היא מחוות סוסים בכפר... אז היא מכירה אותו מהתקופת נסיון שהוא היה שם
F fliperit New member 21/12/06 #112 היא מחוות סוסים בכפר... אז היא מכירה אותו מהתקופת נסיון שהוא היה שם
ס סוני DSCH1 New member 19/12/06 #91 חחח הנשיקה שלי נשאררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר מי זה הסוס אני מכירה?
ס סוני DSCH1 New member 19/12/06 #100 טוב תמסרי לו נשיקה ענקית הוא יכנס לתחריות הבאה יעני עונה הבאה נכון?
ס סוני DSCH1 New member 20/12/06 #103 ואת תתחרי????????? ומה עם סתיו 2?יעני שרה נראה לי קוראים לה הסוסה של זה שהסתפר והיה לו שיער ארוך?
S Suzy Bat Gerev Club New member 16/12/06 #49 טוב, גם אני אעשה ../images/Emo3.gif אין לי כל כך תמונות חדשים כי אף אחד לא שלח לי אהמ* [רמז דק] מהתחרות הראשונה עם הרוסי -->
טוב, גם אני אעשה ../images/Emo3.gif אין לי כל כך תמונות חדשים כי אף אחד לא שלח לי אהמ* [רמז דק] מהתחרות הראשונה עם הרוסי -->
S Suzy Bat Gerev Club New member 16/12/06 #50 חדשים?!?! חחחחחחחחחחחחחחחחחחח ניסיתי להיות רוסיה כמו יבו. חדשות*
S Suzy Bat Gerev Club New member 16/12/06 #52 אה ו.... אני פשוט חייבת, יעלי מוכשרת בלתפוס את יבו במצבים מיוחדים חחחחחחחחחחחחחח מעניין מה הוא חושב
O Ontario R Z Y H New member 16/12/06 #55 הוא חושב:: אונטריו הזה סקסייי בואי נעשה לו שני סייחים!!! יאיייי חחחחח חפרתי עם הסייחים האלה... אבל הסוס הזה כוסון עללל פשוטט לאכול אותוו
הוא חושב:: אונטריו הזה סקסייי בואי נעשה לו שני סייחים!!! יאיייי חחחחח חפרתי עם הסייחים האלה... אבל הסוס הזה כוסון עללל פשוטט לאכול אותוו
O Ontario R Z Y H New member 16/12/06 #53 איזה כוסוןןןןןןןן באמאשלייי אפשר להזמין שני סייחים?? יאוו כאלה יפיםםם=]
S Suzy Bat Gerev Club New member 16/12/06 #58 את יכולה שני סייחים אבל רק מאבא יבו ואמא אונטיריו [= [הוא שכח להגיד לך, הוא עשה ניתוח לשינוי מין]
O Ontario R Z Y H New member 17/12/06 #70 הוא לא שכח... אני שילמתי על הניתוח!!! חחחחחחחח וכולם אומרים לי לא לקנות לו שמיכה ורודה כי הוא יהיה הומו... אבל א' זה יהיה הדבר הכי יפה בעולם. ב', הוא כבר הומו, ככזה שזה בסדר.... (אני אדרוש ליומולדת 15 סט ורוד זוהר כזה=] איייייי)
הוא לא שכח... אני שילמתי על הניתוח!!! חחחחחחחח וכולם אומרים לי לא לקנות לו שמיכה ורודה כי הוא יהיה הומו... אבל א' זה יהיה הדבר הכי יפה בעולם. ב', הוא כבר הומו, ככזה שזה בסדר.... (אני אדרוש ליומולדת 15 סט ורוד זוהר כזה=] איייייי)