ש-א-ל-ו-ן

שתן של גמל

זה מה ששמים בנרגילה

הממ

שאלון עישון בפורום חנונים זה לא שונה בהרבה משאלון טרי פראצ'ט בפורום סאבלימינל והצל. האם אתם מעשנים סגריות ? לא. אם כן למה ? נ רגילה מעשנים? לא, אבל על מנת לספור את הפעמים שעישנתי נרגילה אולי צריך שתי ידיים, בניגוד לסיגריות להן אחת תספיק. איזה טעם הכי טעים לכם? אה, לא באמת ידעתי איזה טעם אני מעשן. מה עדיף נרגילה או סגריה ? אני מסוגל להבין את ההנאה מנרגילה. סיגריות, לעומת זאת... אם הייתם מכירים משיהו שמעשן סיגריות זה היה מפריע לכם? מן הסתם אני מכיר, וכן, זה לא נחמד להיות בצוות ולהרגיש מוקף בשלושה אגזוזים. ונרגילה? הרבה פחות. מה אתם חושבים עם מי שמעשן? י מה אני חושב עם מי שמעעשן? אני מניח שהכוונה היא "על",. פעם זה ממש עורר בי אנטגוניזם, אבל היום לא ממש אכפת לי. ניסתם לעשן משהו אחר חוץ מטבק? (או שתן של גמל) לא, למרות שהייתי באמסטרדם! הייתם רוצים? אני לא פוסל את זה.

Greebo

New member
>:ם

הזעם.....הזעם...... *הופך לגירסא חננית של הענק הירוק*

Greebo

New member
Duh ><

בלט על הטיפשות של עצמי וארור יהיה לחצן השליחה.... ארור. בכל מיקרה... טרי פראצ'ט = הסופר השני הכי מצליח בבריטניה (אחרי ג'יי קיי חסרת הכישרון... הוא = אלוהים, רק חכם יותר.

DaviX

New member
בוא נגזים

כולה איזה אחד שכתב כמה דברים והדפיס. :)

דוגלס אדמס Vs טרי פראצ'ט?

הראשון לוקח בגדול. האהוב עלי הוא דווקא לא מהסדרה של המדריך - סוכנות הבילוש של דירק ג'נטלי, ממליץ לכולם בחום.

Greebo

New member
אכן סוכנות הבילוש זה ספר מעולה

וגם ההמשך האמתי.. אבל אני פשוט לא אהבתי את המדריך (יש לי את הספר הכחול)... פשוט... יותר מידי לא סגור על עצמו..

noname202

New member
רק כי ממששש משעמם לי ;[

בנושא...... תופים סיגריות : האם אתם מעשנים סגריות ?לא אם כן למה ? נרגילה מעשנים?לא איזה טעם הכי טעים לכם? מה עדיף נרגילה או סגריה ?כלום אם הייתם מכירים משיהו שמעשן סיגריות זה היה מפריע לכם?כן, אני מכירה ונרגילה?כן מה אתם חושבים עם מי שמעשן?*על, ממ..דבילים שמושפעים מלחץ חברתי ניסתם לעשן משהו אחר חוץ מטבק? (או שתן של גמל)לא הייתם רוצים?לא ואין לי יותר שאללות על זה

למעלה