שת"ב!

Vintage Queen

New member
גמאת רוכבת עם קסדה שגדולה עלייך?!

---> בכל מקרה, זה נראה טוב, הדבר היחיד שבולט ממש הוא שאת לא שמה משקל על העקבים (ככה זה נראה, המשקל יותר על הבירכיים ואז נוצר ציר, והרגליים שלך נזרקות אחורה) שימי משקל על העקב, והרגל צריכה להיות קצת יותר קדימה, מעבר לזה נראה לי שאת צריכה טיפה להרים תכתפיים ולפתוח אותן, וזהו =] אהבתי תסט צבעים ^^

../images/Emo13.gif../images/Emo107.gif

וסליחה על האיחור בתגובה... קרקע: נראה פה שאתה עובד טיפה יותר מדי עם הידיים והסוס נכנס לאוברבנד. קפיצה I: בגדול, נראה לא רע, אולי קצת יותר לשמור על קשר בפה. בגלל שאני לא יודעת איזה גובה זה, קצת קשה לקבוע אם אתה נשען קדימה ואם אין מספיק משקל על העקבים. קפיצה II: נראה טיפה אחרי התנועה פה ונראה שאתה נשען עליו קדימה מדי, ותוך כדי כך מאבד את הקשר עם הפה של הסוס. סה"כ אתם נראים טוב ביחד.

כנסי....

איך זה הגיוני שהוא אחרי התנועה ונשאן קדימה? טיפה לא הגיוני.. אבל רק טיפה..

אין לי זמן אז בקצרה.

רוכב שנכנס מאחורי התנועה יכול להשען קדימה בכדי לפצות על זה. לא תמיד זה עוזר..אבל יש אנשים שזה קורה להם בטבעיות.

תראי...

אם תחשבי על התנועה שהסוס עושה באותו הרגע והרוכב עולה לישיבת קפיצות מאית אחרי הזינוק התנועה של הסוס דיי תעיף אותו אחורה ובגלל זה זה לא נראה לי הגיוני... אבל שיהיה...

A z a r o

New member
פעם ראשונה! לא להרביץ!!!

חח אנשים להתחשב!!! מכוער!!!! חחח =]

Vintage Queen

New member
../images/Emo45.gif

יש לך תמונות יותר טובות על הרקולס, שאני זוכרת שצילמתי =]

גם פה הוא מעט תפוס

אבל פחות מבקודמת... ותכללססס יצאת שיא האנורסקיות חחחחחח אח, אח..את מקרה אבוד!! P= שלחי לי כמה תמונות ונראה חחח

למעלה