ש י ר ש ו ר ה מ י נ י ם !

spectacular

New member
הצייד הופך לניצוד,

אתה שואל מה היה קורה אם זיון אצל גברים ואצל נשים היה חשוב באותה רמת חשיבות, אני חושבת שהוא באותה רמת חשיבות, אולי רק נקודת ההסתכלות שונה, לדעתי ההבדל בין גברים ונשים יתקיים ומתקיים תמיד, מה שמשתנה זה אופן הביטוי של הצרכים והרצונות, וזה שינוי שמתחולל בעיקר אצל הנשים, וכתוצאה, הגברים מרגישים שהם צריכים לשנות גישה, כדי שימצאו חן בעיני האשה, בשנות החמישים והשישים היה הגבר מאצ"ו וקשוח, והאשה רכה ועדינה וזקוקה להגנה, בשנות השבעים העליזות ,השתחררו ממעצורים חברתיים ובעיקר מיניים, ואז מצאו הנשים שהן רוצות גבר רגיש שיודע גם לבכות ולא מאצ"ו, גבר שיראה את חולשותיו,זה היה מעניין... עבר זמן והגברים שעשו הרבה כדי למצוא חן בעיני נשים, התחברו ל"צד הנשי" שלהם והיו רגישים ואפילו בכו, זה היה הגבר הרגיש החדש,שלא פוחד לדבר על רגשות, וכך חלפו להם שנות השמונים המבלבלות, הכל היה מבולבל, האופנה המוסיקה וגם בין המינים, שוב בחנו הנשים והגברים האחד את השני, אמרו הגברים,הנה אנחנו רגישים,למה אתן לא מרוצות? לא, אמרו הנשים,זה יותר מידי רכרוכי ככה, אנחנו רוצות גבר ולא אשה, אנחנו רוצות גבר שיהיה בו שילוב נכון, קשוח ועם זאת רגיש ועדין, תקיף והחלטי ועם זאת קשוב ומתחשב, חזק ומגונן אבל גם נותן חופש וכבוד, כל זה גרם לבלבול רב,וגם לכעס, כך חלפו עברו שנות התשעים, וכל הצגה מגיעה לסיומה , דברים שנעשים על מנת למצוא חן,ולשם הצייד בלבד, הופכים להיות מטלה מעצבנת בתוך קשר מתמשך,(נישואים למשל) אז כשזה יציאה לצייד,אפשר לשחק כל משחק עם כל פתיון, אבל לקשר מתמשך המשחקים האלה מזיקים, האביזרים והאסטרטגיה ביציאה לצייד אינם מועילים בקשר זוגי קבוע, נשאלת השאלה, האם נשים יותר מגברים מעונינות בקשר זוגי קבוע? וגם, מה אנחנו באמת רוצים?

spectacular

New member
בוקר טוב לך ,הכנתי לך../images/Emo96.gif

איך מזג האויר אצלכם הבוקר?ואצלך?

תודה רבה, אני באמת ממהרת

מציצה כאן עוד קצת ויוצאת. מזג האויר מקסים פשוט. אויר אביבי, חמים, ואני יכולה להתלבש בקלילות ובבדים רכים כמו שאני כל כך אוהבת... אני מרגישה מצוין ונרגשת לקראת יום חדש של עבודה.

יש לי תחושה אביבה,ותקני אותי !

אם אני טועה,שכשדיברת על בגדייך הקלילים,כבר חשבת לאן זה עלול להוביל.. האם יש משהו בדברי? מה זה בגדים קלילים,את על קצר היום? שווה לבוא לראות? מנהלת פורום זה משהו ,(בהקשר לנושא שלנו,אחרת לא הייתי מעלה את זה),מאד מפתה,כי כאן נמדדת רמת ההישגיות הגברית,שנמדדת גם בסוג ה"טרף",ואני לא מביא אותך כדוגמא מוחשית אלא כדוגמא למשהו שקשור לנושא שלנו... הגבר,כשהוא "צד" את "טרפו",מחפש גם טרף מסוג משובח,ומנהלת פורום,זה ערך מוסף באינטרנט,ביחוד כשראיתי שאת מנהלת עוד פורום כאן בתפוז... מה שלומך,אני גם מרגיש טוב היום,אולי בגלל מזג האויר המותאם לי אישית. שיהיה לך יום יפה,ובכלל...

spectacular

New member
דיסוווווו בוקר טוב גם לך,לפעמים

אני פשוט
התעוררת אחי ??????

כן,וחזרתי עכשיו מקניות שעשיתי.

אני שמח לראות אותך צוחקת,סבבה. אצלנו מזג האויר בן זונה היום. ממש כיף לצאת החוצה,רק שיש המון מתח באויר בגלל המתיחות ואי הודאות לגבי האפשרות של נקמה מצד החמאס,היתה שטות גדולה להרוג את המכוער הזה... גם ככה יש לו יורש. בוקר אור,איך שם אצלכם?

הנה תשובה טל,שרצית כל כך לשמוע!

כי אני מדמיין שהייתי עונה אותו הדבר,אולי,כי השאלה האחרונה ששאלת היא שאלה מאד מאד חשובה שיש לתת עליה את הדעת. דיברנו על ציד,לא כמשהו הכרחי,ולא כמשהו חיובי,או שלילי,דיברנו עליו כדבר שקיים,חינוכית,או גנוטיפית,אצל הזכר בטבע... ולשאלתך,שהתשובה עליה מאד מאד מאד קלה,ובגללה בעצם פתחתי את הדיון על ההבדלים בין גברים ונשים,אני אענה ש כ מ ו ב ן ! ! ! האשה זקוקה לקשר זוגי,הרבה יותר מאשר הגבר,אך לגבי החום,שעלול להטעות הייתי אומר שחום זה דבר שגברים זקוקים לו יותר,מהסיבה שהם הורגלו לקבל חום,מהצצי,בבבית מהאמא,מהגננת,מהמטפלת,מהמורה,ומהחברה..... גברים הם עם גדול מאד של ילדים,שזקוקים לחום,וחלק מהחום מתפרש אצלם (אצלנו),במין,וגבר שמקבל מנה מינית טובה מאישה,מרגיש שהוא קיבל חום.. האישה מפרשת את החום מעט אחרת לדעתי,היא תעריך כבוד,יחס הוגן ושיוויוני ותחפוץ להיות ליד גבר אוהב חזק ומתחשב,לאורך כל חייה. אבל קשה להשיג כאלה היום,ולכן אנו צופים במערכת משפט שקורסת תחת עומס תיקי גירושין. ואישה אכן מספקת מין בכדי לקבל את האהבה שלה,והגבר המצוי,לפני שמצא את האשה הקבועה(אישה זמנית ,לתקופה ממושכת יותר),מספק אהבה,בכדי לקבל מין. והאהבה שהוא מספק באה בכל מיני אריזות שעוזרות מאד לכלכלה העולמית להתפתח,כמו שמלות,נעליים ומגפיים מעור,מכונית,(בכדי להשיג פצצה לכל החיים,ויש כאלה...),ואפילו בית(ואני מכיר גם כאלה,אל תצחקי..) הגבר אוהב לתת מתנות,ונראה לו שכשהוא נותן מתנה,הוא מספק אהבה,ואז גם נראה לו שמגיע לו הדבר שהוא הכי רוצה,שזה הסקס,והאשה שמשחקת את המשחק של הגבר,עד הסוף,מספקת לו את מה שהוא רוצה,עד שזה נמאס לה.... וכאן מתחילות ונגמרות כל הבעיות.....

הבהרה בגוף השירשור!

להומור ציני יש תפקיד,גם אם הוא לא מצטלצל טוב כלפי מי ששומע אותו. הומור,גם אם הוא ציני הוא חלק מתהליך ארוך של תקשורת שמלווה אותו גם כשאנחנו נעמדים לבד מול המראה,ע'מ לישר את הפוני... כל מה שאנחנו עושים כאן זה תיקשורת בנושא העצמה,שחלק מהעצמה זה גם תקשורת,ולכן הריני להבהיר שאם חלק מההומור הופנה באופן אישי כלפי מישהי,זה לא היה ממש מופנה אליה,אלא הדגש של משהו שקשור לשרשור בנושא השוני בין המינים. חשוב לי להבהיר זאת ע'מ לא לפגוע חלילה ברגשותיהן של מי מהכותבות כאן. לילה טוב לכם. דיסו הפלצפן.

Deerest

New member
התפניתי קצת

התעדכנתי ואני שוב עסוק הבמה כולה שלך, דיסו. שאצוד עבורך איזו פרגית? (אתן רואות, ככה גברים מדברים כשהנשים אינן בסביבה לשמוע)

יש'ך איזה מישי עלה כוונת?

בילית אתמול,הא? למה לא? שחק אותה,זה יותר חשוב מלהיות כאן,זה בטוח.. נשים,נשים,אוך....מה היינו עושים בלעדיהן.... אם תצוד אתה קודם כל תצוד עבורך,כי יש גבול גם לחברות בין גברים,אבל ת'ה יודע,אם מתפנה איזה מ'שו דווח לי,ונראה כבר מה עושים עם זה. ואם זה למשהו רציני,אז אל תדווח לי,כי אני לא בנוי לעוד משהו כזה.. שתיים זה יותר מדי.... לילה טוב. ושלא תהיה חתיכה.....

למעלה