ש י ר ש ו ר ה מ י נ י ם !

ש י ר ש ו ר ה מ י נ י ם !

או במילים אחרות,הצעה נהדרת שהעלה דירסט,להתאוורר כאן למעלה ולא להחנק בתוך סבך הענפים של השירשורים הסגורים. אגב דירסט,אם קראתי לך פעם פלצפן,ואתה לקחת את זה קשה,אז דע לך שאני חייכתי באותו הזמן,וכמו שאני מכיר אותך,ואני....אז אתה בטח תחשוב על זה! תפסת אותי בדרך להגיב לאביבה שכנראה נכשלתי בנסיון שלי ליצור כותרת לנושא כל כך מורכב ורציני שכותרתו השוני בין המינים,יתרונות וחסרונות. שאלתי לפתע עוד שאלות הקשורות לרגשות כפי שהם באים לידי ביטוי אצל יצור אנושי שכל מה ששונה אצלו לעומת הגבר זה שאין לו את הבליטה למעלה,אבל יש לו 2 בליטות (יפןות יפות..) למעלה.. דיברתי על איך הן מתחבקות ברחוב,והולכות יד ביד,ואצלנו אנחנו מיד נחשוש שאנו הפכנו להיות הומואים... ואיך שהן בוכות בקלות,ומבחינתי כמה שזה קל להן,וכמה שזה קשה לנו... (לא לי,אני מנצח בזה,אבל כנראה שאני לא גבר....) דיברתי על מצב של אם זה לא היה ככה,אז מה היה קורה? והתוצאה היתה כנראה הרת גורל,וכבר דיברנו אתמול על משהו קטן,בדמות השאלה:מה היה קורה אם זיון אצל נשים ואצל גברים היה חשוב באותה רמת חשיבות?... לדעתי,ויתקן אותי מישהו אם אני הגזמתי,העולם היה מפסיק להיות יצרני,היו בעולם כמה מאות מיליארדי בני אדם ולא כמה מיליארדים,הגברים לא היו טורחים ללכת לעבודה ולהגיע לתוצאות,וכך גם הנשים... והתוצאה היתה עגומה,וכולנו היינו מסכנים,אם בכלל יכול היה להיווצר מצב של המשך החיים בתנאים הכל כך קורצים האלה.... טענתי שהעולם הוא באמת עולם דרוויניסטי,כזה של כובש ונכבש ורואים זאת המון ביחסים בין המינים,גם מין האספקט,ובעיקר,של חזק מול חלש... הגברים החלשים,להם קשה להשיג נקבה לצידם..... נמשיך במקום אחר,כי אני ממש עמדתי לצאת והייתי למטה,והעלית אותי,והוצאת ממני עוד כמה מילים אז תודה לך דירסט.... דרך אגב,שוב נכשלתי כי אני מקליד בקצב דיבור..... נראה אם אביבה תצליח להשתלט עלי,אני מעוניין בכך מאד... יום נעים לכם.

spectacular

New member
דיסו, אתה פשוט מ

משעשע אותי, אני בהחלט מחבבת אותך, לא ממש הבנתי את הנושא, ולמה צריך להשתלט עליך, מדוע לא תשתולל חופשי? תגיד מה שאתה רוצה להגיד, תזרום.

את באמת מחבבת אותי? למה ר

יכולתי להתחיל להנות מעצם הידיעה המון זמן,שלא יחזור. פרגני כשבא לך,זה עושה לי טוב כי אני ילד שנראה מבוגר. אני זקוק למילים שלך כמו אויר לנשימה,בגלל כל מיני........וכשאת מפרגנת את הרבה יותר סקסית. מענין מדוע?מוכן לכל פרשנות. מכל מקום,הייתי רוצה להיות אתך כמה שעות עם טרמוס של נס קפה,לצד הרי הרוקי.ועדיף שיהיה קר,כי אתך הקור יפסיד אצלי בלא מעט נקודות. הייתי רוצה לדעת שאין את חשה מוטרדת. אני כותב משוחרר,ואם תרגישי גם את משוחררת,תוכלי להעיר לי,ואז אני אפסיק לזרום,או לפחות יוריד לחץ. גם אני מחבב אותך.

spectacular

New member
לזרום חופשי.

למה כשאני מפרגנת אני יותר סקסית??? אתה יכול להסביר?

דמיון!

אני באמת מחבב אותך,אבל יש משהו מאד מגרה מינית בפרגון של אישה לגבר! מדובר בעובדה ובשפת הרחוב קוראים לזה,"הוא פרש אותי לא נכון"... אני מפרש אותך נכון אמנם,אך זה לא סותר את העובדה שזה מחרמן.... וזה מתקשר לדיון שלנו! זה מעצבן אותך שזה מחרמן אותי? זה מפרגן לך שזה מחרמן אותי? רואה בזה יתרון שלך? חסרון? האם את קולטת שזה קורה או קרה לגברים שמסביבך,במהלך חייך?...מעניין... המנגנון המיני של הגבר בנוי באופן כזה,שזה לא ממש מסתדר עם המהפכה המינית,ומי שמבין אותי מוזמן להמשיך מכאן,אולי דירסט.... בוקר טוב מתוקה.

כמו שזה נשמע לך,טל!

המנגנון המיני מחפש ל ז י י ן .... והמהפכה הפמיניסטית מתיימרת גם כן ל ז י י ן ..... הנשים מחפשות,ואפילו במחיר של חוסר אמיתיות,לתפוס מקום של ציידות,מזיינות,יוזמות מינית,וכו.... את יודעת כמה פעמים קרה לי בעברי שנשים כאלה יזמו איתי את הזיון,ףממש מיוזמתן,וכשאני בחרתי לעזוב,אחרי הזיון שמעתי אותן אומרות לי: "אתה חיפשת רק לזיין..".... מקווה שאני מובן כרגע,והרי שנינו יודעים טל,שאישה יכולה לחיות על אי בודד בלי גבר,ובלי שום בעיה,אבל גבר לאי בודד חייב לקחת אתו אישה,כי בלי סקס,אין לו אויר.... וחוץ מזה טל,האם לא מדובר כאן בעוצמה אוניברסאלית שטמונה דווקא אצלכן? מה את אומרת?

"המהפכה הפמיניסטית"

אני חושבת שהשינויים שחלו בתפקיד האישה/גבר הם תוצאה של תהליך ארוך ומתמשך. "המהפכה הפמיניסטית" לא תוכננה, היא התרחשה בעקבות תהליכים שלא תלויים באישה בכלל. הידע העצום שהצטבר במאה האחרונה סיפק מקומות עבודה להרבה יותר עובדים....לאט לאט יותר נשים יצאו לעבודה...תהליך שאי אפשר לעצור אותו. היום ישנם משפחות שהאישה מפרנסת והגבר יכול להרשות לעצמו לבחור להישאר בבית לגדל את הילדים. מה רע בזה? להפך יותר בחירה יותר חופש....גם לגבר גם לאישה.
עליתי לכאן לענות לך במקום השרשור ההוא
והנה הגיעה המהפכה הפמיניסטית,נקרא לזה ככה,והנשים מנסות לתפוס מקום של אגרסיה,של "לא מחוזרות",ושל קרייריסטיות בכוח..

חחחחחחחחח

איזה קטע! תמחק תמחק את המשפט ההוא שלך שם למטה בתגובה שלי
העליתי אותו מהתגובה שלך בשרשור השני לחצתי שלח ושכחתי למחוק אותו אתה והמחנק שלך חחחחחחח

וואוו,איזה קטע מדליק,ראית מה קרה?

זה קטע שרציתי להמחיש כשלילי,ואת זרקת לי אותו למטה,כאילו שאת כתבת אותו ואני תקפתי אותו,בצדק,כי אני לא מסכים איתו,וזה באמת מפתיע. טעות יפה ומקורית,הלוואי ויהיו לנו הרבה כאלה...

ומה קורה אז?

את לא סבורה שחייב להיות כאן איזשהואמאזן כוחות? לא במובן של חיוב ממש,אלא במובן של משהו שאמור להתקיים,ואם לא,אז צפויות להן בעיות... אנחנו לא שונים בהרבה מעמיתינו ביערות העד מלבד התבונה שהתברכנו בה,וזה אמנם המון,ומבדיל המון המון,אבל ישנו מרכיב יסוד,משהו שאמור להיות על פני השטח,להראות,ולהראות טוב,באופן כזה שגבר יחוש גבר,ואישה תחוש אישה. הסיום של התגובה שלך,למטה,הוא אגרסיבי מעט,ומשדר מלחמה,ולא לכך אני מכוון כאן. וחוץ מזה מה ככה אישה? להתראות בינתיים.

אני מרגישה לגמרי אישה

למה אתה לא מרגיש גבר? ועוד שאלה שקראת את המשפט ההוא למטה אצלי בתגובה לא זיהית שזה המשפט שלך שכתבת בשרשור ההוא?

בגלל שקראתי ....שאלתי

כתבת שם "ואני תקפתי אותו,בצדק,כי אני לא מסכים איתו,וזה באמת מפתיע" תקפת משפט שלך? אתה לא מסכים איתו? הרי העתקתי לי אותו משם לכאן כדי להתייחס לתוכן שלו...ואותו בחרתי מתון כל התגובה ששלחת שם....מוזר

לא הבנת אותי בכלל...

אני המחשתי אותו בהתחלה כשלילי,ונתתי אותו כדוגמא שלילית! ואז כשראיתי אותו כתוב אצלך,ולא זיהיתי אותו כציתות שלי,אני תקפתי ובצדק כי אני לא מסכים איתו. שימי לב באיזה הקשר הבאתי אותו,נתתי אותו לא בהקשר חיובי... יש מבינה?... בוקר טוב אישה

spectacular

New member
מה זה המהפיכה הפמיניסטית?

מה היתה המהפכה הרגשית? מה קרה בין גבר לאשה,מה השתנה,מבחינה רגשית? האם זה עניין של חופש,של כוח? האם אפשר לתכנן מהפכה?

מהפכה אפשר לתכנן

כל הזמן אנחנו שומעים על מהפכות מתוכננות לא המהפכה הזו היום נוצר יותר חופש לשני המינים כתוצאה של התפתחות וקידמה לגבי המהפכה הרגשית של שני המינים תיארת אותה נפלא שם למטה לא אחזור על הדברים

Deerest

New member
לאשה - חברות בין גברים

לאחר הנישואין. לדעתי, לבת הזוג יש כאן תפקיד מכריע. את רוצה להרהר קצת בזה?

אתה נוגע בפצעים פתוחים,דירסט!

יפה אמרת,וזה מתחבר למה שכתבתי לפני דקות מספר,לא זוכר למי. הן די משתנות אחרי עניין הטבעת,ואין לי השגות על כך,נהפוכו. גבר,שהוא גבר גבר,צריך לדעת לזהות,זה ממש פשוט בעיני,ואתה צודק. אני רוצה לציין שאין בראייה שלי את הנושא טוב או לא טוב,אני סבור שאני נוטה לשפוט יותר מצב מול מצב מול מצב,וכו.... לא יודע אם אפשר לדבר כאן על מונחים של טוב או רע,כי מה שטוב לי,אולי רע מאד לך,וההיפך.. זה מזכיר לי משהו מהבוקר שכתבה אביבה על הדומה ועל השונה... איפה אתה,עם הקטנים? או אולי אצל השכנה האחרונה בבניין המגורים שלך,יש לך עוד כח?

למעלה