שת"ב

Ontario R Z Y H

New member
כן הוא שלי....

כרגע לא ממש רוכבת, כי הוא מבריא ממתיחת גיד (הוא היה מושבט 4 חודשים=/) עוד מעט נחזור לעבודה, ולתחרויות!! יאיי

פרדוש

New member
אויש מסכן..מה קרה לו?../images/Emo7.gif

איך הוא קרע ת'גיד? הוא בסדר אכשיו? וואי מסכנה 4 חודשים מבלי לרכב אל הסוס.. החלמה מהירה בישבילו ובישבילך נפשית חח.. מקווה שתחזרי מהר לתחרוית..מה את מתחרה איזה רמה.??

Ontario R Z Y H

New member
חחח חמודה את לא מעודכנת=] אז הנה:

1)) הוא נבהל (הוא סוס פחדן אחוש, שאלי את כולם חחח) החליק (כי הפרסות היו רטובות) על בטון ומתח את הגיד... זאת הסברה לפחות. אתמול הייתה בדיקה לגידים, והוטרינר שלי אמר שהוא בריא לגמרי כבר. 2)) תכנית, רכבתי על סוס אחר ((ויטאלי חחח) טאצ'דאון) וגם התחרתי איתו... אבל הוא חזר צולע מתחרות קפיצות לפני חודש... ככה שאני לא רוכבת חודש בערך... למרות שאונטריו (הסוס שלי) כבר עושה 10 דקות טרוט (לא תעצרו בעדי מלהתלהב מזה!!) אני אמסור לו החלמה מהירה ממך..=] נפשית, כבר עברתי את זה.... תתפלאי כמה מהר עברו לי ה4 חודשים האלה. אני מתחרה רמה ב' העונה...=] בתקווה לחזור להתחרות בחודשיים הקרובים=]=] יאיי שיט חפרתי

פרדוש

New member
חח..וואו סיפור מעניין..

אווצ'
רכבו אליו שהוא נפל?? שמחה בישבילך שהתגברת אל זה..
חח..10 דקות טרוט זה כבר התקדמות בישבילו.. וואו טאצ'דאון ואונטריו זה שמות ממש מוקרים שמתי אותם פעם...(לא מהפורום..) איזה רמה הם? גם ב'??

Ontario R Z Y H

New member
לא רכבו עליו

בדיוק סיימתי לשטוף אותו ... טאצ'דאון במקור הוא סוס קפיצות... ואני התחרתי איתו העונה לפני חודשיים בערך רמה ב'.... ועל אונטריו אין מצב שלא שמעת

פרדוש

New member
חח..אולי זה מסביר את זה...../images/Emo3.gif

איזה תמונה חמודה!!חח.. מתי התחרות הבאה שלך??ואיפה? (איך קוראים לך?)
סורי על החתתנות..

Ontario R Z Y H

New member
חחחחחח אין בעיה=].

כרגע אני מחכה שהמדריכה שלי תחזור מחו"ל ואז נתחיל לעבוד עם השמנמן... אני מקווה שחודש-חודשיים ונחזור להתחרות...... נראה... ישלי זמן.... ישלי דירוגים פסדר.... לא לחוץ לי..... אני רוכבת ברישפון ואני גרה בקיסריה...... קוראים לי רחל (זיו שתוק!!!!!!!!!!!!!) רייצ' עדיף:) ואת? חחח

פרדוש

New member
../images/Emo9.gifאני...

טל ..גרה בכפר מונאש..החווה שלי גם בכפר מונאש.. אבל קוראים לה חוות מוריבא.. אני אשמח לבוא לרעות אותך מתחרה

Ontario R Z Y H

New member
רוכבת אצל ריקי נכון?

ניסיתי את ויקינג שם בקיץ 2005.. לפני שנסעתי לקנות את אהבת חיי.... אנחנו עוד נתראה באחת התחרויות=]=]

פרדוש

New member
וואי באמת???../images/Emo2.gif

וואי הוא היה סוס מזה מתוק!!! אני זוכרת..אכשיו היא שמה אותו באיזה חווה...(שחכתי איפה..) וואי יעל רכבה אליו ממש יפה!!(עם מתג כפול!! שלא יוציא ת'לשון..חח) אולי ראיתי אותך..

Ontario R Z Y H

New member
חחחחח את לא מבינה!

מצאתי בלוג של מישהו שבאמת קוראים לו ויטאלי!!!!!!! אחד המצחיקים.. אני מתגעגעת אלייך יא שמנודאלית שלי

למעלה