שתי נשים בפוליטיקה העירונית

EmperorMollari

New member
"לפי המידע שבידי" - ממש מקור מהימן

אם המידע בידך, הוא חייב להיות אמיתי ומדוייק. כפי שיעצתי ל-Salem פנה לכתובת האי-מייל של יעל גרמן ותיענה. אם מדובר רק בסיסמאות והאשמות שווא, המשך ללהג.

הפורום הזה כבר מתחיל לשעמם

אין דיון רציני. יש לי רושם שרוב המשתתפים כאן דוברים שמדקלמים סיסמאות נדושות - בעיקר אלו של גרמן. מאחר שהבחירות עדיין רחוקות אגיד לכם שלום ואבוא להציץ עוד שבוע. אני מקווה שיצטרפו עוד חברים "חופשיים" ואולי הדוברים הקשקשנים ייצאו לחופשה (איך עוד לא התעייפו מדיקלום אינסופי של אותן סיסמאות). אני הייתי מציע לחסום את הדוברים כדי שניתן יהיה לקיים כאן דיונים רציניים. אז ביייייי ונעבור לפירסומות תרגישו חופשיים להעביר את הקישור לחברים

מאחר שטוענים כי הסיפור מפוברק

ביקשתי וקיבלתי את דף התמונות מהמקום התמונות מסוף החורף. בימים אלו משלימה העיריה את סלילת הדרך לביתו של בעל הבית המועדף. אתם מוזמנים לבוא ולראות במו עיניכם - מי שגרמן חפצה ביקרו (למה?) מקבל כניסה שניה לתוך ביתו - מתוך גינה ציבורית! על חשבון העיריה כמובן! דרך אגב - מאחר שגרמן איננה נוהגת לבקר הרבה במערב הפרוע - תמונות אלו הועברו גם אליה, מזמן!

EmperorMollari

New member
בדקתי ומצאתי...

התמונות שנשלחו הם אמנם מהחורף, אני מזמין אותך לגשת היום לגינת מרקוס, לראות ולצלם - העירייה שמה מחסומים כדי שלא יוכלו לעלות עם מכונית על הגינה ועל השביל. אני משוכנע שאף אחד בעירייה לא יודע אפילו איך קוראים לבעל הווילה המצולמת.

ממשיך להיות קשקשן../images/Emo151.gif../images/Emo151.gif../images/Emo151.gif

תתבגר חמודי בקש מההורים שיסיעו אותך למקום ולא תהיה צריך לספר לנו מה שאחרים אומרים לך בימים אלו מרצפת העיריה על חשבון כל התושבים במקום דרך פרטית לבעל הבית. בתחילה זה היה מיועד לצורך כביש אבל נוכח ההתנגדויות החליפו את שמו לשביל (אבל דואגים שיהיה מספיק רחב כדי שניתן יהיה לשדרגו בחזרה) ושמו מחסומים ניידים. בעיריה לא יודעים איך קוראים לבעל הבית? עוד קישקוש. העיריה משלמת על סלילת דרך בתוך הגינה הציבורית הרבה עשרות אלפי שקלים, היו הרבה התנגדויות של שכנים אבל גרמן מתעקשת שמגיע לו דרך שניה לתוך ביתו. מעטים הבתים בהרצליה פיתוח עם שתי כניסות נפרדות. ללא ספק דבר זה מעלה את ערך הבית. פתיחת יציאה לתוך גינה איננה חוקית. אבל גרמן במקום לסגור מעניקה לו על חשבוננו דרך פרטית. ממש לא יודעת איך קוראים לו. תשאל אותה ותסתכל לה בעיניים
אבל היא הרי אלוהים שלך וכל קישקוש שלה אתה קונה בלי לחשוב. ממש אין צורך שתענה. תתבגר קצת חמודי ותחזור עוד עשרים שנה. תמשיך לספר לאחרים על גרמן המתוקה. לא לי!

EmperorMollari

New member
אני ממש מרוצה

אני ממש מרוצה מהעליהום הזה נגדי כאן. זה מוכיח עד כמה אתה וחבר מרעיך מפחדים ונרתעים מגורם רציני שמפריך את השקרים שלכם באמיתות ועובדות מסודרות ובתגובות רציניות בכל פעם. זה מפריע לכם לנהל מסע הסתה מול הגב' גרמן - ולכן מסע ההסתה עובר אליי. אל דאגה, אני לא נרתע. אתם טיפוסים אלימים ומסכנים. החברה שלנו צריכה להקיא אתכם מתוכנו.

Salem

New member
אתה תמיד יכול לבקש מגב' גרמן

להוסיף עוד תביעה ל8000 תביעות שהיא מנהלת נגד התושבים...

lulla b

New member
השביל לא מספיק רחב למעבר רכב....

לפחות לא למראית העין...

Tami me

New member
יש מצויירים וגם ../images/Emo95.gif בשבילך

תקרא חמודי מה שכתוב שם - רוחב הדרך 4.5 מטר. מספיק למשאיות ולסמי טריילרים. אם היית קורא במקום אחר היית מגלה כי הכביש נקרא עכשיו שביל רחב (מילה יותר יפה) אבל עדיין נשאר במסגרת דרך פרטית. מה קורה כאן? גרמן הזעיקה לכאן את כל התלמידים שלה מכיתה ג'?

eopeace

New member
חופשי באמת?

אני היחיד כאן שטרח להזדהות ולהצהיר מיהו. כמו שכבר "נחשף" אני איל אורון, מועמד למועצת העיר ברשימת הרצליה שלנו בראשות יעל גרמן. אני נמצא כאן בפורום כתושב העיר ובמקרה יש לי אף מידע רב על הקורה בעיר. תקראו לי דובר, יחצ"ן, פעיל או מה שאתם רוצים - אבל אני מתחייב שאני אומר אמת - מבחינתי זה דבר שהוא מובן מאליו. ואני נמנע משימוש בסיסמאות וכל דבר שכתבתי גיביתי בעזרת נתונים אובייקטיביים. אני נאלצתי לשוב ולהגיב לכל הודעה שטותית שמתפרסמת כאן שכן מישהו עוד עלול חלילה להבין שאם אין תגובה לכל שטות, זה אומר שמדובר באמת. אבל אדוני הנכבד, כיצד אתה טוען שאינך דובר ויחצ"ן כשאתה מסיים את הודעתך בסרט פרסומת מלא סיסמאות חסרות תוכן ובסיס? איזה דיון רציני מצוי בזה?

Jas Per

New member
מסכימה בהחלט!

מר אורון, מכיוון שעדיין לא השלמתי את ההכרות עם כל המועמדים (הריאליים יותר), עוד לא החלטתי סופית במי לתמוך. אף-על-פי-כן, עלי לציין שמספר מועמדים כבר איבדו כל אמון בי בשל הלכלוך והזוהמה שהם מפזרים בעיר מחד, וההשמצות שהם מפיצים בחומר התעמולה שלהם מאידך. עם זאת, אני מתכוונת להשתדל להשתתף באחד הכנסים שלהם, כדי שהחלטתי תהיה מבוססת יותר. עד לפני יומיים, לא ידעתי על קיומו של הפורום הזה, אך אני רואה בו גורם שלישי, נוסף על השניים שציינתי לעיל, המשפיע על התרשמותי מהמועמדים. הגסות וחוסר הנימוס שננקטים בהודעות בפורום זה, עולים על כל פורום אחר שאני חברה בו. לכן רציתי לשאול (שאלה זו מופנית את כל חברי הפורום) - האם אתם באמת מייצגים באופן רשמי את המועמדים הללו? האם אני יכולה ללמוד מהתבטאויותיהם של חברי הפורום, על המנטרות של מועמדיהם?

eopeace

New member
עמדות וייצוג

אני לא מייצג כאן בצורה פורמלית את יעל גרמן (ולמיטב ידיעתי אף אחד מהכותבים לא מייצג כאן פורמלית מועמד זה או אחר). עם זאת, כחבר במטה הבחירות אני יודע ומכיר נושאים רבים ונותן עליהם כאן תשובה שאינה פורמלית אך לרוב בהחלט צריכה לספק ולענות על השאלות. כמו כן, כמועמד למועצת העיר אני מציג כאן את עמדותיי האישיות. ודאי שאיני מציג את עמדותיה של ראש העיר כיוון שאלו פרסונליות. אני מקווה שמתוך כל הבלאגן את מקבלת את המידע החשוב שמסתובב אך ללא ספק בחוג בית תקבלי מידע מסודר יותר בהיר יותר ותשובות פורמליות. בנוגע לחוג בית של יעל גרמן צרי קשר דרך האתר ונשמח לארח אותך. בקרי אף בחוגי בית אחרים - תשאלי את כל המועמדים את השאלות הקשות ביותר. לי אין כל הרהורים לגבי יעל גרמן שכן אני יודע שאחרי שנים של עשייה במסגרת מנהל תקין וחשיבה על האינטרס הציבורי היא יכולה לענות על כל שאלה, אף על הקשות ביותר (סליחה על התעמולה שיוצאת בכל פעם...) www.yaelg.co.il

Jas Per

New member
דווקא ביקרתי

תודה לך על התשובה המהירה וההפנייה. הרשה לי לציין שהאתר מאוד יפה, אך הייתי רוצה לראות בו את המצע. האם זה מתוכנן לעלות לשם בזמן הקרוב? כפי שציינתי, כבר ביקרתי בכנס (חוג בית?) של גרמן, בעקבותיו התחלתי לשוחח עם אנשים שונים, ששלחו לי כתבות דרך הדואר האלקטרוני, וכך שמעתי על הפורום הזה. מאוד התרשמתי מהגברת גרמן, שאמנם הזדמן לי לראות אותה במספר אירועים עירוניים, אך לא הזדמן לי לפגוש אותה אישית עד כה, או להנות מההשקעה בחינוך ששמעתי בכנס שהושקעה. באתי על-מנת לשמוע על הפרוייקטים לעתיד וכן על-מנת להתרשם מהסגנון, מאחר ששמעתי במפגש אחר של אחד המועמדים/ות שמדובר באישה חריפה ותוקפנית. לאחר חמש דקות בכנס, הרגשתי קצת מבוישת מאחר שברור שגרמן אינה עונה על התיאור שסיפקו לי, אלא היתה נעימה וקשובה. יתכן שמדובר בערב יוצא דופן, שבמקרה בו הזדמן לי לפגוש בה, אך זה לא נשמע סביר. עם זאת, שמעתי על כנס של דני פלטי באיזור שלי, וגם אליו הגעתי, מאחר שברצוני להעניק הזדמנות שווה למירב המועמדים ששמעתי עליהם (אגב, קראתי שיש 11 מועמדים, אך אני מכירה בשמותיהם רק 7 (גרמן, פלטי, לבצור, אוריאלי, רשפי, אלימן וניסנוב). בכנס הזה היו יחסית אנשים מעטים. הסגנון של מר פלטי היה נעים, אך הוא נשמע מאוד לא בקיא בתחומי העיסוק המוניציפליים! אמנם המצגת שלו היתה מעוצבת יפה מאוד, וארוכה, ברגע שמישהו שאל שאלה יותק נקודתית, נהיה ברור שהוא אינו מכיר את העיר! מכיון שהבנתי שבניגוד ללבצור, פלטי אינו תושב חדש, התאכזבתי מאוד לשמוע תשובות כה כלליות ובלתי מקצועיות! כולי תקווה שהכנסים הבאים שאשתתף בהם יהיו מוצלחים יותר.

eopeace

New member
מועמדים ומצע

לצורך העניין, כרגע ישנם 12 מועמדים לראשות העיר: יעל גרמן, פלטי, לבצור, אוריאלי, רשפי, אלימן, ניסנוב (עמי), ניסנוב (הראל), פלד, סעדיה, גבעתי, חן. ... ולקח לי רגע להיזכר בכולם.... למועצת העיר, אגב, יש כרגע 19 רשימות (לכל מועמד רשימה ובנוסף רשימות של העבודה, הזריחה, מערב העיר, הירוקים אם יתמודדו, מפד"ל, ש"ס ורשימה נוספת ששכחתי כרגע...) אני מתנצל שפספסתי את זה שהיית בחוג בית של יעל גרמן ולמרות שזה בוודאי לא אומר כלום, הסגנון שלה הרגיל הוא זה שראית בחוג הבית. לגבי שאלתך בנוגע למצע. המצע מתגבש בימים אלו ויפורסם בקרוב, אף באתר האינטרנט. הבסיס למצע הוא להמשיך את הדברים שנעשו בעיר כמו השיפור בחינוך, ההשקעה בתשתיות (והמשך עבודה לפי תכנית האב שנעשתה לצורך שיפוץ הרחובות), הקמת הפארק בבאסה, שיפוץ סוקולוב מהבסיס וכן הלאה. אבל כמו שאמרתי, המצע עצמו יפורסם בקרוב.

Jas Per

New member
מי אלה בכלל?

למרות שאני מודה לאיל שהתייחס במהירה לשאלותי, אשמח לשמוע התייחסות בנושאים אלה גם מחברים נוספים, תודה. שנית, מי אלה המועמדים האלה? האם עמי והראל ניסנוב אחים? אם כך, מדוע הם מציגים מועמדות אחד נגד השני? האם מדובר בסכסוך משפחתי? האם מדובר בפלד שהיה סגן ראש העיר? מי זה/זו חן? האם מישהו יכול להסביר לי מה בדיוק קרה עם בללי? הבנתי מהכנס שהיא סגנית של פלטי. לא הבנתי למה היא פרשה, ולמה היא חברה דווקא אל פלטי, שלפי אבחנתי נכון לעכשיו, הינו המועמד הכי פחות ראוי לשמש כראש העיר (עם זאת, אני שומרת את הזכות להגיע למסקנה זו גם לגבי מועמדים אחרים לאחר שאפגוש אותם).

eopeace

New member
מועמדים

עמי ניסנוב והראל ניסנוב בני דודים. הראל ניסנוב חבר מרכז הליכוד ויו"ר ועד ההורים העירוני. עמי ניסנוב מועמד מטעם האיחוד הלאומי. פלד הוא אכן חיים פלד שמכהן כיום כמ"מ ראש העיר. חן זה ד"ר אריה חן ואין לי מידע נוסף עליו. לגבי בללי - אני אישית מעדיף לא להתייחס כרגע וללכלך. עם זאת, אני אציין שבתור מישהו שהכיר אותה עוד מאז הבחירות הקודמות, הדרך בה היא עזבה היתה מבחינתי סתירת לכי לי ולפעילים אחרים וחבל שזה היה כך.

Jas Per

New member
אתה בוודאי מתכוון ל

סטירת לחי... אל דאגה, ברור לי שמדובר בטעות חד פעמית, שבוודאי קשורה לשעה המאוחרת.

למעלה