שת"ב!

The Bitter End

New member
שת"ב!

שרשור תמונות ברכיבה. החוקים, כידוע לכם: לשים תמונות ברורות ולא חשוכות, לא להציף
, ונא לשמור על שפה נאותה כדי שלשכולם יהיה נעים
יאמפאמפוז! שוטו.

Vintage Queen

New member
קרקע

אני יודעת שהמושכות ארוכות, ככה זה בהתחלה איתו , אז לא להתיחס =]

שירלי317

New member
לא משנה האורך של המושכות

לכופף מרפקים. מרפקים ליד המותניים. לא ליישר את היד, זווית שקרובה ל90 מעלות. להרים ידיים. ולא צריך לנעוץ את הדורבן בבטן של הסוס. לא משנה מה.

Vintage Queen

New member
חחחחחחחחחחחחח

אז עוד לא הכרת את אוליבר אבל בלי קשר הדורבן לא ננעץ בבטן של הסוס, העקב שלי למטה אבל הוא לא עד כדי כך מופנה פנימה על בטט כזה--> בלי דורבן, הוא לא יודע שאני עליו, ואני משתמשת בדורבן, וחלק מהשימוש בו הוא להצמיד אותו לסוס, הוא לא ננעץ בו, תאמיני לי. תמונה שממחישה תזווית של הרגל שלי

PinkHorse

New member
אני מסכימה עם זה שאת לא נועצת

את הדורבן בסוס, אבל העקב לא אמור להיות כ"כ למטה..

Vintage Queen

New member
זה מאוד מוקצן

כי אני אפפעם לא הייתי שמה עקב למטה, זאת אומרת משקל על העקב, אז ברגע שהתחלנו לעבוד על זה שמתי על זה דגש גדול ועשיתי את זה מוגזם, עם הזמן כשאני אתרגל לשים משקל על העקב זה בטח יהיה פחות קיצוני =] אבל צודקת חח רק ככה אני מתרגלת לזה פשוט! ויקח עוד הרבה זמן P= --->

PinkHorse

New member
אני מבינה=].

יש לי את אותה הבעיה.... חחח למרות שאני במגמת שיפור!!! אם את מכניסה את הרגל קצת יותר לארכובה זה לא מאפשר לך להוריד את העקבים ככה.. לי אישית באיזשהו שלב עשה בעיות בחיבור של הרגל. וכשהתחלתי להכניס יותר את הרגל זה לא כואב יותר.. למרות שאני עדיין מקבלת המון תגובות של לשחרר את הרגל.. או את כל הגוף
.

Vintage Queen

New member
חחחח אחת הבעיות שלי

זה שהשריר הזה פשוט נתפס לי כשאני מורידה עקבים למטה (בעיקר בקפיצות- כשנאי נוחתת מקפיצה פתאום יש לי כאב חד כל כך חחח רק כי הורדתי תעקבים בקפיצה! LOL) כשאני מורידה חזק זה מותח אותו (כמו תרגילי מתיחות) ואז אחרי כמה זמן זה יהיה יותר קל =]

שירלי317

New member
התמונות ממחישות מצבים שונים

ואם מתעלמים באמת מהנמכת העקב הקיצונית שלך, בתמונה השניה הדורבן באמת לא ננעץ בבטן של הסוס, אבל בתמונה הראשונה בהחלט כן. רגעים שונים שנתפסים בעין המצלמה. מקריות כמובן. אבל באופן כללי, הדורבן לא נועד להנעץ בסוס ב"רשעות" אלא לחדד בקשות ע''י "דגדוגים" או נגיעות קלות. אולי תטעיתי בפירוש התמונה, אבל העניין היותר חשוב הוא, שכדי שסוס גדול, שאולי אדיש לרגל (כמובן שאני לא מכירה את הסוס ולא יודעת ממה מה שאת מתארת נובע) אבל כדי שסוס כזה "ירגיש" את הרוכב שעליו, במקרים של רוכב קל מאוד או קטן. יש צורך בעיקר בשימוש רב בשרירים הנכונים. ופחות בדרך ה"קלה" של לנעוץ דורבן בחוזקה או להצליף עם השוט בכל הזדמנות. בין אם הבעיה היא יצירת אימפולסיה ובין אם שליטה עליה. הרמוניה ותקשורת מדוייקת תעזור הרבה יותר מדרכי קיצור. (וזה לא שאני נגד דורבנות ושוטים, פשוט בעד שימוש נכון ועדין בהם כעזרים ולא תחליף.) סלחי לי אם גלשתי מהנושא.

Vintage Queen

New member
את פשוט טועה

אני יודעת איך אני שמה את הרגל, אני לוחצת עם השוקיים ולכן אני יודעת שהעקב שלי לא ננעץ בכלום כנראה שהתמונה "ממחישה" לך לא נכון. ותאמיני לי שאין מישהי שעבדה על שימוש נכון (ומזערי) בדורבן, יותר ממני. בשבוע הראשון שעבדנו זה כל מה שעשיתי אין לך מושג על מה את מדברת.. אבל תודה על הניסיון להעביר ביקורת!

מסכימה איתך..

שירלי, בתור אחת שראתה את סתיו באימונים וצלמה את התמונות האלה (באופן כללי ראתה איך היא רכבה בתחרות), אני יכולה להגיד לך שהיא ממש לא נעצה בו את הדורבן..וגם אם באותו הרגע המדובר היא כן, אני מתקשה לראות את זה בתמונה. אמנם הפוזיציה של הרגל היא לא האידיאל, והדורבן מופנה אל הסוס, אבל זה ממש לא נראה שהיא נועצת בו אותו.. חוץ מזה, תסמכי על הבהמה הזה שאם היא הייתה 'נועצת' בו את הדורבן הוא היה מנסה להעיף אותה חח..הוא אפילו לא מאיים ככה שקשה לי להאמין שהיא הציקה לו באותו רגע. אז יכול להיות שהיא נגעה בו עם הדורבן באותו רגע, אבל לא נעצה אותו...כי אם כן-העקב היה יותר גבוה וכל הרגל הייתה מתעווטת...

שירלי317

New member
רק אל תהרגו אותי בבקשה.

וכתבתי גם שיכול להיות שטעיתי בפירוש התמונה. סתיו, אני לא ראיתי אותך רוכבת, אז אני לא יכולה לשפוט וגם לא מנסה. את העלת תמונה, אני הגבתי לפי מה שראיתי, מבט מהצד שלי בלבד, בלי שום נסיון להתקיף, כמו שאנשים מגיבים לי בכנות, גם אני. ובאשר לתגובה של הסוס בתמונה, הוא עם האזניים אחורה, ייתכן שזה מטעה והאזניים אחורה מסיבה אחרת וייתכן שלא. לא הייתי שם, לא ראיתי אותך רוכבת אף פעם, וזה גם לא ממש מעניין אותי העלת תמונה, הגבתי, לא מתאים- שלא יתאים. את יכולה לקבל את התגובה (שהיא לא לגמרי ביקורת), בין אם היא נכונה לפי דעתך ובין אם לא, וללכת, או שאת יכולה להתעקש בילדותיות וסתם להציף את הפורום בשטויות. החלטה שלך.

לא נהרוג, אל תדאגי../images/Emo3.gif

כמו שאת הגבת, גם אנחנו הגבנו. לי האוזניים אחורה נראות כאוזניים של סוס קשוב ולאו דווקא סוס מאיים. חבל שאת בחרת לראות את ההודעות שלנו כ'תוקפות'. כי זאת בחירה שלך ולפחות אני ממש ממש לא התכוונתי לתקוף אותך אלא לפתח דיון או משהו כזה חח

Vintage Queen

New member
כן זהו...

אמרת את דעתך ואני הגבתי עליה, כמו שאת עשית לתגובה שלי על התמונה שלך... והוא ממש לא מאיים שם, כמו ששיר אמרה... בכל מקרה אין ממש מה להתווכח, אני יודעת איך אני רוכבת (כעובדה) ויודעת (כעובדה) שאת טועה =]

קוסמת4

New member
אוזניים אחורה זה לאו דווקא סוס כועס

שהאוזניים של הסוס אחורה זה אומר גם שהוא מקשיב.....

ToryMaster

New member
תני לי לשאול

על מה את היית מצביעה כטעון שיפור? על מה היית מצפה שיגיבו לך פה?

שירלי317

New member
תתעלמו מהעקימות הטוטאלית שלי.

אולי מחר תמונות חדשות. ונורמליות.

למעלה