שת"ב!

Vintage Queen

New member
הממ

את פשוט ממששש נוטה פנימה, את צריכה לדעת שזה מאוד משפיע על השיווי משקל של הסוס,להחזיר שיווי משקל לאמצע (גם אם את במעגל) ולשמור על גוף ישר (כתפיים תחת רגליים) מעבר לזה זאת לא תמונה ברורה יותר משקל על העקבים, לקצר מושכות, ידיים קדימה ולהצמיד מרפקים לצד הגוף.

שירלי317

New member
המרפקים מאוד צמודים לגוף.

והחוסר איזון, הוא בגלל העקמת שלי (צד ימין יותר "נופל" למטה בכל מצב שהוא). הרכיבה הזו הייתה אחרי שבוע וחצי שהייתי מושבתת למיטה, אז הייתי חלשה מהרגיל, והעקמת השתלטה. אבל זו בהחלט בעיה שאני בתהליכי עבודה עליה. והמושכות ארוכות יחסית מסיבות שונות של אותו הרגע. תודה.

Saint Marco

New member
האיזון

הוא הבעיה המרכזית... מספיק שתתחילי בזה שתיהי מודעת לזה שאת נופלת פנימה ותתחילי להשען על בחוץ ולהעביר את המשקל החוצה זה יהיה הרבה יותר טוב... זה קורה כשרוצים להשיג כיפוף, ומתרכזים בכיפוף של הראש במקום הישיבה.... ותרימי את הראש!!!!!! סך הכל הרגליים נראות טוב מאוד, את נראת בטוחה מאוד על קימי הנסיכה *חייב לפגוש אותה* וקצת מודעות לעניין זה יפתר.. גם אני הייתי נופל, אבל כשתרגישי שהאגן והרגליים שלך הם משולש שווה שוקיים יציב תוכלי למדיין שהסוס עובר מתחתיך ואז את תשארי יציבה עוד יותר.

שירלי317

New member
אתה באמת חייב לפגוש אותה ../images/Emo3.gif

והחוסר איזון והנטייה ימינה, היא לא רק פנימה אלא גם החוצה. כמו שהגבתי לסתיו, בגלל העקמת שלי. זה בתהליכי עבודה, זה וחיזוק הגב וחגורת הכתפיים שלי באופן כללי. תודה

רציתי סתם לעדכן ...

ממ זה כבר אחרי שבועיים של חזרה למצב הרגילל... צולם במצלמת פלאפון... (לא להתייחס לאיכות)

קוסמת4

New member
הרבה יותר טוב......

התמונות הקודומות שלו באמת לא היו טובות , הוא היה נראה רזה אבל עכשיו הוא נראה טוב..... קצת חסר שרירים אבל זה לא בא כל כך מהר, את צריכה לבנות לו שרירים ואז בכלל הוא יראה פיצוץ!

housty

New member
הוא נראה ממש סוס מתוק ../images/Emo214.gif

עוד חודש חודשיים של אוכל ועבודה הדרגתית והוא יראה מעולה!

shirli0811

New member
יש הבדל ממש גדול לאיך שהוא נראה אז

לאיך שהוא נראה עכשיו. תמשיכי ככה ולאט לאט תחזירי אותו לכושר והוא יראה מעולה ;]] ח"ח

ואייייי

תודה רבה לכולם..1!!!!!! חח כן התמונ צולמה במצלמת פלאפון דור שלישי (נוקייה 6280)הסליידר.. בקיצור, הוא חוזר לעצמו לאט לאט.. ממ הרבה וויטמינים (פעם ביום,). ממ המון עבודה והמון אוכל חציר חופשי.. ועכשיו הגיע אלינו (לחוות משה) מדריך קפיצות ועוד 3 סוסים מדהימים מחווה בראש העין שנסגרה.. אממ והיום אנחנו הולכים לבדוק עם הסוס מתאים לקפיצות, (לא נקפוץ איתו,) בדיקה שגרתית רגליים ידים ואם המאמן והווטרינר יאפשרו נקפוץץ.. הלווואיייי והוא מתאים! תודה רבה לכולם.. אני אעדכן תמונות בעוד כמה שבועות של המלאכוני..

stary1

New member
../images/Emo187.gif

הדבר שהכי בולט לי הוא שבקפיצה הזו את משתמשת במושכות בתור התמיכה שלך. אז בכדי לשנות את זה את צריכה בעיקר לשים הרבה משקל על העקבים במהלך הקפיצה, דבר שיביא את כל הפוזיציה של הגוף יותר אחורה ויסדר את רוב הישיבה. אח"כ הייתי ממליצה לשחרר מעט את הכתפיים והידיים, הכל נראה שם מאוד לחוץ, אבל זה בעיקר כי, כמו שציינתי בהתחלה, את משתמשת בהן בכדי לייצב את עצמך. חוץ מזה הייתי מציעה למצוא קסדה מעט פחות מסתירה ולהרים עוד את המבט.

למעלה