שת"ב.

MC sApiR

New member
איכ.. תמונה מגעילה..בעע

אני יודעת-העקב למטה,הגב אחורה וידיים לעלה..=\

ממ מגיבה

הבולט פה זה העקבים המאוד מאוד גבוהים ובטח כי עבדת על לדרבן וכאלה אבל בכל זאת... רגליים קצת יותר אחורה גב יותר אחורה ידיים למעלה וצמודות חוצמזה ממש השתפרת ונדבילה מככב בתמונה(WTF) חח בכל מקרה חולה עלייך בובה ובהצלחה בהמשך=]

אולי בגלל שאת, טורימסטר, וספיר

אינגלישיות ואני ווסטרנית, ובווסטרן רוכבים עם ארכובות הרבה יותר ארוכות, אז נראה לי מזור. גם אני אישית רוכבת עם ארכובות ממש ארוכות, אז נראה לי ממש קצר.

כה,

זה נראה כאילו הרגל יוצאת מהאוכף

ocean zd

New member
ממ...

גב מלא אחורה עקבים מלאאא למטה.. ראש למעלה ותאריכי את הארכובות באיזה 2 -3 חורים :]

סתם בא לי..

אמנם התמונה לא באיכות מי יודע מה טובה (תסדרי כבר ת'איכותתת!! חח), אבל ממש רואים. חסר לך קצב, ואת מאוד מתאמצת בשביל להשיג את האנרגיה הזאת שחסרה שם. אין בזה משהו רע, אבל הבקשות שלך הן מאוד גסות (טוב לדעת שאני לא לבד פה!!
) - למשל בדירבון. תורידי עקבים, אין סיבה שהם יעלו ככה כשאת מדרבנת (ואני מדברת מנסיון)..וחוץ מזה שרב הדירבון אמור לבוא מהשוק, ואנחנו צריכים להשתמש בעקב רק כשצריך..שימוש מוגזם ברגל יביא לסוס אדיש. אל תלחצי את הברך שלך לותך האוכף!! תשאירי אותה ואת הירך משוחררות (/משוחררים?!).. המותניים שלך לחוצות, האגן שלך לחוץ..כל הגוף שלך מכווץ. הכתפיים מופנות קדימה במקום להיות פתוחות. כל הפוזיציה של הגוף שלך נותנת לגיטימציה לסוס להסגר בתנועה ולהתקצר. בגלל זה, למרות שזה נראה שהסוס 'על המתג', בעצם אין שם עבודה של ממש.. אין קשר ישיר ויציב בין הפה של הסוס ליד שלך (הוא בלי מתג!?). הסוס בעצם "עובד עלייך" ועובד קצר עם הגב.. תשתחחררי בגוף, תשבי טוב. לא עמוק מידי ולא מעל הסוס. פשוט תני לו לזרום. אם הוא לא מגיב לרגל, תני שוט..אין סיבה שתתאמתי כ"כ והסוס לא ישים עלייך.. תרימי מבט, תחשבי קדימה..הרבה פעמים אני נתקלת במצבים שאני מנסה להזיז סוס ומסתכלת עליו וברגע שאני מרימה את המבט אוטומאטית כל החלק העליון שלי נפתח ונותן לסוס לגיטימציה להתקדם... חוץ מזה, לא מאוד הפריע לי שהגב שלך קדימה. אני גם לא חושבת שהוא קדימה בצורה מוגזמת מאוד... הבעיה בקטע הזה הוא שהישיבה שלך לא מספיק עצמאית ובעצם את מכבידה ככה על הסוס, מוציאה אותו משיווי משקל. הממ...תשבי פחות על התחת ובכבדות ויותר בקלילות.. והכי חשוב, תנשמייי!! חחחח

למעלה