אז התברכת דירסט!
יש לצידך נקבה מאפשרת,אצלי יש כמה וכמה בעיות עם זה,שאין טעם פשוט להיכנס אליהם,אך אם לאמר את האמת,אז אני די מקנא בך. כיף להיות חבר של המון נשים,נשמע גן עדן. מה זאת אומרת "האם אני מחפש הסבר לשוני שבין המינים?" כמובן שכן,כמו שאנחנו מחפשים הסבר להרבה דברים אחרים אשר נידונו בפורום,רק שכאן התהייה היא תהייה על נושא מאד מאד מוזנח,אך חשוב מאין כמוהו,כי רק מי שיודע מהו השוני,יוכל להיות שחיין טוב בים של נשים... האמת היא,דירסט,שגם גברים מאד שונים בהתנהלותם בחיים,וזה באמת עניין של פרספקטיבה,שלעיתים הגאוגרפיה מצליחה להשתלט עליה. חברות עם גבר לא יכולה להיות דומה לחברות עם אישה,מכיון שבמצב נורמאלי אין מתח מיני,אין אפיפות,ואין שוני,ואלה הרי מלכדים את המינים. יש להבדיל כמובן בין ידידות,לבין ידידות המעורבת במין,לבין חברות עם אישה,כי אם לאמר את האמת,ויש לאמר אותה כאן,גם הנשים לוקות בתסמין השינוי הפתאומי,למין הרגע שהטבעת הונחה להן על האצבע,ואולי מעט אחרי.... נגעת דירסט בנושא מאד מעניין,ועזבת אותו לבלי משים... זה נכון שיש תהליך שחיקתי במערכות יחסים,וזה נכון שיתכן ובאמת השתעממת לאחר פרק זמן מסוים עם הנפש התאומה שלך,אך שאלה מאד חשובה חייבת להישאל,והיא:האם בגדול הזכר זקוק יותר להשלמה,או שאולי זקוק יותר להזדהות,(נפש תאומה). לי כבר יש תשובה,כי במהלך חיי חקרתי את הנושא הזה,גם מין ההיבט הפרקטי ומסקנתי היא שיש יתרון לנסיון(למות שזה לא מגיע בהזמנה,אבל בתת מודע..),של הזכר לחפש לו השלמה,ולא הזדהות... אם אני מכיר את תחושת הציד? זו התחושה הממכרת ביותר שהיתה לי בחיי..... פעם אגב,קראו לי "הזאב",כי הצטיירתי ככזה בקרב חבר טוב שהיה לי. להשתמע,אין לי טרף כבר הרבה זמן,והאמת שאני כבר בשלב אחר בחיי,ומה שמחכה לי עכשיו זה רק 100 גרם של גרעינים שחורים שבא לי לפצח תוך בהייה על התקרה,סתם ככה.... לילה טוב לך.