שת"ב

Vintage Queen

New member
הממ אז ככה

אהבתי תיד שלך, המושכות שלך קצרות והן ישארו קצרות אחרי המכשול, אצלי היד תמיד נמשכת ואני מסיימת קפיצה בלי מושכות! אז את נותנת יד טוב P= את צריכה טיפה להרים תחזה ואולי אפילו להזיז תגוף טיפה אחורה... =]

פרדוש

New member
פששש..חח

למרות שאני לא רוכבת קפיצות זה נראה ממש יפה! איזה מקום זכית?

PinkHorse

New member
../images/Emo6.gifתודה רבה../images/Emo9.gif.

לא זכיתי בכלום.. הייתה לי הפלה ממש שטותית במכשול האחרון והיא הייתה לגמריי באשמתי..

פרדוש

New member
אויש איזה בסה..../images/Emo7.gif

וואי עם מפילים פעם אחת מכשול מסויים נכשלים???

PinkHorse

New member
חחח לא זה בסדר../images/Emo13.gif.

זה תלוי במספר המתחרים.. השאיפה זה לעשות מסלול נקי (בני נקודות על הפלות/סירובים/סגירות מעגל וזמן מיותר) היו איזה 2 שעשו בלי נקודות חובה בכלל ואני עשיתי עם 4 נקודות חובה בגלל ההפלה.. והיה אחד שעשה עם נקודת חובה אחת, ונראה לי שעוד 2 שעשו עם 4 נקודות חובה רק מהר יותר ממני... אבל זה לא נורא
.

2eye

New member
היו שלושה נקיים +

אחד עם נקודות זמן ו3 עם 4 נק'. שאגב, הזה עם הנקודת זמן, הגיעו לו 5, אבל השופטים שכחו שהוא הפיל XD

נראה מצוין

הייתי מרימה את הגב קצת, בעיקר מכיוון הכתפיים
אבל תכלס נראה מעווווווולה!!!

חחח אנה אתמול היה משהו מצחיק שקשו

ר בדרך עקיפה אלייך...
הממ בקשר לתמונה.. את עדיין מקדימה את התנועה, מה שלא מפתיע כי הסוס קפץ מקרוב מאוד, מה שדיי אילץ אותך להקדים אותו..ככה שאני חושבת שזאת לא תמונה שמשקפת כמו שצריך.. ובכל מקרה..חח יש לך משקל על הרגליים, ובכל זאת הן עפו לקיבינימאט..וזה בגלל שאת אמנם שמה משקל על העקבים אבל את עדיין קמה מהברך. את סוגרת אותה על האוכף, דוחפת את עצמך קדימה ויאללה, מה שיהיה יהיה.. זאת לא הדרך..פשוט תרפי את הגב התחתון ואת השוק והברך ותקומי למעלה ולא קדימה. עושה רושם שהיית לחוצה, גם בגלל שהידיים שלך לוחצות על הצאוור של הסוס, ככה זה נראה בכל אופן.. תנסי להרגע ולהיות יותר רכה. הנתינת יד בהחלט מספיקה והאורך של המושכות+האחיזה מעולים.. הייתי רוצה לראות אותך נותנת את היד מעט יותר למטה ולכיוון הפה של הסוס.. המבט מעולה, וכרגיל, תרימי את עצמך גבוה יותר..כמו שכתבתי כבר לאחרים, זה יתן לגיטימציה לסוס לעלות למעלה בזמן הקפיצה ולא קדימה, וזה יגרום לו לקפוץ עגול יותר ולהשתמש בעצמו בצורה טובה בהרבה.. התחת שלך פה נמוך מאוד אבל אני מאמינה שברגע שתקומי יותר גבוה גם התחת יקום גבוה יותר.. הכתפיים פה פתוחות סבבה אבל לחוצות, תנשמי עמווווק
בגלל שמשעמם לי גם לך הכנתי ציור יפה
שימחיש את הכוונות שלי (פחות או יותר חח)

PinkHorse

New member
מה היה?!P=

תודה.. את האמת לא הייתי לחוצה... הייתי רגועה, יחסית...

ש נ י ס

New member
לדעתי, הקווים שהוספת, הם לא

פרופורציונליים. תיראי את הקו של היד שלה לעומת שאר הגוף, זה בלתי אפשרי. אם היא תרים את הגב יותר למעלה, אז זה "יקצר" לה את הידיים, היא תצטרך להאריך מושכות מעל כל מכשול ואז זה יצור באלגן אחד גדול. ואני (כמו סתיו) אהבתי מאוד את העניין שהמושכות שלה נשארות קצרות, שהיא יכולה לחזור לעבודה ישר אחרי הנחיתה ולא להתעסק בלקצר.. זאת דעתי..

ידעתי שמישהו יעיר לי על זה

בשלב כל שהוא... זאת לא באמת היא...!! חוץ מזה שהיא כן יכולה להכנס לזה..תסכלי טוב.. אבל לא משנה, באמת שזה לא חשוב... לא סתם ציינתי שאני לא באומנות..
חוץ מזה שגם אני אמרתי שהאורך של המושכות מעולה... אל תסתמכי על הציור שלי..זה סתם כי משעמם..

למעלה