ואחרי שהזמנתי...
אתר מעצבן
השתמשתי בסוף בקופון שהם הציעו במבצע ליום שישי/שני ונתן עוד 11% הנחה מעבר להנחות הרגילות. זה הקשה עליי אפילו יותר להגיע ל-$40... הופתעתי לגלות שהם לא מחזיקים TUMS וגם לא מוצרים אחרים שחיפשתי. גם אחרי שהזמנתי עוד כמה דברים לחברה, גיליתי שאני מתחת לרף
.

ומי הגאון שתכנת את האתר? בחצי מהחיפושים קיבלתי שלל תוצאות של Out of stock בראש הרשימה...
בכל פעם שכבר חשבתי "או! יופי! כזה אני יכולה להזמין" גיליתי שזה כמובן לא במלאי. בסוף הזמנתי שפתוני לחות של בליסטקס וזה סגר לי את הפינה. מעט יקר יותר מבאמזון, אבל זול יותר מבישראל (לא חוכמה, עם המחירים המופרזים שגובים פה עליהם).

בחרתי במשלוח של בוקסיט כי הוא חינם, אבל נקודות החלוקה שלהם בחיפה מפוזרות מעצבן ולא צפופות מספיק. אין להם שום נקודה באזור חורב למשל, וזה צומת מרכזי מאוד בעיר. הייתה אחת באזור המרכז המסחרי של איינשטיין, לא רחוק מחוג שיש לי אז רציתי לבחור בה, אבל היא לא הופיעה לי במפה... בחרתי בסוף במה שהיה הכי סביר, אבל נוח זה לא.

הייתי לחוצה בזמן וקיוויתי שאפשר יהיה לסיים במהירות עם פייפל, אבל גם אם משלמים בפייפל האתר מחייב רישום והזמנה של כל הפרטים... ניחא. לפחות זה משהו שעושים רק פעם אחת, אם כי אני ממש לא יודעת מתי (ואם) תהיה הפעם השנייה.