דווקא ביקרתי
תודה לך על התשובה המהירה וההפנייה. הרשה לי לציין שהאתר מאוד יפה, אך הייתי רוצה לראות בו את המצע. האם זה מתוכנן לעלות לשם בזמן הקרוב? כפי שציינתי, כבר ביקרתי בכנס (חוג בית?) של גרמן, בעקבותיו התחלתי לשוחח עם אנשים שונים, ששלחו לי כתבות דרך הדואר האלקטרוני, וכך שמעתי על הפורום הזה. מאוד התרשמתי מהגברת גרמן, שאמנם הזדמן לי לראות אותה במספר אירועים עירוניים, אך לא הזדמן לי לפגוש אותה אישית עד כה, או להנות מההשקעה בחינוך ששמעתי בכנס שהושקעה. באתי על-מנת לשמוע על הפרוייקטים לעתיד וכן על-מנת להתרשם מהסגנון, מאחר ששמעתי במפגש אחר של אחד המועמדים/ות שמדובר באישה חריפה ותוקפנית. לאחר חמש דקות בכנס, הרגשתי קצת מבוישת מאחר שברור שגרמן אינה עונה על התיאור שסיפקו לי, אלא היתה נעימה וקשובה. יתכן שמדובר בערב יוצא דופן, שבמקרה בו הזדמן לי לפגוש בה, אך זה לא נשמע סביר. עם זאת, שמעתי על כנס של דני פלטי באיזור שלי, וגם אליו הגעתי, מאחר שברצוני להעניק הזדמנות שווה למירב המועמדים ששמעתי עליהם (אגב, קראתי שיש 11 מועמדים, אך אני מכירה בשמותיהם רק 7 (גרמן, פלטי, לבצור, אוריאלי, רשפי, אלימן וניסנוב). בכנס הזה היו יחסית אנשים מעטים. הסגנון של מר פלטי היה נעים, אך הוא נשמע מאוד לא בקיא בתחומי העיסוק המוניציפליים! אמנם המצגת שלו היתה מעוצבת יפה מאוד, וארוכה, ברגע שמישהו שאל שאלה יותק נקודתית, נהיה ברור שהוא אינו מכיר את העיר! מכיון שהבנתי שבניגוד ללבצור, פלטי אינו תושב חדש, התאכזבתי מאוד לשמוע תשובות כה כלליות ובלתי מקצועיות! כולי תקווה שהכנסים הבאים שאשתתף בהם יהיו מוצלחים יותר.