ש-לום

EmGee

New member
נראה יפה

לא מדהים אבל יפה מאוד יפה יחסית למי שרק התחילה. ולכל האלה שהתנשאו עליך אל תקשיבי. הם סתם גרפיטיקאים (או בטח יש להם מונח מה זה מגניב משלהם) עם פוטנציאל אדיר ויכולות מדהימות שמתוסכלים שאין בארץ קהל לגרפיטי. ברור שאחרי מותם ימכרו את הקירות שהם ציירו עליהם כמיליוני דולרים או לפחות יהפכו אותם לנכסים לאומיים. אגב, את כוסית?

holy roni

New member
חשבתי

שפורום כזה אמור לעזור למתחילים... כניראה שלא!!.. גם אם אתם חושבים שזה לא טוב להתחיל ככה, תגידו את זה, זה בדיוק מה שאני רוצה, עזרה, אבל די להיות הומואים ולבוא בגישה המגעילה הזאת ביייייייייייייי נ.ב.- לא נכתב לאנשים הנחמדים שהגיבו

double M

New member
אוקיי...

את מעתיקה לא רע, צריכה לעבוד קצת על קווים יותר מדוייקים וברורים. שהכיוון שלהם והצורה יהיו החלטיים. ולגבי ההעתקה, אני חושב שזה בסדר להתאמן ככה. כמובן שזה לא בסדר לקחת קרדיט על זה או להעביר את זה לקיר במקום ציבורי. אבל במחברת בבית? למה לא. רק יכול לעזור. רק אל תתקעי על סגנון של מישהו מסויים. תנסי כל מיני סגנונות.

Smartaman

New member
מה את מזבלת את השכל?

אסור להעתיק נקודה...................... זה לא דרך ללמוד אין מה לעשות, אם זה הדרך שלך אז את לא הולכת להגיע רחוק עם זה אם מישהו היה מעתיק את הכינוי שלי הייתי דופק לו אבן בראש... (טוב אני הולך לעשות את זה כי משהו כבר עשה את זה בירושלים) תביני, אני לא בא לפה עם העלבות או משהו אבל את חייבת לעבוד על אותיות בסיסיות ובשום פנים ואופן לא להעתיק אפילו אות אחת

double M

New member
או שאתה לא יודע לשרשר...

או שאתה לא יודע להבדיל בין D ל-M. או שאתה לא יודע להבדיל בין ציור של זכר לציור של נקבה. אני זכר. תודה. ואני לא מסכים איתך אבל נראה לי בזבוז זמן להתווכח על זה. אתה יותר מידי מקובע על הדיעה שלך. ואני גם לא רוצה לחטוף אבן לראש, צריך להזהר.

שתוק וגמרנו

אני מסכימה עם מי שאמר שכל עוד לא מפיצים את ההעתקה, וזה באמת נשאר במחברת בבית - זה לא רע בכלל גמכן יפי נפש

holy roni

New member
עכשיו תתיחס אלי יפה

"fucking shit" זה לך, לא הצלחתי לסרוק את שאר הציור כי הסורק היה קטן מידי, וזאת סתם סקיצה, אבל רציתי לקבל ממך ביקורת על זה לפחות, רק על הביצוע, להראות לך שאפשר

double M

New member
אפשר גם להגיב?

ההעתקה של האותיות טובה, נראה שיש לך שליטה טובה בעניין הזה. חוץ מטעות קטנה בחיבור של האיי והאן. ההעתקה של השלד הגולגלות לא משו. תנסי לקחת הסגנון הזה של האותיות ועכשיו לכתוב מילה אחרת, עם אותיות שונות, אבל באותו סגנון.

fuckin shit

New member
טוב ניצחת...אין לי מה להגיד

את יודעת טוב מאוד להעתיק ומגיע לך התמצלות אז סליחה זיינת אותי!עכשיו רציני תעבדי על משהו משלך אני מאוד לא ממליץ להעתיק ככה אבל שוב איך שבא לך (אני לא מאמין שעשית את זה!)

F1ReStArTeR

New member
כמה דברים

יש לך כשרון להעתיק סבבה, פה זה המקום להפסיק עם זה, ההעתקה יכולה להיות אחלה התחלה בשביל לקלוט את הזרימה רעיון והעניין בציור (FLOW), לדעתי את ממש לא צריכה את זה. תמצאי עכשיו שם לעצמך. תתחילי לעצב אותיות (כן כן, את כולם!!!) ותרשמי אותם מלא פעמים, תוסיםי סטייל משלך, תשני דברים. כהתחלה מומלץ לעצב סטייל של כתב רגיל לא אותיות רחבות אלא כתב רגיל כמו שאת כותבת במבחן באנגלית (או עברית) ומשם לפתח את זה ולהוסיף נפח.

shorty14

New member
נחמד לשמוע מישהו שבאמת

רוצה לעזור בדרך מסויימת . אבל בראסמי הוא צודק וכול מי שאמר פה שלא צריך להעתיק לא משנה לאיזה מטרה צדק!!!! עבודות לא מעתיקים....פאק דאמט לא משנה בשביל מה....זה הכי לא לעניין בעולם ואולי אני לא קיצונית והייתי מביאה אבן בראש אבל להעתיק - לא משנה לאיזה צורך לא לעניין . אז תפתחי סטייל משלך מה שייקח הרבה זמן לכן אל תקפצי לשלבים בגלל שיש לך יכולת כזאת או אחרת . פשוט תלכי שלב שלב אחרי הצעדים שכתבו לך פה בהצלחה

Smartaman

New member
באמריקה...

אנשים רוצחים על העתקות ככה זה שאני רוצה לדפוק למישהו מכות על זה שהוא מעתיק את הכינוי שלי ומפציץ איתו ועוד בצורה כל כך בחורבנת על קירות זה כלום (אני גם הולך לעלות עליו עד סןף החיים שלו ככה שדברים כאלה לא עוברים אצלי בשתיקה
) קראתי באיזה מקום על אנשים שדפקו אבן בראש של חברים שלהם בגלל שהם רק הסתכלו להם בבלאק בוק... זה מווווווזר

Znepsner

New member
ובישראל

רצחו מישהו בגלל דיסק של אייל גולן, ובהודו רצחו ישראלי בגלל שהוא עישן סיגריה בפנים של איזה בודי משוגע, ובת"א מתפוצצים ערבים כי יהיהו להם 72 בתולות בגן עדן מהזה השטויות האלה ? את רוצה להעתיק, תעתיקי חופשי, שכל אחד יתפתח בכיוון שלו, רק כמו שעשית, תני קרדיט, אם לא אז יום אחד יעלו על זה ויזלזלו בכלל בכל מה שאי פעם עשית, מועתק או לא. מה כולכם נכנסים לסרטים מטורפים, כאילו פגעו לכם בכבוד אישית, כחו את זה כמחמאה שמישהו מעתיק את היצירה שלכם ורואה בה מושא ללמידה. רברבאק, צאו מהסרט, םשוט לא כיף לעסוק בזה כשעושים מזה קודש קודשים.

סֵג

New member
אתם עושים הר מעכבר

לא מדובר כאן על עבודות שהעותקו מקיר לקיר. אלו ניסיונות שנועדו לשיפור הטכניקה. תלמידי אומנות מעתיקים ציורים של רפאל ומיכאלנג'לו.. במה זה שונה? לפעמים מעתיקים כדי להבין. אלו לא העתקות לשם היצירה הסופית. אין משמעות ליצירה הסופית; אין למעתיק כוונה למוכרה או משהו כזה. העתקה היא דרך להבין את משנת האומן המקורי. זוהי דרך פשוטה להקשיב לאומן שנפטר או רחוק ממך. העתקה כזו לא חודרת עמוק אליך -- אתה לא משנה את התפיסה האומנותית שלך כתוצאה מזה, אלא מחדד אותה. אתה לא הופך להיות האמן ולא גונב ממנו דבר, אלא לומד את המבנה של עבדותו כדי שתוכל להביא את החוכמה שלו לפועל בדרכים שלך, בעבודות שלך. זה תהליך לא אלים בעליל ואין אף אחד שמפסיד מזה. אין נאבדת עבודה או פיסת כבוד. למה לעזעזל לערב כל מיני שטויות בתהליך כל כך פשוט ותמים..

Smartaman

New member
לא רוצה לפתוח ריב חדש (כרגיל) אבל

בגראפיטי זה לא עובד ככה, לכל אחד יש את הסגנון שלו שהוא מפתח בעצמו ולא דרך עבודות של אנשים אחרים בעזרת העתקה אי אפשר להבין את המבנה הנכון והבסיסי של האות ככה שהעתקה לא עוזרת בכלום... אפשר להשתמש בתמונות בסיסיות של אחרים כדי להבין את המבנה של האות אבל אסור להעתיק. אני סוגר את הריב הזה פה ולא הולך להמשיך לכתוב משהו על העתקות, אני אמרתי את שלי... שהיא תקשיב למה שהיא רוצה, לדרך הנכונה או לדרך הלא נכונה שתוביל אותה רק להריסת קירות

למעלה