ש-א-ל-ו-ן

Science Fiction

New member
תהיה ../images/Emo119.gif

אנשים שמעשנים - למה? כלומר, אני לא באה לשפוט אף אחד, זה באמת מסקרנות נטו. למה אתם מעשנים? מה מושך אתכם לסיגריות? כולם יודעים שזה הורס את הבריאות. אני מבינה את זה שאתם ~ממשיכים~ לעשן, כי זה ממכר וכאלה ואולי זה עושה לכם טוב, אבל אני רוצה לדעת מה משך אתכם לסיגריות הראשונות.

אני

האם אתם מעשנים סיגריות? לא אם כן למה? - נרגילה מעשנים? לא איזה טעם הכי טעים לכם? - מה עדיף נרגילה או סגריה? לא זה ולא זה אם הייתם מכירים מישהו שמעשן סיגריה זה היה מפריע לכם? מכיר וזה די מפריע שמעשנים לידי. ונרגילה? כנ"ל מה אתם חושבים עם מי שמעשן? שיעשה מה שהוא אוהב ניסתם לעשן משהו אחר חוץ מטבק (או שתן של גמל)? לא הייתם רוצים? לא

ailag

New member
לא מעשנת כלום

ועם מי שמעשן מעדיפה לא לחשוב אלא להתרחק - זה עושה לי רע, שיעולים וכאלה. כלומר, אני יכולה למנוע את התוצאה הרעה אבל זה דורש מאמץ. כשאני עוברת באזור של מעשנים אני משתדלת לעצור את הנשימה עד יעבור זעם. (השיעולים וכל זה הם פשוט כי אני לא רגילה לעשן סיגריות. זה דבר חיובי
)

mr Zebra DS

New member
אוקי..

האם אתם מעשנים סגריות? לא, לרוב. אם כן למה ? סתם לפעמים שזה יעלה לראש ויסחרר אותי קצת נרגילה מעשנים? פעם ראשונה שניסיתי היה בביגור, ומאז עישנתי עוד פעמיים וזהו. איזה טעם הכי טעים לכם? אני לא יודעת. מה עדיף נרגילה או סגריה? אני מעדיפה נרגליה. אם הייתם מכירים משיהו שמעשן סיגריות זה היה מפריע לכם? אני מכירה וזה לא מפריעה במיוחד. ונרגילה? אותו דבר. מה אתם חושבים עם מי שמעשן? לא ממש אכפת לי למען האמת. ניסתם לעשן משהו אחר חוץ מטבק? (או שתן של גמל) כן. הייתם רוצים? כבר ניסיתי. מורגן.

חנונית לתפארת

האם אתם מעשנים סגריות ? נופ. נרגילה מעשנים? נופ. איזה טעם הכי טעים לכם? ... מה עדיף נרגילה או סגריה ? אה זה די אותו הדבר, רק כשנרגילה פחות מסריחה. אם הייתם מכירים משיהו שמעשן סיגריות זה היה מפריע לכם? כן, שונאת שמעשנים לידי. ונרגילה? ^^ מה אתם חושבים עם מי שמעשן? שיפסיקו לחפש תירוצים של "זה טעים לי" ובלה, ושיתחילו להודות שזו פשוט כניעה חברתית מטופשת(יותר בקשה, אבל נו. P:) ניסתם לעשן משהו אחר חוץ מטבק? ניסיתי בכלל? הייתם רוצים? לא.

thorondor

New member
ננסה

האם אתם מעשנים סגריות ? לא. אם כן למה ? נרגילה מעשנים? מדי פעם. איזה טעם הכי טעים לכם? באמת לא זוכר. מה עדיף נרגילה או סגריה ? אני מניח שנרגילה פעם בכמה חודשים מזיקה הרבה פחות מעישון קבוע של סיגריות. אם הייתם מכירים משיהו שמעשן סיגריות זה היה מפריע לכם? אני מכיר וזה לא מפריע. ונרגילה? כנ"ל. מה אתם חושבים עם מי שמעשן? מה שאני חושב על כל אדם אחר. ניסתם לעשן משהו אחר חוץ מטבק? (או שתן של גמל) לא. הייתם רוצים? לא.

so be it

New member
טרה לה לה

אני לא מעשנת
נרגילה כן, בעיקר ביום כיפור, ובחופשים, או עם כשאני בקיבוץ
|סיגירה| טעם...הממ.. מנגו? תות? לא זוכרת לגמרי...
מבחינה בריאותית נראה לי שנרגילה זה פחות טוב. אבל מבחינת ההתמכרות, נראה לי שסיגריה זה יותר נורא.
אני מכירה הרבה אנשים שמעשנים. לא כיף להתנשק איתם
או לישון במיטה שבה הם מעשנים, אבל חוץ מזה זה בסדר נרגילה זה טעים תמיד
חבל לי על אנשים שמעשנים, אבל זו, בסופו של דבר, בחירתם. ושכל אחד יעשה מה שבא לו, כל עוד זה לא מפריע לאחרים (כן אני מהמציקים שמ בקשים מאנשים לא לעשן לידי).
לעשן עלי אקליפטוס, נחשב? נסיתי כל מיני עלים, וגם וופלות, אבל לא שום דבר שמשפיע באמת על המוח.
כן.. הייתי ממש רוצה לנסות יותר מזה, אבל אני מפחדת.

so be it

New member
כן. למדתי את זה בתנועת נוער

אז אל תבהל, אתה שומע נהדר מר עכבר

צר לי להרוס את החרוז

וסביר להניח שאף אחד כבר לא יקרא את זה, אבל חייבת להגן על כבודי - אני בת

תרווד

New member
תשובות פרי מקלדתי

האם אתם מעשנים סגריות ? לא. אם כן למה ? ראו סעיף קודם. נרגילה מעשנים? לא. איזה טעם הכי טעים לכם? ראו סעיף קודם. מה עדיף נרגילה או סגריה ? אף אחד מהם. אם הייתם מכירים משיהו שמעשן סיגריות זה היה מפריע לכם? אני מכיר וזה לא מפריע לי, בת הזוג שלי לא מעשנת ואני משער שאם היא הייתה זה היה מפריע לי. ונרגילה? כנ"ל. מה אתם חושבים עם מי שמעשן? מחשבות רגילות (וברצינות, שום דבר מיוחד). ניסתם לעשן משהו אחר חוץ מטבק? (או שתן של גמל) ראה סעיפים קודמים. הייתם רוצים? לא.

Greebo

New member
משעמם לי :'(

סיגריות : האם אתם מעשנים סגריות ? לא. נרגילה מעשנים? יאפ^^ איזה טעם הכי טעים לכם? תפוחים 3> מה עדיף נרגילה או סגריה ? ארררר נרגילה? Oם אבל לא מעשן בצורה סדירה מיינד יו... אם הייתם מכירים משיהו שמעשן סיגריות זה היה מפריע לכם? לופ. מכיר יותר מידי כאלו.. ונרגילה? נופ. מכיר יותר מידי כאלו.. מה אתם חושבים עם מי שמעשן? הורג את עצמו. האידיוט. ניסתם לעשן משהו אחר חוץ מטבק? (או שתן של גמל) הייתם רוצים? לצערי הרב. lol א הייתי כל כך הרבה זמן בתפוז שהם שינו את הממשק תגובות :פ

Agent Frog

New member
אענה בקצרה.

לא עישנתי, ולא אעשן שום דבר. מי שמעשן - זבש"ו. ^ חסכתי לעיניכם כמה שורות מיותרות של טקסט - תגידו לי תודה! :p

DaviX

New member
עכשיו אני

האם אתם מעשנים סגריות? הפסקתי לפני חודש וקצת, שלשום עישנתי אחת, אבל בעקרון, לא. כנראה שאחזור כשאתחיל ללמוד בגלל שזה עושה לי רגוע. אם כן למה? כאמור, זה עושה לי רגוע. נרגילה מעשנים? באופן קבוע, יש לי נרגילה, קוראים לה ג`אווה ובניגוד מוחלט למדרש השם שלה, בחיים לא עישנתי בה טבק בטעם קפה. איזה טעם הכי טעים לכם? דובדבן ותפוח, או שני תפוחים. מה עדיף נרגילה או סגריה? מבחינת הריח, נרגילה. מבחינת הניקוטין, והזיהום לריאות, סיגריה. אם הייתם מכירים משיהו שמעשן סיגריות זה היה מפריע לכם? כן, אם הוא היה משנורר ממני. ונרגילה? אם הוא לא היה מעביר לי לעשן קצת. מה אתם חושבים עם מי שמעשן? חושבים על כל מני דברים, מסופקני אם אנו תמיד חושבים ביחד, לעיתים ישיבות מסביב לנרגילה מעלות מחשבות משותפות אבל לא תמיד חושבים על משהו ביחד. ניסתם לעשן משהו אחר חוץ מטבק? (או שתן של גמל) לא עישנתי שתן של גמל. וסמים בכלל(בואו נקרא לילד בשמו - מריחואנה בפרט) זה גול עצמי הייתם רוצים? גול עצמי? לא.

למעלה