מממ...
דבר שהכי בלט לי זה הצורה שאת מחזיקה את המושכות.. האגרוף סגור חזק מאוד והיד נוקשה. את עובדת לא רק עם האגרוף אלא עם כל היד, מה שמביא לניסורים. תרפי את החלק של האמה (?!?) וכבר הכל יהיה שונה, לסוסה יהיה יותר קל לקבל את היד שלך. כמו שכבר אמרו, הידיים שלך צריכות להיות טיפה קדימה יותר כדי לאפשר לסוס את התנועה קדימה. אני חייבת לציין שבשניות הראשונות היה לי קשה לזהות באיזה מקצב את, הקאנטר נורא נורא תקוע, אולי ניסיתם לעשות קאנטר סגור (למרות שסגור לא מצדיק תקוע) ואולי בגלל העבודה של היד הסוסה נסגרה ונתקעה בעבודה. ובעצם עכשיו שאני מסתכלת אולי זה הליכה בכלל?? חחח הלפפ!!
בכל מקרה, המקצב (
) נראה תקוע.. תרימי מעט את הידיים שיווצר קו ישר בין המרפק שלך לפה של הסוס. ממ..באופן כללי הגוף שלך נראה לחוץ נורא.. חוץ מהידיים, הרגליים שלך נראות טיפונתתת קדימה, וזה קרה, אולי, בגלל שהברך שלך לחוצה על האוכף, מה שגרם לכל השוק שלך להצמד לסוסה ואז את נורא מתאמצת לשמור את העקב כמו שהוא, ואז הוא כבר לא משוחרר.. הכתפיים שלך גם לחוצות וסגורות, תקחי הרבה אויר ותוציאי ואז תפתחי את הכתפיים ושבי גבוה. מה קרה לגב המושלם שלך??? אני מקווה שזה חד פעמי כה?!
ומבט להרים.. באופן כללי אני אוהבת לראות תמונות חדשות שלך, כי בד"כ ממש רואים שיפור..אז כל הכבוד לך