שת"ב

טוב בתור אחת שבאה מווסטרן ^^

להאריך את הארכובות בחור אחד... יד יותר למטה וצמודה לגוף גב ישר וזהו :)

טוב, ממה שרואים פה...../images/Emo107.gif

את נראית לי פה קצת לחוצה עם הכתפיים, תרפי קצת. חוץ מזה הייתי רוצה לראות עוד משקל על העקבים ורגל באמת פחות עמוק בתוך הארכובה. תרימי את עצמך טיפה יותר, את נשכבת פה כאילו שהוא קופץ 1.30, זה כולה 30-40 ס"מ... נראה פה גם שהוא קופץ מקרוב מדי. סה"כ באמת יש שיפור מהפעמים הקודמות וזה הכי חשוב.
אהבתי את המבט.

אמממ...../images/Emo107.gif

טוב, הדבר שהכי מפריע לי פה זה שאתה מושך לו בפה, אני לא יודעת אם בכוונה או לא... בכל מקרה, שים את הידיים קצת יותר קדימה ותתן לו קצת יותר לפתוח את הצעד. חוץ מזה, הארכובות האלה נראות לי קצרות מדי, אפילו בשביל קפיצות. אם תאריך בחור אחד או שניים זה ייראה הרבה יותר טוב וגם יהיה לך פחות צ'רלי.

נראה ככה...../images/Emo107.gif

תסתכל טוב על הפה שלו... אוקיי, זה לא מושך כמו רוכבים מתחילים שקורעים לסוס את הפה. יכול להיות גם שהוא מנסה להישען לך על המתג. בכל מקרה הייתי שמה ידיים טיפה יותר קדימה או מאריכה קצת את המושכות. נכון שאני לא איזה אשת מקצוע או משהו, אבל זה מה שאני חושבת. וזה ממש לא בכוונה לפגוע או משהו, הכל נאמר מתוך כוונות טובות, שלא תחשוב אחרת.

זה לא מושכות... זה גרמניות....

ובמקרה הזה זה נראה שאם הוא היה משחרר לו תמושכה הסוס היה מרים תראש לשמים,.. אני לא מתערבת או משהוו אבל לא ראיתי אף פעם שרוכבים רק עם גרמניות.. ואני לא חושבת שזה גם מועיל במיוחד...אבל כל אחד והדרך שלו..

המדריכה לא טוחונה

היא מכרה את הסוס לתלמידה שלה כי היא התגרשה ובעלה לקח לה את הכסף והיא בקושי מצליחהלסיים את החודש עם המסכורת שלה.

למעלה