שתי נשים בפוליטיקה העירונית

לגבי בללי

רחלי בללי, חברת מועצת העיר בקדנציה האחרונה ויו"ר ועדת הרווחה, הייתה מקורבת במשך 4 וחצי שנים לרה"ע. רק שתביני כי בללי קיבלת מיעל הכל, כל מה שביקה היא אמרה כן. מה ידוע לי (ואם איל אתקן אותי, אני לא אכעס ודווקא אמין לו, כי הוא בטח יודע זאת טוב ממני), באחד הכנסים של גרמן, היא הצהירה כי תמנה את בללי לסגנית רה"ע בקדנציה הבאה. ברגע שהיא אמרה זאת... קיבלה בללי, לצערי ולצערנו, תחושה שמגיע לה יותר והיא רוצה לקבל תגמול כספי עבור עבודתה (כיו"ר ועדת רווחה ושאר תפקידה במועצה, עשתה בהתנדבות מלאה). אך גרמן הבנינה כי לא תוכל לעמוד הבטחתה וכשזו הבינה של תמונה לסגנית, היא יצאה נגדה והודיעה על ריצתה לראשות העיר. בעקבות זה, הדיחה גרמן את בללי מתפקידיה השונים במועצת העיר-ומאז השנים לא מדברות, בללי הפכה משותפה קואלציונית נאמנה לאופוזיציה חזקה נגד גרמן, כל מה שהיא שמרה בבטן העת תקופת קירבתה לגרמן, היא מוציאה עכשיו. לגבי האיחוד ע פלטי-לאחר תקופה ארוכה של התמודדות על תפקיד רה"ע, הבניה הבחורה כי אינה מתרוממת בסקרים וגם עפ"י המסופר נקלעה לבעיות כלכליות, הרי להיות רה"ע, צריך מימון רב. לכן החלה בללי לעשות מו"מ עם שאר המועמדים לאיחוד ומי שיבטיח לה להיות סגנית-עם רשפי זה לא יצא, בעקבות דרישותיה המופרזות, עם אוריאלי זה יצא, כי ורדה מור, שותפתו לדרך תמונה לסגנית במידה ותבחר. ואז בא דני פלטי והציע לה תפקיד חבל"ז-גם להיות סגנית וגם להיות מ"מ רה"ע, וכך נולד האיחוד, במידה והוא ייבחר היא תמונה לסגנית ומ"מ רה"ע ומחזיקת תיקים שונים. שניהם קיוו שהאיחוד יעלה את שניהם בסקרים, אך זה לא עזר בללי נטשה פעילים מאוכזבים מאוד, אך כל מה שעשתה הוא טעות פוליטית תמימה, כי הרי היא לא פולטקאית...

eopeace

New member
תיקון קטן

לא אכנס לכל הפוליטיקה שבנושא, אבל יעל גרמן הבטיחה לבללי תפקיד סגן שני במידה ותוצאות הבחירות יאפשרו זאת. לפני ואחרי ההבטחה הנ"ל היה ברור כל הזמן כי הסגן הראשון המיועד הוא יהונתן יסעור, סגן ראש העיר. רחל בללי לא היתה מרוצה מהבטחה שכזו, בייחוד כשאי אפשר לדעת לפני הבחירות מה יהיו התוצאות ואי אפשר להסתמך עליהן ולכן הלכה.

למעלה