שת"ב.

שירלי317

New member
אני אנסה, בתור דרסז'ניקית...

לפתוח כתפיים להשתחרר קצת מהלחץ. לתת לסוס קצת את המושכות, ידיים טיפה קדימה ופחות מתוחות ונוקשות (ליצירת אפקט של אלסטיות
) פחות לצאת עם הישבן מהאוכף, יותר אחורה ומעל האוכף במקום על השד יודע מה.
ובעקבות כל זה, גם הרגליים יחזרו למקומן הטבעי בקו ישר תחת הכתף והאגן, כלומר, הרגל תחזור קדימה וכך כל הפוזיציה של הגוף תשתנה ותתייצב. הממ, להוריד עקבים..

בניגוד אלייך

אני חושבת שהבעיה העיקרית פה היא שהוא על ברכיים. אין לו משקל בשיט על הרגליים בגלל זה הם הלכו אחורה ככה. לא הבנתי למה את מתכוונת עם התחת. בכל אופן לדעתי הוא קם סבבה מהבחינה הזאת. מבחינת הגב והידיים אני מסכימה איתך..

אני בטוחה שהמסלול בהיר יותר עכשיו

אתה בלי משקפי שמש!
ואווו בוזי אני כל כך גאה בך, רק בגלל זה לא חשוב איך רכבת חח
מי גרם לשינוי האדיר הזה?!

חחחח ../images/Emo6.gif

העלתי כי חשבתי שאתה תגיב לי.. אבל אחרי שאני רואה מה הגבת אפשר כבר למחוק את ההודעה הזאתי..
וזיו אתה עדיין לא הגעת לביקור אצלנו בחווה ככה שזה עדיין לא מוצא חן בעיניי!!!! מה אנחנו פחות טובים משאר המקומות!?

Half Halt

New member
כבר דיברנו על זה...

תחכי עוד קצת, בינתיים תדאגי שכולם בריאים יפים ומוכנים לביקור
ושרונלד המושי מאוכף עם אוכף דרסג' כי אני לא מתכוון להרוס לעצמי את התחת... אם אין לך תודיעי לי אני אביא את שלי.

אהההההה

כולם כבר בריאים.. הסכנה חלפה לה!!... ושתהייה בעניינים שאוכף דרסז' לא יגע בגב של הסוס שלי לפחות לא לפני האליפות.. אסור לבלבל את רונלד הוא צריך להתמקד בקפיצות... והדבר היחיד שאתה מוזמן להביא איתך לביקור זה גזר... והרבה..

MorH

New member
../images/Emo174.gif דרורי תעלי תמונה מהצד

שנים לא ראיתי אותך רוכבת כבבבבבבבבבר . . .

MorH

New member
../images/Emo174.gif יפה לך עיוני :))

הממממ זמנית כזה פפ =\\ לימודים באלגנים מסובך אחושרמוטה אבל אני מתגעגעת רצח את באה לניר דוד בשבת ??? . . .

MorH

New member
כןכןכןכןכןכןכן ../images/Emo174.gif שנים שלא

הייתי בתחרות !!! . . .

טלטוווווווול!!!!!!

את חייבת להליף תמונות כבררררר!!!!חחחחחחחחחחחחחח..את רוכבת מדהים..אני את שלי אמרתי כבר בקומונה!!!

fliperit

New member
אני אגיב...

הרגליים נורא קדימה...אבל אולי סה בגלל שאת קצת קטנה..תנסי לקצר ארכובות בחור או שניים. הידיים קצת גבוהות..אני אוהבת שהן כמעט על הרעמה, או מתקנות ממש. זה נראה כאילו את עושה לסוס בייביסיטר (למרות שזה מקה..ובמקצה מותר..)

fliperit

New member
אגב...

כשהרגליים ילכו אחורה זה יעזור גם לגב להיות יותר זקוף...

למעלה