שת"ב למתעלמים ולהקפצות

בקשה(והצעה) מאלה שמעלים תמונות../images/Emo107.gif

בבקשה תעלו תמונות בגודל סביר ובזווית נורמלית, ואנא מכם, תפסיקו עם ההערות של "איזה ישיבה, בעעע" וכד', די לרדת על עצמכם! חוץ מזה, חשוב לי לציין שתמונה אחת לא תמיד משקפת את הישיבה האמיתית של הרוכב, הרבה מה'טעויות' שנראים בתמונות זה דברים רגעיים לשבריר של שנייה, לכן הייתי מעדיפה שלמי שיש סרטוני וידאו מהרכיבה על המחשב (רצוי באיכות סבירה), שיעלה לפה סרטונים (אם תרצו כמובן).

נו, טוב../images/Emo3.gif../images/Emo107.gif

את נראית מעט אחרי התנועה (ושוב, תקנו אותי אם אני טועה). אהבתי את הנתינת יד ואת המבט. הברך שלך נראית כאילו היא מופנית מעט הצידה במקום קדימה וזה משבש את כל התנוחה של החלק התחתון של כף הרגל, כשהברך תצביע קדימה כל התנוחה של הרגל תיראה הרבה יותר טוב.

תודה../images/Emo9.gif

אולי זה נראה שאני אחרי התנועה..יכול להיות.. אבל מצד שני זה אולי בגלל שהוא גדול כי ככה זה נראה בהתחלות של הקפיצה (מקדימה אותו)
(אני יודעת שהידיים פה לא משהו אבל הרגשתי צורך להחזיק אותו יותר לפני המכשול הזה) על הברך גם אני הסתכלתי..ואז צחקתי קצת כי נזכרתי בזה שבשיעור שלפני התחרות מור (המאמן) לי שכשאני קמה לדחוף את הרגל קדימה ולהוציא טיפה את הברך..אני יודעת שזה לא בשביל הישיבה אלא פשוט כדי שאני אהיה יותר דומיננטית עליו במקרה של סירוב ולא אעוף (מישהו אמר יותר מידי נפילות הזויות?!)... בכל מקרה הרגליים שלי כמעט אף פעם לא שוות בקפיצות (בעיקר בגלל הסיבובים שגורמים לי להעביר משקל לכיוון מסויים).. שוב תודה

זה נראה כ"כ שונה,שתי הזויות../images/Emo3.gif

ככה: גמלי נראה כאילו את אחרי התנועה... את כל החלק העליון ממש אהבתי,המבט והנתינת יד והגב.. בחלק התחתון,יש את הברך שכמו שכבר אמרו משפיעה על כל הישיבה...אבל אם זה מה שהמדריכה שלך אמרה אז סבבה.. סך הכל ממש אהבתי!

משבת האחרונה.. ../images/Emo9.gif תודה לרונייי

תעירו בכייף.. רק דבר אחד זה שהרגל נראת עמוק בארכובה אבל ככה וסילי אמר לי לשים תארכובה ברגל כי זה יותר אפקטיבי ככה ולא נכון לשים את הארכובה בקצה של הרגל...

שירלי317

New member
אני לא ג'אמפרית, אבל ננסה..

בקשר לרגליים בארכובות, בד''כ הרגל צריכה להיות ממוקמת יותר מחוץ לארכובה מתוך אפקט של ביטחון כדי שהרגל לא תתקע בתוך הארכובה במקרה של נפילה, וזה גם מעודד את העקב לפוזיציה נכונה, לא יודעת מה המאמן שלך מלמד אותך, אולי יש לו את הסיבות שלו.. אז שיהיה.. חוצמזה, אהבתי את הפוזיציה של הידיים ואת המבט. אבל נראה כאילו את קצת תפוסה וקשה בכתפיים מה שיכול לגרום למתח מיותר במושכה ובפה של הסוס, כשבעצם מעל המכשול את צריכה לתת לו קצת יותר חופש. ורגליים יותר מקבילות חוצמזה נראה טוב, מדברת הדרסז'ניקית המושבתת
והסוס שלך חתיךךךך, אין מה להגיד!

ש נ י ס

New member
דרור, ממה שאמרת לי בתחרות,

אז וסילי לא אמר לך להכניס כל כך עמוק את הרגל..חח..ממה שהראת לי כשדיברתי איתך, הרגל לא הייתה כל כך בפנים.. ולדעתי, נכון, צריך להכניס את הרגל קצת פנימה כדי לשמור יותר שיווי משקל, אבל כל כך פנימה כמו שאת הכסנת זה כבר מסוכן. כי אם חס וחלילה תיפלי..סביר להניח שיהיה לך מאוד קשה להוציא את הרגל מהארכובה ואז תיגררי אחרי הסוס עד שכל הארכובה תצא מהאןכף..

נמנמ..

את צודקת מהבחינה שבתמונה הזו אז הרגל באמת קצת יותק מדי עמוק בארכובה... (לא הצלחתי לנסח את זה נורמלי
) חחח וכבר קרה לי שנטלתי בארכובה באחת מהניפלות מאפולו.. חח וזה קרה לי שהיתי רוכבת עם הלבנדסטון שהם מסוכנות כי הן נעליים ממש רחבות ואז קניתי תאריאט בגלל זה..

Saint Marco

New member
הוא גם מאוד צודק האמת,

כל הקטע של לשים את הארכובה על קצה הכף רגל לא נובע בגלל שצריך למשוך את העקב למטה... זה נובע בגלל שהרגל צריכה להיות מתוכה והארכובה מתוכה עם הרגל כאשר הכף רגל משרה לחץ מאוד נמוך על הארכובה והכף רגל מקבילה לקרקע.... זה בדרסג'.

אם סוסה בת שנתיים הולכת ככה

אז אני קונה אותה עכשיו חחחחח טוב , תרים קצת ידיים , וראש למעלה וישר ..... זה נראה מעולה אז תפסיק לומר שאתה לא יודע לרכב
הסוסה ממש יפה!!!!

שירלי317

New member
נראה דווקא לא רע...

מבט קצת למעלה, לפתוח כתפיים קצת יותר ולשבת פחות כורסתי (לא יודעת איך להסביר את זה...) אם זה עבודת דרסז' אז להאריך ארכובות ואז גם הישיבה עצמה תשתפר ואתה תאריך את עצמך יותר (רגליים וגב) והסוסה תכנס יותר לבין העזרים כי זה ירים אותה יותר. ידיים קדימה ולמעלה, שיצרו זווית של כמעט 90 מעלות ורגליים מקבילות! וזהו, נראה ממש טוב, והסוסה נראת חמודה.. נצר חזרה לפעולה?

תודה =]]

כן בטח שחזרה, זה היה דרס'ג אבל אורלי אמרה לי לקצר ארוכות כי היא באקים עניניום. וגם עפתי ממנה באותו השיעור כי שמשיה שהייתה ליד המגרש עפה לי על הגב והשאירה סימן צבעוניP= ותודה שובבב

202ריני

New member
חחחח../images/Emo6.gif

זה היה ממש מצחיק! נראה לי שזה קרה בגללי ובגלל נרקיס כי השימשיה לא הייתה תקועה טוב בעמוד הזה.. ואמרתי לנרקי שהשימשיה לא תחזיק טובב אז השימשיה נפלה ועפה על אהוד ועל הסוסה... זה היה ממש מצחיק אבל בכל זאת מסכנה הסוסה עשינו לה התקף לב נראה לי חחחח
אהוד סורייי

נראה ממש לא רע.

הסוסה ממש יפה
אני אומרת את זה בתור צופה ווסטרנית שלא ממש מבינה בדראסז'. רק משהו אחד, נראה שאתה מסתכל למטה. וגם בתור צופה ווסטרנית זה לא נראה לי ממש בסדר. אבל לא נורא, אם זה רק לזמן קצר.

למעלה