שת"ב

The Bitter End

New member
שת"ב../images/Emo9.gif

שירשור תמונות ברכיבה
. לשמירה על הסדר הטוב- כל אחד שם תמונה או שתיים[לא להציף
], ובמידה אתם שמים, תשתדלו להגיב לאחרים. אנא מכם, היו נחמדים וענייניים.
שוטו.

ווינגז

New member
וסליחה על המחיקה

אני שומרת על חוקי הפורום, ומכיוון שיעל אימצה את הפינה - היא זו שצריכה לפתוח אותה. אנה ומיכל, אשמח אם תעלו שוב את התמונות.

אכן ישיבה יפה!../images/Emo99.gif../images/Emo107.gif

התמונות לא הכי ברורות (קצת מטושטשות, בתמונה השנייה מסתירים), אבל בכל זאת: בתמונה הראשונה, באיזה גובה המכשול? אם הוא נמוך אולי יש מקום לקצת פחות להישכב. הנתינת יד נראית לא רעה, אבל עדיין נראה שהקשר עם הפה מתחיל להתרופף. ואם את אומרת שהרגל עמוק בארכובה בכוונה, אז סבבה. סה"כ נראה ממש טוב! אהבתי מאוד את המבט והתכנון של הרכיבה. תמונה שנייה קצת מעצבנת אותי, מכנה סיבות: א. האיש מסתיר את הראש של הסוסה (ואת כף הרגל שלך). ב. הלבן של החולצה משתלב יותר מדי טוב עם הטריילר מאחורה, אי אפשר לדעת איפה הגב שלך נגמר.
ג. הגובה של המכשול ממש לא ברור. בכל מקרה, שתי התמונות נראות טוב (מבחינת הישיבה שלך). יש שיפור אדיר, המשיכי כך!

PinkHorse

New member
תודה!:)

המכשול הראשון זה מטר. והשני זה איזה 90.. הסיבה ששמתי את התמונה השנייה היא בגלל שרואים את הישיבה ולא את הסוס ומטרת השרשור זה שיפור הישיבה P=.

אנהלה

טוב אז כמו שכבר אמרו הישיבה שלך ממש יפה.. אהבתי את המבט, אבל זה נראה כאילו לא רק המבט שלך מכוון פה את הסוס שמאלה, אלא כל הגוף. באופן כללי זה מעולה לחשוב לכיוון של היציאה מהמכשול, אבל זה לא צריך לפגוע בשיווי משקל שלנו מעל המכשול, מה שמביא לפגיעה בשיווי שמקל של הסוס, מה שמביא להפלות. למרות היציאה שמאלה, היית צריכה לשמור על הכתפיים עם כיוון הקפיצה, ורק המבט היה צריך 'לפנות' שמאלה. בגלל שהכתפיים שלך פונות שמאלה אפשר לראות שהידיים שלך עסוקות בלמצוא שיווי משקל, בגלל זה הן לא קשובות לפה של הסוס, בגלל זה הן לא משוחררות ונותנות עצמן בגובה שווה (יש ימין גבוה יותר), בגלל זה המרפקים שלך עם נטייה החוצה ובגלל זה אין לך קשר עם הפה של הסוס. זה בסדר וזה מעולה לחשוב על היציאה מהמכשול, אבל צריך תמיד לזכור שלכל דבר יש את הזמן שלו. אל תקדימי את היציאה לפני שהסוס נחת, אחרת הוא יהיה עסוק בך ולא ימצה את עצמו בקפיצה. מה שיעזור לך לטפל בבעיה הזאת שהיא בעצם בעיה נגררת שנובעת ממספר דברים, זה להשתחרר! את לחוצה בגוף וזה לא מאפשר לך לזרום ולהרגיש את הסוס. בגלל זה את מקדימה את התנועה, זה למה הרגליים (שנראות יציבות, אבל גם לחוצות נורא) ברחו לך אחורה. הברך שלך נראת לחוצה ומכווצת, מה שמביא את השוק ואחרי זה את האגן, הגב התחתון, השכמות והידיים למעשה, להיות מכווצים גם כן. ברגע שתשתחררי תהיה לך האפשרות בעצם לקום מתי שהסוס אומר לך לקום, ולזרום איתו בזמן הקפיצה, מה שיהפוך את החזרה וההתארגנות שאחרי ליותר נח וזורם. הכתפיים טיפה סגורות אבל כשתשתחררי אני מאמינה שזה יסתדר לבד כי יש לך המון פוטנציאל..! את בהחלט יכולה לנסות לקום יותר גבוה עם הגוף ופחות 'להשכב' על הסוס, תחזיקי את עצמך גבוה וזה יתן לגיטימציה לסוס לקפוץ גבוה יותר (מנסיון). תנסי כשאת קמה לפתוח כתפיים ותוך כדי זה לא לנעול את הידיים, פשוט לזרום, להסתכל גבוה יותר מבד"כ, ולחשוב קצת על עמידה בתוך הארכובות, לא באמת לעמוד, אבל כן לחשוב על רגליים יציבות, כדי שיהיה לך לתוך מה לחזור אחרי הקפיצה ולא סתם לנחות לסוס לתוך הגב (לא אומרת שאת עושה את זה כי לא ממש יצא לי לראות אותך רוכבת, אבל יכול להיות כזה מצב). גם זה יעזור לך להתארגנות מהירה וחזרה לשיווי משקל אחרי הקפיצות. חוץ מזה שזה נראה שהסוס קופץ טיפה מקרוב וזה מקשה עלייך לשבת כמו שצריך, מה שנקרא לפי הספר... כל הכבוד על השיפור, המשיכי כך!! נראה מעולה!!
אין לי ממש כח להתעמק בתמונה השניה אבל אני מניחה (ממבט חטוף) שאלה הן אותן נקודות פחות או יותר.

PinkHorse

New member
זה שאני תפוסה כל הזמן זה לא

חדשP= אבל עובדים על זה ולאט לאט משתחררים.. שיעורי דרסז' ממש מועילים לזה:) תודה רבה שיר!

../images/Emo99.gif../images/Emo107.gif

אנשים, אתם שמים תמונות ממש יפות היום! אוקיי, דבר ראשון, הסוס(ה) פה קופץ(ת) מדהים! אממ.. איזה גובה המכשול? קצת קשה לשים לב לדברים מהזווית הזאת. אפשר קצת יותר לקום למעלה ולא קדימה, אבל סה"כ זה נראה לא רע בכלל.

PinkPony

New member
זאת סוסה ../images/Emo9.gif ותודה =]

אממ אני לא יודעת איזה גובה חח אבל לא גבוה .. ותודה רבה

למעלה