר שמעלים אתה מכחיש.

ממשיך לבדר

"היא היתה מטפלת בזה"... בדיחת השנה לפי המידע שבידי נשלחו לגברת לא מעט מכתבים בנושא, נשלחו גם מיילים, עמותת מערב הרצליה העלתה את הנושא בפניה מספר פעמים עד שהתייאשו (נושא הארנה עכשיו בראש מעיינם). מה היא עשתה? מתעלמת. אל חלק מהשכנים שהתלוננו הופנו מצד בעל הבית הנהנה איומים. העיריה הבטיחה להשלים את הגינה לפי מפרט מסויים אבל אחר כך מתכחשת. כן כל זה תחת שרביטה של גרמן "ההגונה עם מנהל תקין". תתעורר. אתה מדקלם כאן סיסמאות כמו ילד קטן ולא מנסה לקרוא ולהבין מה כותבים.

למעלה