שת"ב למתעלמים ולהקפצות

אממ.. טוב, ננסה../images/Emo3.gif../images/Emo107.gif

לפי דעתי היית יכולה לתת לה קצת יותר חופש בפה, לאפשר לה לקפוץ עגול ויפה ולא בלחץ, תני לה טיפה יותר יד-כמה שהיא צריכה (זאת סוסה, נכון? סליחה אם טעיתי
). חוץ מזה, תסגרי אצבעות על המושכות.
אולי זאת רק אני, אבל הגב נראה לי מעט לחוץ ותפוס, תרגעי, תנשמי, הכל יהיה בסדר. הייתי מפעילה גם יותר משקל על העקבים. אני אשאיר את שאר הדברים לאלה שיותר מבינים ממני.

טוב ננסה....

אממ דבר ראשון הרגל שלך בורחת אחורה ובגלל זה את נופלת עם החלק העליון של הגוף קדימה...הכתפיים פתוחות וזה יפה אבל את יותר מדי נוקשה עם הגב.. תנסי להרפות קצת את הגב... הייתי מקצרת את הרכובות בחור זה יעזור לך לשמור את הרגליים יותר יציבות וצמודות לסוס... תסגרי את האצבעות על המושכה כי הזרת שלך פתוחה וככה המושכה יכולה לברוח לך בקפיצה... והייתי נותנת לסוס עוד טיפה יד..בתמונה זה לא נראה שאת מושכת לו אבל לא היה מזיק.. הסוס קופץ שבור בתמונה ואולי אם תתני יד זה יעזור לו יותר להשתמש בגוף שלו..

Ontario R Z Y H

New member
אוקיי

בגלל שאני כזאת ג'מפרית (NOT) אני יתקן לך את הדראסז'... המממ ככה: ידיים יותר למעלה ויותר קדימה, ואל תשברי את המפרק שבין היד לזרוע.... כאילו הוא שבור למטה.. מבינה? להאריך ארכובות... חור או שניים לפחות... להוציא קצת את הרגל מהארכובה ואז תוכלי להוריד את העקב יותר... חח לא שזה כל כך נחוץ.. אבל קצת.. ולשמור את הרגל מופנת קדימה .... חוצמזה ממש אהבתי שאת מסתכלת קדימה ולא למטה.... אה והמגינים האחוריים שלך הפוכים... אבל הסט ממש יפה חחח קיצר חפרתי... בודגרי, אהבתי את הישיבה שלך =]

ש נ י ס

New member
דווקא לא.

בצורה הזאת (שאנחנו שמים) אפשר לראות שגם ככה זה הולך עם הרגל. תנסי על הסוס ותיראי שככה זה יותר נכון. והכי חשוב-מבחינת הסגירה, שזה יסגר בחוזק הנכון על הרגל. הסגירה החזקה-אחורה!

ש נ י ס

New member
וואי, שתוק!

אם אין לך מה להגיד בנושא, אז אל תגיד, ותפסיק עם ההערות המפגרות האלו שלך, פשוט נמאס! תתבגר כבר אדיוט.

אבל יש לי מה להגיד בנושא...

הכי חשוב שתאמיני בדרך שלך! חחחח סתם הכי חשוב שתאמיני במה שנכון... ודווקא נראה לי שאני די בוגר, אולי קצת אידיוט.

Ontario R Z Y H

New member
אידיוט אידיוט

אבל ישלו מושג=] (בערך) אהההההההההההה יהיה טוב! שכל אחד יגן לסוס שלו על הרגליים בשיטה שהוא רוצה/חושב שהיא נכונה, בין אם המגינים הפוכים/הבינדוז' זוועתי..........חחחח ובנימה אופטימית זו, לילה טוב

../images/Emo9.gifטוב, על שתי התמונות../images/Emo107.gif

התמונה הראשונה נראית לא רע בסה"כ, הבעיה פה היא הקשר של היד עם הפה של הסוס. כשהסוס קופץ צריך לתת לו כמה מושכה שהוא לוקח ולא פשוט לתקוע את הידיים על הצוואר שלו ולאבד את הקשר עם הפה בזמן הקפיצה (למרות שזה עדיף בהרבה על למשוך לו בפה). בתמונה השנייה אני דווקא לא רוצה להעיר על הארכובות כי זה בטח היה שיעור קפיצות, אבל אפשר אולי בכל זאת להאריך טיפה. כפי שכבר אמרו לפני- תשמרי על כף היד בקו אחיד עם היד, אל תשברי אותה פנימה. אפשר גם לקרב יותר את המרפקים לצד הגוף, ובדרך לקחת קשר עם הפה של הסוס. אה, ותפתחי כתפיים.

למעלה