שת"ב

The Bitter End

New member
שת"ב../images/Emo150.gif

שרשור תמונות ברכיבה. ובכן, זה המקום להעלות תמונות מרכיבות ולקבל ביקורת בונה מחברי הפורום
לא להפריז בתמונות
, לא לשכוח את אמנות השירשור
, ונא לשמור על שפה נאותה כך שכל חברי הפורום יוכלו להנות
. שוטו

מהיום../images/Emo9.gif../images/Emo26.gif../images/Emo122.gif

והיד הימנית, בכוונה פתוחה.... אבל היא למטה מדי.... חשוך

PinkHorse

New member
אוקיי=].

להרים את 2 הידיים למעלה, ולקחת אותן קדימה. הממ אולי הייתי מתיישרת יותר עם הגב ובסה"כ זה נראה אחלה!
.

הממ

בעיקרון לתת לה את היד קדימה שתוכל לסחוב את עצמה. שבי קצת יותר עמוק ואחורה קחי את הרגל אחורה וסימי עליה תמיד שתוכל לעבוד על האחוריות ולהכניס את הרגלים יותר מתחת לגוף ושתיכמנס יותתר למסגרת. בעיקרון נראה טוב...

stary1

New member
זה בעבודת קרקע' או קפיצות?

אם זה בעבודת קרקע אז להאריך את הארכובות. חוץ מזה, כמו שכבר אמרו, לכופף מרפקים(דבר שירים בהרכח את הידיים) ולתת מושכה לסוסה כדי שתוכל לנשום, ועם עבודה נכונה גם להתכנס. הייתי מיישרת מעט את המבט ובעקבות כך את הגב כולו..

Vintage Queen

New member
המממ

לפתוח כתפיים לקצר מושכות ולשים תידיים קדימה, המקום שלהן לא על הבירכיים P= ואולי קצת יותר משקל על העקב סה"כ נראה טוב!

מממ...

דבר שהכי בלט לי זה הצורה שאת מחזיקה את המושכות.. האגרוף סגור חזק מאוד והיד נוקשה. את עובדת לא רק עם האגרוף אלא עם כל היד, מה שמביא לניסורים. תרפי את החלק של האמה (?!?) וכבר הכל יהיה שונה, לסוסה יהיה יותר קל לקבל את היד שלך. כמו שכבר אמרו, הידיים שלך צריכות להיות טיפה קדימה יותר כדי לאפשר לסוס את התנועה קדימה. אני חייבת לציין שבשניות הראשונות היה לי קשה לזהות באיזה מקצב את, הקאנטר נורא נורא תקוע, אולי ניסיתם לעשות קאנטר סגור (למרות שסגור לא מצדיק תקוע) ואולי בגלל העבודה של היד הסוסה נסגרה ונתקעה בעבודה. ובעצם עכשיו שאני מסתכלת אולי זה הליכה בכלל?? חחח הלפפ!!
בכל מקרה, המקצב (
) נראה תקוע.. תרימי מעט את הידיים שיווצר קו ישר בין המרפק שלך לפה של הסוס. ממ..באופן כללי הגוף שלך נראה לחוץ נורא.. חוץ מהידיים, הרגליים שלך נראות טיפונתתת קדימה, וזה קרה, אולי, בגלל שהברך שלך לחוצה על האוכף, מה שגרם לכל השוק שלך להצמד לסוסה ואז את נורא מתאמצת לשמור את העקב כמו שהוא, ואז הוא כבר לא משוחרר.. הכתפיים שלך גם לחוצות וסגורות, תקחי הרבה אויר ותוציאי ואז תפתחי את הכתפיים ושבי גבוה. מה קרה לגב המושלם שלך??? אני מקווה שזה חד פעמי כה?!
ומבט להרים.. באופן כללי אני אוהבת לראות תמונות חדשות שלך, כי בד"כ ממש רואים שיפור..אז כל הכבוד לך

PinkHorse

New member
מהתחרות האחרונה בשבת.

זכיות צלמים לאסף עם המצלמה של הדר (תודה רבה!!
).

stary1

New member
...

קצת צ'ארלי
והייתי נותנת עוד טיפטיפה מושכה בכדי שהידיים לא יצטרכו להשען עליו ויהיה לו את מירב הפוטנציאל בתנופה. אחלה ישיבה

PinkHorse

New member
תודה..

אם אני אתן לו יותר יד בנחיתה כשאני אחזור לאוכף אני אמשוך לו בפה.. חוץ מזה תזכרי שזה במסלול ולהתחיל לסדר מושכות כשיש לי אחרי (5-6 ככה זה היהP=) צעדים עוד מכשול..

stary1

New member
להפך

אם תהיה לו יותר מושכה אז הוא לא יקבל משיכה בפה..

למעלה