הנה תשובה טל,שרצית כל כך לשמוע!
כי אני מדמיין שהייתי עונה אותו הדבר,אולי,כי השאלה האחרונה ששאלת היא שאלה מאד מאד חשובה שיש לתת עליה את הדעת. דיברנו על ציד,לא כמשהו הכרחי,ולא כמשהו חיובי,או שלילי,דיברנו עליו כדבר שקיים,חינוכית,או גנוטיפית,אצל הזכר בטבע... ולשאלתך,שהתשובה עליה מאד מאד מאד קלה,ובגללה בעצם פתחתי את הדיון על ההבדלים בין גברים ונשים,אני אענה ש כ מ ו ב ן ! ! ! האשה זקוקה לקשר זוגי,הרבה יותר מאשר הגבר,אך לגבי החום,שעלול להטעות הייתי אומר שחום זה דבר שגברים זקוקים לו יותר,מהסיבה שהם הורגלו לקבל חום,מהצצי,בבבית מהאמא,מהגננת,מהמטפלת,מהמורה,ומהחברה..... גברים הם עם גדול מאד של ילדים,שזקוקים לחום,וחלק מהחום מתפרש אצלם (אצלנו),במין,וגבר שמקבל מנה מינית טובה מאישה,מרגיש שהוא קיבל חום.. האישה מפרשת את החום מעט אחרת לדעתי,היא תעריך כבוד,יחס הוגן ושיוויוני ותחפוץ להיות ליד גבר אוהב חזק ומתחשב,לאורך כל חייה. אבל קשה להשיג כאלה היום,ולכן אנו צופים במערכת משפט שקורסת תחת עומס תיקי גירושין. ואישה אכן מספקת מין בכדי לקבל את האהבה שלה,והגבר המצוי,לפני שמצא את האשה הקבועה(אישה זמנית ,לתקופה ממושכת יותר),מספק אהבה,בכדי לקבל מין. והאהבה שהוא מספק באה בכל מיני אריזות שעוזרות מאד לכלכלה העולמית להתפתח,כמו שמלות,נעליים ומגפיים מעור,מכונית,(בכדי להשיג פצצה לכל החיים,ויש כאלה...),ואפילו בית(ואני מכיר גם כאלה,אל תצחקי..) הגבר אוהב לתת מתנות,ונראה לו שכשהוא נותן מתנה,הוא מספק אהבה,ואז גם נראה לו שמגיע לו הדבר שהוא הכי רוצה,שזה הסקס,והאשה שמשחקת את המשחק של הגבר,עד הסוף,מספקת לו את מה שהוא רוצה,עד שזה נמאס לה.... וכאן מתחילות ונגמרות כל הבעיות.....