ש-א-ל-ו-ן

ש-א-ל-ו-ן

בנושא......
תופים
סיגריות : האם אתם מעשנים סגריות ?
אם כן למה ? נרגילה מעשנים? איזה טעם הכי טעים לכם? מה עדיף נרגילה או סגריה ? אם הייתם מכירים משיהו שמעשן סיגריות זה היה מפריע לכם? ונרגילה? מה אתם חושבים עם מי שמעשן? ניסתם לעשן משהו אחר חוץ מטבק? (או שתן של גמל) הייתם רוצים? ואין לי יותר שאללות על זה

עונה

האם אתם מעשנים סגריות ? לא. אם כן למה ? נרגילה מעשנים? לא. איזה טעם הכי טעים לכם? מה עדיף נרגילה או סגריה ? אומרים שסיגריה... אבל עדיף לא וזהו. אם הייתם מכירים משיהו שמעשן סיגריות זה היה מפריע לכם? מכירים כידידים או רומנטית?... בכל מקרה יפריע. ונרגילה? פחות, שלא יעשן לידי פשוט. מה אתם חושבים עם מי שמעשן? צריך ללמוד משמעת עצמית. (כן, אדם, אינטרנט וכאלה...) ניסתם לעשן משהו אחר חוץ מטבק? (או שתן של גמל) לא... הייתם רוצים? לא... שאלון הזוי עלמתי.

Wing Chan

New member
משעמם ליייייייי.

האם אתם מעשנים סגריות ? עישנתי ממזמן, כבר לא. גומר את הכסף. אם כן למה ? ... נרגילה מעשנים?
פעם בכמה זמן עם אנשים. איזה טעם הכי טעים לכם? נענע\מלון. מה עדיף נרגילה או סגריה ? נרגילה, לחלוטין. אם הייתם מכירים משיהו שמעשן סיגריות זה היה מפריע לכם? אני מכיר מספיק כאלה ולא עד כדי כך מפריע לי :O ונרגילה? אותו דבר מה אתם חושבים על מי שמעשן? שעדיף שיעשן פחות. ניסתם לעשן משהו אחר חוץ מטבק? (או שתן של גמל) *שותק באלגנטיות* הייתם רוצים? ..

סיגריות ../images/Emo31.gif

האם אתם מעשנים סגריות ? לא. אם כן למה ? - נרגילה מעשנים? לא. איזה טעם הכי טעים לכם? -. מה עדיף נרגילה או סגריה ? מהפח אל הפחת. אם הייתם מכירים משיהו שמעשן סיגריות זה היה מפריע לכם? לא מפריע לי, אבל אני לא אהיה לידו בזמן שהוא מעשן. ונרגילה? כנ"ל. מה אתם חושבים על מי שמעשן? דופק לעצמו את הבריאות, אבל זכותו... ניסתם לעשן משהו אחר חוץ מטבק? (או שתן של גמל) מן הסתם לא? הייתם רוצים? לא טבק ולא שום דבר אחר.

א-א-א-אני

: האם אתם מעשנים סגריות ? לא אם כן למה ? נרגילה מעשנים? לפעמים איזה טעם הכי טעים לכם? דובדבן
וקולה
מה עדיף נרגילה או סגריה ? נרגילה אם הייתם מכירים משיהו שמעשן סיגריות זה היה מפריע לכם? לא ונרגילה? גם לא מה אתם חושבים עם מי שמעשן? שיהיה לו לבריאות
ניסתם לעשן משהו אחר חוץ מטבק? (או שתן של גמל) לא הייתם רוצים? לא

למעלה