שת"ב.

The Bitter End

New member
שת"ב.

שירשור תמונות ברכיבה
כרגיל, אני מזכירה. לא יותר מדיי תמונות, רצוי ברורות, להגיב לאחרים וכמובן, נא לשמור על שפה נאותה
שוטו=]

יש לי קצת זמן אז...

הדבר הכי בולט כאן בעיני זה שאת סוגרת את כל הגוף שלך בקפיצה. במקום להשאר פתוחה, דומיננתית ותומכת בסוס את נסגרת, לוחצת את הברכיים על האוכף, סוגרת כתפיים מאוד חזק. האמת, אין לי מושג איך את שומרת על המבט גבוה. כל הכבוד!! אני חושבת שאת צריכה להוריד עקבים, לשחרר את הברכיים, להיות אלסטית בגוף ולא נוקשה. לפתוח כתפיים ולהרים את הגב. לשחרר את הידיים ולהיות קשובה לפה של הסוס. תיהי רכה בתנועה שלך. הסוסה קופצת מדהים, אבל הישיבה יכולה ממש להקשות עליה. ישיבה נוקשה וסגורה מביאה לנחיתה כואבת יותר לך ולסוס, והתארגנות איטית יותר לקראת המכשול הבא. בקיצור, מה שמפריע פה הוא הלחץ הזה שיש לך..תחזיקי את עצמך גבוה ויציב, ותיהי דומיננטית על הסוסה..

לודמיר

New member
חחח... כה...

לחץ גדול אני יודעת.. ועוד בעיקר בתחרות הזאת שהייתי פי 5 יותר לחוצה מבד"כ... תודה :)

PinkHorse

New member
אין לי ממש תמונות נורמאליות

מהתקופה האחרונה.. והפעם האחרונה שצילמו אותי היה על הפוני המכוער של אהוד, אז הנה
לפחות זה עם הGPA(=

אנה אנה אנה../images/Emo3.gif

כמו שכבר אמרתי לך, האוכף נראה ממש נח..כ"כ נח שאת לא רוצה לקום ממנו!!
תרימי ת'תחת, פתחי כתפיים, קומי ל-מ-ע-ל-ה...אל תתכווצי לקפיצה, ההפך, תפתחי.. הפוני אמנם קטן, והוא קופץ גבוה. אבל זה לא סיבה.. המבט סבבה, הרגליים סבבה - אולי השוקיים טיפה לוחצות, אבל אני ממש לא סגורה על זה. מצד אחד שאני מסתכלת על הסוס זה נראה כאילו משהו עוצר אותו מבחינת מתיחת הצוואר. ואז אני מסתכלת על הידיים שלך ואני רואה שהן לא מחזיקות חזק...אז אני לא ממש יודעת מה להגיד פה חחח אניוואי, תמונה יפה

לא מחזיקות חזק=לא עוצרות אותו

אולי מה שמפריע לי זה שבגלל שאת סגורה יש מן משהו כזה שעוצר/מעקב את התנועה..יכול להיות שאם הידיים שלך היו טיפה יותר לקראת הסוס, זה לא היה נראה לי ככה...

לדעתי זה נראה ככה בגלל ש..

תראי מאיפה היה הזינוק.. הוא קפץ נורא קרוב לאוקסר ובגלל זה הוא גם קפץ אחרת ממה שזה היה נראה מנקודת זינוק נורמלית..

ocean zd

New member
ננסה..

תרימי את הידיים.. כאילו.. הן נורא הולכות למטה מהמרפק לרף היד. לא יודעת איך להסביר.. ותכניסי את האצבעות של הרגליים טיפה פנימה ותוציאי עקבים החוצה.. כלומר, זה נראה כאילו רק הדורבן על הסוס.. אמממ... זהו נראה זה יפה :] ובתמונה נראה כאילו את מחזיקה את המושכות הפוך..

תודה רבה../images/Emo140.gif

האמת שאחת הבעיות העיקריות שלי כרגע זה שאני לא משתמשת מספיק בעקב בשביל לדרבן ובגלל זה אין ממש אפקט לדורבנות...הן לא נוגעות בסוס רב הזמן
איך הפוך את המושכות? מושכת ימין עם יד שמאל וההפך?! חחח ושוב תודה

ocean zd

New member
טוב נו..

תמיד יש פעם ראשונה אני יודעת שזה נוראי.. תגידו מה שבא לכם.. מתקבל בטוב.. חחח

למעלה