ש י ר ש ו ר ה מ י נ י ם !

פשוטו כמשמעו!

גם הגברים אחרי שהשיגו את הטרף,ושמו לה את הטבעת,מתחילים להוריד את הרגל מהדוושה אט אט,עד שזה מתחיל להתקרר.... למה? בגלל שזהו עיקרון הציד,שדירסט דיבר עליו.... גם הצייד,לפני שהוא צד את טרפו,הוא בדרך כלל מניח לו פיתיון.... לא?

ציד או חיזור

בציד טורפים ונהנים בחיזור למטרת נישואים עושים הרבה כדי למצוא חן....וזה בסדר...המטרה היא לכבוש אהבה שתהיה שלך לתמיד....אחרי הנישואים מכירים את החלקים הפחות יפים שלו/שלה וזה גורם לשחיקה של האהבה. וזה עיקר השינוי לדעתי תגיד לי זה ששנינו חושבים אחרת זה גנים או חינוך?

נו באמת,מה איתך?

אני לא מוחק את הכותרת,כי כבר כתבתי אותה,ולכן אמתן מעט את תשובתי ואומר בעדינות,כי שאלת שאלה נהדרת,שמדובר בעניין גנוטיפי יותר מאשר חינוכי. תיראי,רוב הגברים בעולם מאד מתחרמנים מאשה בתחתונים,אבל המגפיים עושים את ההבדל בגדול,וגם אני פעם כשהייתי עם מישהי,ביקשתי ממנה לא למהר להוריד את הכל,כי אחרת הייתי נהנה פחות... ישנם דברים שתמיד יהיו בגנים,למרות שיהיו כאלה שישאלו,ואולי בצדק,מה בא קודם: החינוך,או הגנים? ולמה? כי כל העניין הגנוטיפי הוא גם תוצאה של חינוך שהשתרש.... ובכל זאת,אני חוזר לתשובתי המקורית,ומעז לאמר שאין כאן עניין חינוכי. כל המטרידים שהוצאו בכח מהארון,הוכחו כחברי כנסת,ואנשי ציבור רמי דרג. בגלל זה אמרתי כבר בהתחלה,שגבר הוא גבר הוא גבר,ותקראי לזה איך שאת רוצה,רק שתביני שיש תכונות שהן אוניברסאליות לגברים ממש כפי שיש תכונות שהן אוניברסאליות לנשים,מה לעשות? אני טוען: גנים.

גבר!

אישה תלחם על חברות אם לא מסתדר בבית בגלל בן הזוג היא תפגוש אותם בבית הקפה אם לא בבית הקפה אז בטלפון אישה תשמור על החברות שלה יותר מאשר גבר על חברים מכירה כמה וכמה מקרים שגברים מוותרים על קשר עם חברים גם שהאישה מאפשרת. למה?

אישה אורחת,חבל לך על הזמן,בגדול!

לדעתי פיספסת בגדול בעניין השמירה על מוסד החברות. לגברים יש את "הכבוד של גבר לגבר",ולכן לעולם לא יפגעו בחבר טוב,על אחת כמה וכמה במלחמה על אישה,שלא לדבר על העיקרון(הנמוך אמנם),שעם "אשת איש" לא מתעסקים.... ונשים? יאכלו אחת את רעותה בשביל גבר שהוא המושא שלהן. לדעתי טעית בדיאגנוזה,אביבה,מה את אומרת? לילה טוב.

אני אסביר

הציד הרס לך את המוח חחחחחחחחחחחח לא דיברתי על ציד אישה וחברותיה גבר וחבריו דיברתי על חברות והעצמה דיסו! גבר! אתה לא מקשיב מה קורה לך? חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אני רק נתתי דוגמא,זה הכל!

והדוגמא הכי טובה היא מיחסי גברים נשים..... אישה תמכור את האים אימא שלה בשביל גבר,וגבר,כי הוא זכר,ולזכר בטבע יש כבוד לזכר אחר,ולכן לא יפגע בנקבה של חברו.... זה הכל,רק נתתי דוגמא,בגדול החברות בין הגברים הרבה יותר מגובשת,כי היא מושתת הרבה על אמון,כספים,ועל יציאה לציד,(שמתי את זה בסוף,את רואה?) בוקר טוב.

spectacular

New member
חברות בין גברים,

מה היא? ולמה לבת הזוג תפקיד מכריע? מה תפקידה?

Deerest

New member
החבר של בעלי - ממש בקצרה

במישור החברתי - מפרגנת או מקנאה במישור הזוגי - חברה של בעלה, תחומי עניין משותפים... במישור המיני - מתח בינה לבין החבר ועוד אפשר להרחיב כל אחד מהנ"ל כמובן שאין להתעלם גם מהתנהגותו של הבעל, אבל לדעתי הוא כאן המונע ולא המניע. וכל זה עובד גם הפוך.

Deerest

New member
מה השאלה דיסו

למה יש הבדל בין המינים? מה היה קורה לולא ההבדל הזה? האם אתה מחפש הסבר לשוני? האם אתה רוצה להבין אותו? לי אין חברים גברים, או במילים אחרות, אפשר לספור אותם על יד אחת של... העולם הנשי מעניין אותי הרבה יותר, נחשפתי אליו מאד מוקדם ואני מקווה להשאר עד הסוף. החברויות שלי עם גברים לא מענינות כמו עם נשים. המשפט - הכרת אחת, הכרת את כולן - מתנפץ לרסיסי רסיסי רסיסים. השוני באופן החשיבה רק גורם לי ליותר עניין. הכרתי נשים שהיו נפש דומה לשלי, זה נוח לזמן קצר, אבל זה לא זה (למרות שאני מאד אוהב אותי). אתה מכיר את תחושת הציד? זיהוי הטרף, תכנון המהלכים, הטמנת המלכודות, (אני צריך לזוז, נמשיך בהזדמנות אחרת)

אז התברכת דירסט!

יש לצידך נקבה מאפשרת,אצלי יש כמה וכמה בעיות עם זה,שאין טעם פשוט להיכנס אליהם,אך אם לאמר את האמת,אז אני די מקנא בך. כיף להיות חבר של המון נשים,נשמע גן עדן. מה זאת אומרת "האם אני מחפש הסבר לשוני שבין המינים?" כמובן שכן,כמו שאנחנו מחפשים הסבר להרבה דברים אחרים אשר נידונו בפורום,רק שכאן התהייה היא תהייה על נושא מאד מאד מוזנח,אך חשוב מאין כמוהו,כי רק מי שיודע מהו השוני,יוכל להיות שחיין טוב בים של נשים... האמת היא,דירסט,שגם גברים מאד שונים בהתנהלותם בחיים,וזה באמת עניין של פרספקטיבה,שלעיתים הגאוגרפיה מצליחה להשתלט עליה. חברות עם גבר לא יכולה להיות דומה לחברות עם אישה,מכיון שבמצב נורמאלי אין מתח מיני,אין אפיפות,ואין שוני,ואלה הרי מלכדים את המינים. יש להבדיל כמובן בין ידידות,לבין ידידות המעורבת במין,לבין חברות עם אישה,כי אם לאמר את האמת,ויש לאמר אותה כאן,גם הנשים לוקות בתסמין השינוי הפתאומי,למין הרגע שהטבעת הונחה להן על האצבע,ואולי מעט אחרי.... נגעת דירסט בנושא מאד מעניין,ועזבת אותו לבלי משים... זה נכון שיש תהליך שחיקתי במערכות יחסים,וזה נכון שיתכן ובאמת השתעממת לאחר פרק זמן מסוים עם הנפש התאומה שלך,אך שאלה מאד חשובה חייבת להישאל,והיא:האם בגדול הזכר זקוק יותר להשלמה,או שאולי זקוק יותר להזדהות,(נפש תאומה). לי כבר יש תשובה,כי במהלך חיי חקרתי את הנושא הזה,גם מין ההיבט הפרקטי ומסקנתי היא שיש יתרון לנסיון(למות שזה לא מגיע בהזמנה,אבל בתת מודע..),של הזכר לחפש לו השלמה,ולא הזדהות... אם אני מכיר את תחושת הציד? זו התחושה הממכרת ביותר שהיתה לי בחיי..... פעם אגב,קראו לי "הזאב",כי הצטיירתי ככזה בקרב חבר טוב שהיה לי. להשתמע,אין לי טרף כבר הרבה זמן,והאמת שאני כבר בשלב אחר בחיי,ומה שמחכה לי עכשיו זה רק 100 גרם של גרעינים שחורים שבא לי לפצח תוך בהייה על התקרה,סתם ככה.... לילה טוב לך.

זה לא אני,אני כבר לא עוסק בזה!

זה דירסט,הוא יצא ועד עכשיו לא חזר,הלך לעשות חיים.... וחוץ מזה,תזרמי עם זה,רוצה להיות ניצודה? שחקי את המשחק... לא רוצה? גם טוב... וחוץ מזה עכשיו "במהפכה הפמיניסטית",מה מונע ממך לצאת לציד? זה במודה עכשיו,יש יותר ציידות מציידים,וכל הציידים עומדים נבוכים עם מכנסיים מופשלות,ומגמגמים,לא יודעים מה לעשות,ומה לא לעשות... צאי לצוד,ואם לא בא לך,אז לא...קחי את זה כמו שזה.. השאלה מה עושה לך האמירה שלי: "קחי את זה כפי שזה"?....... לילה טוב לך אישה .

"קחי את זה כפי שזה"

לוקחת,לוקחת כאילו שיש לי ברירה... יש לי "מודה" משלי והיא טובה ומביאה לי הרבה סיפוק ואושר. לגבי הגברים המצב מצויין להם הרבה ציידות זה מגדיל את ההשתוללות מה זה משנה מי צד את מי עושים חיים!!!!!! גבר! עדיין לא הבנתי אתה כועס על המצב?

זה העניין!

שאני טרחתי להזכיר שאני לא בא ממקום של כעס,בכלל לא,כי אני במהותי פילוסוף,וככזה,אני שואל שאלות,ותוהה תהיות.... איך יכול בחור אינטליגנטי שכמותי,לכעוס על מה שברא אבא טבע?.... ואת האמת? מתגעגע לאיזה 56 גרם בשר......

אתה רעב פחד ../images/Emo121.gifחחחחחחחחחח

האמת אין לי זמן יותר..... אבל הצחקת אותי עם 56 גרם בשר....מצ'וגע גרם או קילוגרם?
דרך אגב,שמתי לב אתה כותב מה שאתה מרגיש ולא מה שנשאלת? פעם העירו לך על זה? הולכתתתתתתת אין לי זמןןןןןן

היי היי היי אישה,רק רגע אחד!

איפה שאלת שאלה ולא קבלת תשובה? האירי את עיני....ואשמח לענות,אין לי בעייה עם זה,נהפוכו. אני עונה לכל השאלות שלך,ומצרף דוגמאות. ואני רעב,כן,אני אמנם רעב עכשיו...

הגבתי ל Deerest שים לב......

וחוץ מזה אתה גם מדבר שפת ה"ציד" פעם חשבת מה זה עושה לאישה? אל תחשוב זה דוחה

למעלה