תאומים ושלישיות ב-
אנשים

אפרת P

New member
שעעיעיעי../images/Emo112.gif

קצת בכללי.. שם: איפרת גיל: 15 עוד פחות מחודש תאריך לידה: 20.2.92 מאכל אהוב: איטלקי צבע אהוב: ירוק סגול באיזה צבע המקלדת שלכם? שחור כסוף דמות אהובה מסרטי ילדים: מיקי מאוס שמאלני/ ימני? ימני סרט אהוב: הייר ספר אהוב: הרבה מה אתה לובש עכשיו? מכנס צבעוני ורחב וחולצה שחורה עם בוב מארלי מקצוע לימודים אהוב: של"ח וידיעת הארץ מקצוע לימודים שנוא: אין שנוא כיתה: ט'7 מגמת לימוד: אין מגמה מס' אחים: שלושה שמות שלהם: ענבר, ניר, אראל איך קוראים למחנך/ת שלך? זהרית אלימלך מה אתה הכי אוהב לשים בסנדוויץ' בבוקר? גבינה צהובה כמה קיבלת במבחן האחרון? 74 באיזה מקצוע זה היה? לשון מה העבודה הכי מעצבנת שעבדת בה? לא היתה מה עושה כרגע בזמנך החופשי? נהנת מהאוויר הצלול -מתי בפעם האחרונה: התקלחת? אתמול בערב נרדמת בשיעור? אתמול שמעת גלגלצ? היום בדרך אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? היום עשית קניות? או אה.. מזמן היית חולה? מזמן נחתכת: יש לי איזו שריטה ברגל אבל לאדעת ממה זה החזקת תינוק? לא זוכרת נסעת באוטובוס? אתמול בבוקר חיבקת מישהו? היום לא ישנת כל הלילה? שישי בערך -זה או זה: חורף או קיץ? קיץץץץץ
לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? עם אף אחד שבת או יום חול? שבת שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? גם וגם מתמטיקה או אנגלית? אנגלית ירושלים או ת"א? ירושלייייים. סתם לאדעת הצפון או הדרום? הכל החרמון או אילת? הכללל חו"ל או הארץ? ארץ
וניל או שוקו? וניל אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר מעריב או ידיעות? אדיוט חרדים או ערבים? כולםכולם מתנחלים או ערבים? כולםכולם פירסינג או קעקועים? כולםכולם -בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות: בעד תלבושת בי"ס: לא בעד פסיכומטרי: מהזה ההתנתקות: נגד סמים: בעד טוב עד עכשיו העתקתי מאיזה שאלון, אז הנה כמה שאלות באווירת הפורום!! מכל הקעקועים של חברי פורום איזה אתה הכי אוהב? של מיכלי איזה פירסינג בחיים לא תעשה? בברך מה תמיד רצית לעשות אבל לא היה לך אומץ? עגיל בדגדגן קעקועים משותפים\שמות. בעד או נגד? נגד איזה סגנון קעקועים אתה הכי אוהב? שחור לבן איזה הרחבות יותר יפות, קטנות או גדולות? קטנות ואם כבר הרחבות, אם כבר אז כבר

לייק

קצת בכללי.. שם:מאיה אשל גיל:14 וחצי תאריך לידה:26.7 מאכל אהוב:- צבע אהוב:- באיזה צבע המקלדת שלכם? כסף שחור דמות אהובה מסרטי ילדים:- שמאלני/ ימני? שמאלנית סרט אהוב:מלכות הכיתה ספר אהוב: שאול הטרקטור? D: מה אתה לובש עכשיו?חזיה תכלת תחתונים סגולים מקצוע לימודים אהוב:ספורט [פטור><] מקצוע לימודים שנוא:אנגלית כיתה:ט' מגמת לימוד:- מס' אחים:2 שמות שלהם: נגה ודורין איך קוראים למחנך/ת שלך?מיכל מה אתה הכי אוהב לשים בסנדוויץ' בבוקר? גבינה לבנה כמה קיבלת במבחן האחרון?לא יודעת באיזה מקצוע זה היה?>< מה העבודה הכי מעצבנת שעבדת בה?בייביסיטר מה עושה כרגע בזמנך החופשי?עונה על שאלון(?) -מתי בפעם האחרונה: התקלחת?אתמול נרדמת בשיעור?חודש-חודשיים שמעת גלגלצ?>< אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה?היום עשית קניות?>< היית חולה?מזמן נחתכת?ביום ראשון הקודם אצל ים>< החזקת תינוק?לפני 6 שנים או משהו כזה נסעת באוטובוס?שבוע שבועיים חיבקת מישוה?היום לא ישנת כל הלילה?אנערף -זה או זה: חורף או קיץ?חורף לריב עם אח שלך או עם חבר שלך?אח:| שבת או יום חול?שבת שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם?להשתחרר מתמטיקה או אנגלית? מתמטיקה ירושלים או ת"א?ת"א הצפון או הדרום?צפון החרמון או אילת?אילת חו"ל או הארץ?הארץ וניל או שוקו?שוקו אייסיקיו או מסנג'ר?מסנג'ר מעריב או ידיעות?ידיעות חרדים או ערבים?חרדים מתנחלים או ערבים?>< פירסינג או קעקועים?קעקועים -בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות:בעד תלבושת בי"ס:בעד פסיכומטרי:בעד ההתנתקות:בעד סמים:נגד

Fallen Leaves

New member
../images/Emo79.gifעוד 3 ימיםםםםםם3>

קצת בכללי..
שם:גלוש
תאריך לידה: 15/3/89
מאכל אהוב:ממ...כרגע שניצל של מאמאעוף
צבע אהוב:שחור, סגול, אדומ...
באיזה צבע המקלדת שלכם?סגול
דמות אהובה מסרטי ילדים:נממ..חזרזיר 3>
שמאלני/ ימני?שמאלנית
סרט אהוב:"מישהו לרוץ איתו"
ספר אהוב:כנ"ל..חחח..ועוד כלמיני..
מה אתה לובש עכשיו?דייגים משובץ וסווצ'ר שחור
מקצוע לימודים אהוב:חחחחחחחחחח
מקצוע לימודים שנוא:הו.הרבה כלכך.
כיתה:יב'
מגמת לימוד:תקשורת
מס' אחים:1
שמות שלהם:הדר
איך קוראים למחנך/ת שלך?שרון
מה אתה הכי אוהב לשים בסנדוויץ' בבוקר?מממ...אוהבת לקנות חביתה בביצפר P:
כמה קיבלת במבחן האחרון?89
באיזה מקצוע זה היה?תנ"ך
מה העבודה הכי מעצבנת שעבדת בה?מממ...סוּפר
מה עושה כרגע בזמנך החופשי?ישנה
-מתי בפעם האחרונה:
התקלחת?כמה שעות
נרדמת בשיעור?אתמול
שמעת גלגל"צ?לפני כמה שעות, באוטו
אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה?היומ
עשית קניות?היומ
היית חולה?חמישי-שישי האחרונים הייתי ממש חולה.. ועכשיו עדיין אבל בקטנה יותר
נחתכת?לא זוכרת
החזקת תינוק?בטח במשמרת האחרונה XD [לונהגראנד וזה..]
נסעת באוטובוס?היומ לביצפר
חיבקת מישהו?היומ
לא ישנת כל הלילה?לא זוכרת
-זה או זה:זה XD
חורף או קיץ?סתיו
לריב עם אח שלך או עם חבר שלך?מממ...קשה. [אבל אני רבה יותר עם אחותי מאשר עם חברים:O]
שבת או יום חול?תלוי
שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם?אם ישלי שיעור נהיגה אחרי ביצפר-שיעור חופשי ואם לא-להשתחרר
מתמטיקה או אנגלית?אנגלית
ירושלים או ת"א?ת"אאא
הצפון או הדרום?נממ...נראלי צפון
החרמון או אילת?אילתת
חו"ל או הארץ?חו"ל.כי לא ניסיתי.
וניל או שוקו?מוקה
אייסיקיו או מסנג'ר?בתכלס מסנג'ר אבל שלי קצת מקרטע
מעריב או ידיעות?נערף
חרדים או ערבים?ממ.....
מתנחלים או ערבים?
פירסינג או קעקועים?ממ..קשה.
-בעד/נגד:
נישואים של הומואים/ לסביות:למה לא?
תלבושת בי"ס:דיי נגד
פסיכומטרי:נגדדד
ההתנתקות:בעד
סמים:נגד

ססילייה

New member
עונה:

קצת בכללי.. שם: ליל, ליאן, לירון, טוסי מה שבא לכם. גיל: 18 וחצי. תאריך לידה: 14.4 מאכל אהוב: לא יודעת. צבע אהוב: סגול. באיזה צבע המקלדת שלכם?כחולה. דמות אהובה מסרטי ילדים:כל דיסני נו, אתם כבר זוכרים את כל הפרוצדורה הזו.. שמאלני/ ימני? לא מעניין אותי. סרט אהוב: ספר אהוב: הנסיך הקטן\אנוטאן דה סנט-אכזופרי. מה אתה לובש עכשיו? ציפי כחול וחולצת ה freedom שלי. מקצוע לימודים אהוב: פסיכולוגיה, סוציולוגיה וספרות. מקצוע לימודים שנוא: מתמטיקה. כיתה: י'ב. מגמת לימוד: מדעי החברה. מס' אחים: 2. שמות שלהם:אסף ויואב. איך קוראים למחנך/ת שלך? לאה. מה אתה הכי אוהב לשים בסנדוויץ' בבוקר? מה שאמא מחליטה. כמה קיבלת במבחן האחרון? 78. באיזה מקצוע זה היה? חיבור. מה העבודה הכי מעצבנת שעבדת בה? מעטפות.אצל אמא בויצ"ו. מה עושה כרגע בזמנך החופשי? ביד. -מתי בפעם האחרונה: התקלחת? היום בבוקר. נרדמת בשיעור? לפני יומיים. שמעת גלגלצ? לפני יומיים. אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? אתמול בערך. עשית קניות? בערך לפני שבועיים. היית חולה? סוג של עכשיו. נחתכת? מזמן לא. החזקת תינוק? ביום שבת האחרון. נסעת באוטובוס? אחרי הבגרות היום. חיבקת מישוה? את אסתי'לה, היום. לא ישנת כל הלילה? לפני הרבה חודשים טובים. -זה או זה: חורף או קיץ? חורף. לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? לא זה ולא זה. שבת או יום חול? תלוי. שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? שיעור חופשי. מתמטיקה או אנגלית? אנגלית. ירושלים או ת"א? תל אביב. הצפון או הדרום? הצפון. החרמון או אילת? החרמון. חו"ל או הארץ? לא יודעת. וניל או שוקו?שוקו. אייסיקיו או מסנג'ר?מסנג'ר. מעריב או ידיעות? לא קוראת עיתונים. חרדים או ערבים?לא מעניינים אותי. מתנחלים או ערבים?גם לא. פירסינג או קעקועים? קעקועים. -בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות: שיעשו מה שברא שלהם, מי אני שאגיד להם לא. תלבושת בי"ס:לא יודעת.אצלנו אין, ככה שאין לי דעה. פסיכומטרי: קשה מידי. ההתנתקות: לא מעניינת אותי. סמים: למה לא, תביאו בכיף.

לא הבנתי...

"מה העבודה הכי מעצבנת שעבדת בה? מעטפות.אצל אמא בויצ"ו." יא מלקקת מעטפוווווווווות!

Hezi The One

New member
סעמק

קצת בכללי.. שם:חזי גיל:16.5 תאריך לידה: 26.6.90 מאכל אהוב:לאדע צבע אהוב:כחול אנערף באיזה צבע המקלדת שלכם? לבן דמות אהובה מסרטי ילדים:סימבהD: שמאלני/ ימני?ימני סרט אהוב:לאדע ספר אהוב:האריפוטר או משו מה אתה לובש עכשיו?ג'ינס וסווצ'ר מקצוע לימודים אהוב:השנה יותר מתמיד בצפר זה איחס מקצוע לימודים שנוא:הכל כמעט...בעצם לא שונא ערבית כיתה:י"א מגמת לימוד:ערבית מס' אחים:1 שמות שלהם:אופיר איך קוראים למחנך/ת שלך?דושה מה אתה הכי אוהב לשים בסנדוויץ' בבוקר?איחס כמה קיבלת במבחן האחרון?87 בהסטוריה שכבתי:] 100 בהרצאה בערבית (קיבלתי את שניהם היום חזרה נו) באיזה מקצוע זה היה?כתבתיO_O מה העבודה הכי מעצבנת שעבדת בה?לחלק פרוספקטים. מה עושה כרגע בזמנך החופשי?אין זמן חופשי...סעמק (אז אני מבזבז אותו ועונה על שאלון) -מתי בפעם האחרונה: התקלחת?בבוקר...ובדיוק אחרי שאני אסיים את השאלון נרדמת בשיעור?אתמול בערבית שמעת גלגלצ?לאדע אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? עשית קניות?יום חמישי היית חולה?אחרי חנוכה נחתכת?לאדע החזקת תינוק?מזה החראא הזה נסעת באוטובוס?בחזרה מבצפר חיבקת מישוה?מתישו לפני כמה שעות לא ישנת כל הלילה?טטיולים וזה -זה או זה: חורף או קיץ?קיץ לריב עם אח שלך או עם חבר שלך?עם אח...אני רגיל שבת או יום חול?לאדע...תלוי שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם?תלוי...אבל לרוב,שחרור מתמטיקה או אנגלית? פעם הייתי אומר אנגלית אבל אני והמורה ביחסים מוגדרים,אני הורס לה ת'שיעור והיא בתמורה שונאת אותי ירושלים או ת"א?ת"א הצפון או הדרום?אלדע החרמון או אילת?אילת חו"ל או הארץ?לאדע וניל או שוקו?וניל אייסיקיו או מסנג'ר?מזההזה מעריב או ידיעות?ידיעות חרדים או ערבים?חרדים...איך אפשר להשוות לערבים בכלל מתנחלים או ערבים?מתנחלים...ערבים זה זבל פירסינג או קעקועים?קעקועים -בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות:שיהיה להם בכיף...שיהיה כן תלבושת בי"ס:חרא פסיכומטרי:שיהיה ההתנתקות:הייתי נגד... סמים:נגד

שוב אני כאן..

הרבה זמן לא היינו פה אז אולי אתם צריכים קצת רענון מי אני... קצת בכללי.. שם: שימי גיל: 19 תאריך לידה: לפני יומיים מאכל אהוב: קריאטין. צבע אהוב:ירוק. באיזה צבע המקלדת שלכם? שחור/כסוף דמות אהובה מסרטי ילדים: כל הכוסייות.. שמאלני/ ימני? ימני.. סרט אהוב: כל סרטי המסור! ( אהה ואחיות שובבות 3) ספר אהוב: פלייבוי והאסלר. מה אתה לובש עכשיו? רק מכנס.. מקצוע לימודים אהוב: שיעור חופשי מקצוע לימודים שנוא: פחות או יותר כל השאר... כיתה: הפקולטה למדעי הספסל. מגמת לימוד: סטלה. מס' אחים: 2 שמות שלהם: מי שלח אותכם? איך קוראים למחנך/ת שלך? פאמלה מה אתה הכי אוהב לשים בסנדוויץ' בבוקר? מה סנדוויץ'? 4 ביצים... כמה קיבלת במבחן האחרון? מי זוכר... באיזה מקצוע זה היה? ראו תשובה לעיל מה העבודה הכי מעצבנת שעבדת בה? מלצר.. מה עושה כרגע בזמנך החופשי? זמן חופשי? -מתי בפעם האחרונה: התקלחת? בצהריים ועוד חצי שעה ... נרדמת בשיעור? ב12 שנה האחרונות... שמעת גלגלצ? לפני חודשיים? אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? לפני 3 דקות. עשית קניות? אתמול היית חולה? שפעת לפני שבועיים נחתכת? היום החזקת תינוק? שששששששששששששש חס וחלילה! נסעת באוטובוס? היום בהסעה מהעבודה.. חיבקת מישו? אתמול בלילה לא ישנת כל הלילה? מוצא"ש -זה או זה: חורף או קיץ? קיץ.. אילת, ים , כוסיות, שמש , בירות קרות.. חיים יכולים להיות יותר יפים? לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? אח שבת או יום חול? שבת שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? משתחרר עוד 3 שנים מתמטיקה או אנגלית? אנגלית... ירושלים או ת"א? אילת. הצפון או הדרום? דרום. החרמון או אילת? אילת!! (שבוע הבא חרמון , עוד חודש אילת !!) חו"ל או הארץ? חו"ל וניל או שוקו? אבסינת אייסיקיו או מסנג'ר? מסן מעריב או ידיעות? פלייבוי! חרדים או ערבים? ערבים.. פועלים טובים וזולים מתנחלים או ערבים? ערבים.. פירסינג או קעקועים? פירסינג... -בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות: לסביות!!!!!!! אבל רק כוסיות... תלבושת בי"ס: אפעם לא לבשנו... פסיכומטרי: מי צריך את זה.. ההתנתקות: אין תגובה. סמים: רק ראש טוב... יאלללה שיהיה לכם לילה בנזונה אני עפתי!!! נשיקות.

עדי D

New member
../images/Emo163.gif

קצת בכללי.. שם: עדי גיל: 16 ושבוע:) תאריך לידה: 16.1.91 מאכל אהוב: ממ סיני ופיצה צבע אהוב: ירוקייי חח.. ממ כחול סגול כתום.. באיזה צבע המקלדת שלכם? לבן דמות אהובה מסרטי ילדים: נמ סיבה חח שמאלני/ ימני? סרט אהוב: אפקט הפרפר ספר אהוב: מישהו לרוץ איתו מה אתה לובש עכשיו? פיג'מה^_^ מקצוע לימודים אהוב: ממ ספרות?.. מקצוע לימודים שנוא: ביולוגיההההההההההה כיתה: י' מגמת לימוד: תקשורת מס' אחים: 1 שמות שלהם:רונן איך קוראים למחנך/ת שלך? ענת סייג מה אתה הכי אוהב לשים בסנדוויץ' בבוקר? חביתה?:O כמה קיבלת במבחן האחרון? 92 חחח ביהדות>< כל כך לא אופיני לי באיזה מקצוע זה היה? יהדות .. מה העבודה הכי מעצבנת שעבדת בה? מכרתי שלוקים?D: מה עושה כרגע בזמנך החופשי? זמן חופשייי?? איפהה... ואם יש כזה אז ישנה חח -מתי בפעם האחרונה: התקלחת? לפני 10 דק' נרדמת בשיעור? אתמול בכמיה:) שמעת גלגלצ? היום אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? בתם ככה? כל יוםD: עשית קניות? לפני שבוע ככה היית חולה? לפני חודש ככה נחתכת? פפ.. לא זוכרת החזקת תינוק? >< ואו.. לא יודעת נסעת באוטובוס? היום חיבקת מישוה? היום לא ישנת כל הלילה? בשישי.. נו חזרנו ב6 בבוקר הביתה>< -זה או זה: חורף או קיץ? קיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייץ לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? אח.. כי אז תמיד משלימים אחרי שניה חח שבת או יום חול? שבת חח שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? להשתחרר מתמטיקה או אנגלית? מת' [נו 3 יחידות זה קל מה אתם רוצים?D: ] ירושלים או ת"א? ת"א הצפון או הדרום? צפוןן. החרמון או אילת? לדעת.. שניהם חח חו"ל או הארץ? אין כמו.. חול. סתם לא. גם וגם. וניל או שוקו? ונייייייל אייסיקיו או מסנג'ר? ממ שניהם.. מעריב או ידיעות? ידיעותת. חרדים או ערבים? נאמ מתנחלים או ערבים? נו. פירסינג או קעקועים? פירסינג -בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות: לאאכפתלי תלבושת בי"ס: נגד:) פסיכומטרי: מהאיכפתלי?. ההתנתקות: בעד סמים: נגד טוב עד עכשיו העתקתי מאיזה שאלון, אז הנה כמה שאלות באווירת הפורום!! מכל הקעקועים של חברי פורום איזה אתה הכי אוהב? נמ..איזה יש>< איזה פירסינג בחיים לא תעשה? בפיטמה מה תמיד רצית לעשות אבל לא היה לך אומץ? לאכול עגבניה.. סתם לא יודעת קעקועים משותפים\שמות. בעד או נגד? למה לא.. מיש רוצה סבבה איזה סגנון קעקועים אתה הכי אוהב? ממ משו קטן וצנוע חח איזה הרחבות יותר יפות, קטנות או גדולות? קטנות ואם כבר הרחבות, אז?

שבוי בקסמך, רק תלחשי..

קצת בכללי.. שם: רון גיל: 16 תאריך לידה: 28.12 מאכל אהוב: וופלים קפוצ'ינו צבע אהוב: שחור אדום ירוק באיזה צבע המקלדת שלכם? אפור דמות אהובה מסרטי ילדים: שמאלני/ ימני? סרט אהוב: החיים בלעדיי ספר אהוב: אי אפשר אחד מה אתה לובש עכשיו? בגדים מקצוע לימודים אהוב: ספרות מקצוע לימודים שנוא: מתמטיקה, לשון, תנ"ך, היסטוריה. כל הבגרויות השנה
כיתה: י' 4 מגמת לימוד: ספרות מס' אחים: 3 שמות שלהם: איך קוראים למחנך/ת שלך? גלי מה אתה הכי אוהב לשים בסנדוויץ' בבוקר? מה שבא כמה קיבלת במבחן האחרון? 74 באיזה מקצוע זה היה? ספרות מה העבודה הכי מעצבנת שעבדת בה? ;[[[ מה עושה כרגע בזמנך החופשי? -מתי בפעם האחרונה: התקלחת? אתמול בלילה נרדמת בשיעור? שבוע שעבר שמעת גלגלצ? אתמול אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? אתמול עשית קניות? שלשום היית חולה? מזמן. טפו טפו נחתכת? גם החזקת תינוק? שבוע שעבר נסעת באוטובוס?אתמול חיבקת מישוה? אתמול לא ישנת כל הלילה? שישי -זה או זה: חורף או קיץ? חורף לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? אח שבת או יום חול? שבת שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? להשתחרר מתמטיקה או אנגלית? אנגלית ירושלים או ת"א? ת"א הצפון או הדרום? המרכז :) החרמון או אילת? גם וגם חו"ל או הארץ? ;[[ וניל או שוקו?וניל אייסיקיו או מסנג'ר? מסן מעריב או ידיעות? מה זה משנה חרדים או ערבים? אפחד מתנחלים או ערבים? מתנחלים פירסינג או קעקועים? פירס -בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות: בעד תלבושת בי"ס: נגד פסיכומטרי: בעד? ההתנתקות: בעד סמים: נגד טוב עד עכשיו העתקתי מאיזה שאלון, אז הנה כמה שאלות באווירת הפורום!! מכל הקעקועים של חברי פורום איזה אתה הכי אוהב? ליל
איזה פירסינג בחיים לא תעשה? פיטמה :S מה תמיד רצית לעשות אבל לא היה לך אומץ? קעקועים משותפים\שמות. בעד או נגד? נגד איזה סגנון קעקועים אתה הכי אוהב? פרפרים. ב18 יהיה לי פרפר כחול יפייפה
(מקווה.) איזה הרחבות יותר יפות, קטנות או גדולות? מה שאוהבים, לא כזה משנה. ואם כבר הרחבות, ?

keeeren

New member
החיים זה רק תור, לפגישה עם המוות...

קצת בכללי.. שם:קרן גיל:17 וקצת תאריך לידה: 8.9.89 מאכל אהוב:יש מלא, ההמבורגר הצימחוני של אגאדיר מעולה ואני חולה על לזניה אבל אין על הסנדוויץ' שאני מכינה בשבת בצהריים.. המתכון שמור במערכת:] צבע אהוב:אדום-שבט דן דולט
באיזה צבע המקלדת שלכם?לבן וכחול דמות אהובה מסרטי ילדים: דאנקי משרק אבל אם כבר סרט ילדים אז סימבה ממלך האריות שמאלני/ ימני?שמאלנית בעיקר סרט אהוב: שר הטבעות ספר אהוב: לא יודעת מה אתה לובש עכשיו? ג'ינס וקפוצ'ון של no fear מקצוע לימודים אהוב: היה ספרות אבל סיימתי אז כרגע תנ"ך בגלל המורה המדהימה מקצוע לימודים שנוא:כל השאר כיתה:יב' מגמת לימוד:פסיכולוגיה סוציולוגיה מס' אחים:1 שמות שלהם:חן איך קוראים למחנך/ת שלך?דקלה מה אתה הכי אוהב לשים בסנדוויץ' בבוקר?לא לוקחת סנדוויץ לבצפר, רק תפוח ירוק כמה קיבלת במבחן האחרון?85,78,60 כולם באותו יום באיזה מקצוע זה היה?בחיבור מה העבודה הכי מעצבנת שעבדת בה?מלצרות לבדיוק יומיים מה עושה כרגע בזמנך החופשי? עוד מעט הולכת להתקלח ואז לקניון -מתי בפעם האחרונה: התקלחת?אתמול בבוקר ואחרי השאלון הזה נרדמת בשיעור? לא זוכרת.. חחחח שמעת גלגלצ?היום בבוקר אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? לנטע לפני חצי שעה עשית קניות? לפני שבוע וקצת היית חולה? מזמן טפו טפו טפו נחתכת? אהמ לפני כמה ימים כשחתכתי סלט החזקת תינוק? מזמן נסעת באוטובוס? היום חיבקת מישוה?היום לא ישנת כל הלילה?בחנוכה -זה או זה: חורף או קיץ? קיץ לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? לא יודעת, תלוי איזה חבר שבת או יום חול? שבת שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? להשתחרר מוקדם מתמטיקה או אנגלית? אנגלית ירושלים או ת"א? ת"א הצפון או הדרום?הצפון החרמון או אילת?אילת חו"ל או הארץ?הארץ וניל או שוקו?בקרמבו רק ווניל:] אייסיקיו או מסנג'ר?מסנג'ר מעריב או ידיעות?ידיעות חרדים או ערבים?אותו דבר בשבילי מתנחלים או ערבים?כנ"ל פירסינג או קעקועים?קעקועים -בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות:בעד תלבושת בי"ס:נגד פסיכומטרי:מאיפה לי ההתנתקות:נגד סמים:בעד.. סתם לא..

הווווו במקום כלכךךך

קצת בכללי.. שם: אביקטל גיל: 15.7 תאריך לידה: 26.6 מאכל אהוב: סלט צבע אהוב: הכלללל באיזה צבע המקלדת שלכם? לבן דמות אהובה מסרטי ילדים: אליסה בארץ הפלאות שמאלני/ ימני? המממ שמאלני סרט אהוב: Alice in Wonderland ספר אהוב: מים שאו אותי מה אתה לובש עכשיו? בגדים מקצוע לימודים אהוב: צילום מקצוע לימודים שנוא: טכנולוגיה כיתה: י מגמת לימוד: צילום מס' אחים: 2 שמות שלהם איתמר ואילה איך קוראים למחנך/ת שלך? גליה מה אתה הכי אוהב לשים בסנדוויץ' בבוקר? הממממ לא אוהבת סנדוייצ'ים כמה קיבלת במבחן האחרון? 100 במתמטיקה :p באיזה מקצוע זה היה? מתמטיקה
מה העבודה הכי מעצבנת שעבדת בה? המממ מה עושה כרגע בזמנך החופשי? חיים משוגעייים -מתי בפעם האחרונה: התקלחת? אתמול נרדמת בשיעור? בכל שיעור תנך וספרות שמעת גלגלצ? באוטובוס בטח אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? המממ היום או אתמול עשית קניות? חודש ככה.. היית חולה? פייי מזמן נחתכת? חודש החזקת תינוק? המון זמן נסעת באוטובוס? היום חיבקת מישוה? היום לא ישנת כל הלילה? לא זוכרת -זה או זה: חורף או קיץ? קיייייץ, שמש!!!!! לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? אח שבת או יום חול? חול שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? מוקדם מתמטיקה או אנגלית? אינגליש ירושלים או ת"א? אווווהוו לא לסבך!!! הצפון או הדרום? דרום ברוררררר החרמון או אילת? איללללתת חו"ל או הארץ? שניייהם וניל או שוקו שוקו אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר מעריב או ידיעות? ידיעות חרדים או ערבים? ערבים מתנחלים או ערבים? ערבים פירסינג או קעקועים? פירס -בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות: בעד תלבושת בי"ס: נגד פסיכומטרי: נגד ההתנתקות: בעד סמים: אין דעה

B a m b o o k

New member
../images/Emo199.gif

קצת בכללי.. שם: צליל גיל: 15.10 תאריך לידה:20.3.1991 מאכל אהוב:פיצה צבע אהוב:אדום באיזה צבע המקלדת שלכם? לבן אפור כזה... דמות אהובה מסרטי ילדים:פיטר פן\אליס בארץ הפלאות
שמאלני/ ימני?ימנית סרט אהוב:שודדי הקריביים1+2 \חלון סודי\המספריים של אדוארד
ספר אהוב:מישהו לרוץ איתו מה אתה לובש עכשיו? טרנינג וקפוצ'ון מקצוע לימודים אהוב:הפקה מקצוע לימודים שנוא:מתמטיקה כיתה:י' מגמת לימוד:תקשורת מס' אחים:4 שמות שלהם: אביה, גאיה, סתיו ודניאל איך קוראים למחנך/ת שלך?שירה מה אתה הכי אוהב לשים בסנדוויץ' בבוקר? חמאה כמה קיבלת במבחן האחרון?99 באיזה מקצוע זה היה?תקשורת מה העבודה הכי מעצבנת שעבדת בה? מה עושה כרגע בזמנך החופשי? שומעת מוזיקה -מתי בפעם האחרונה: התקלחת?אתמול בערב נרדמת בשיעור?לאדעת שמעת גלגלצ?פיייי מזמן אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? היום עשית קניות?אממ לאדעת היית חולה?היום נחתכת?מתישהו אתמול החזקת תינוק?מקודם נסעת באוטובוס?היום חיבקת מישוה?היום לא ישנת כל הלילה?מזמן
אבל שבוע הבא
-זה או זה: חורף או קיץ?חורף
לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? אח שלי שבת או יום חול?יום חול שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? להשתחרר מוקדם מתמטיקה או אנגלית? איכ לא ירושלים או ת"א?ירושלים הצפון או הדרום?הצפון החרמון או אילת?חרמון. למרות שלמדתי לאהוב את אילת
חו"ל או הארץ? ארץ וניל או שוקו?וניל אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר. למרות שהוא שונא אותי מעריב או ידיעות?ידיעות. זה מה שאבא קונה... חרדים או ערבים?אפחד מתנחלים או ערבים?מתנחלים פירסינג או קעקועים?פירסינג -בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות: בכיף שלהם
תלבושת בי"ס:
איכאיכ אני שונאת את זה פסיכומטרי:
ההתנתקות:
סמים:

../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif../images/Emo210.gif רק כי משעמם לי...

קצת בכללי.. שם:
מיכלי גיל:
14 תאריך לידה:
5.8 מאכל אהוב:
- צבע אהוב:
- באיזה צבע המקלדת שלכם?
אמור להיות לבן, עכשיו זה דיי אפור / לבן מלוכלך מאוד דמות אהובה מסרטי ילדים:
יש מלא. שמאלני/ ימני?
שמאלנית סרט אהוב:
יש כמה, אמריקן X / שמש נצחית בראש צלול / מועדון ארוחת הבוקר ספר אהוב:
אני כריסטיאנה פ. [כרגע] מה אתה לובש עכשיו?
גופייה, חולצה ארוכה קפוצ'ון ומכנסיים. מקצוע לימודים אהוב:
פח. מקצוע לימודים שנוא:
אין. כיתה:
ט מגמת לימוד:
זה מיני מגמה, אומנות מס' אחים:
3 שמות שלהם:
עידו אורי כרמל. איך קוראים למחנך/ת שלך?
לילך מה אתה הכי אוהב לשים בסנדוויץ' בבוקר?
לא אוכלת סנדוויצ'ים. כמה קיבלת במבחן האחרון?
88 באיזה מקצוע זה היה?
אנגלית. מה העבודה הכי מעצבנת שעבדת בה?
לצבוע גדר?DDDD:::::: מה עושה כרגע בזמנך החופשי?
ישנה.
מתי בפעם האחרונה: התקלחת?
אתמול נרדמת בשיעור?
מזמן. שמעת גלגלצ?
היום אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה?
היום. עשית קניות?
מזמן. היית חולה?
פיי נחתכת?
מזמן.. החזקת תינוק?
יותר מידי זמן
נסעת באוטובוס?
היום.. חיבקת מישוה?
היום:) לא ישנת כל הלילה?
מזמן. *** מה?!!!!1111 זה לא ילך ככה! סופסוף בחלק של ה"התנשקת:" אני יכולה לכתוב "היום" ואין את זה?! לאלאלאלאלאלא!
זה או זה: חורף או קיץ?
קיץ לריב עם אח שלך או עם חבר שלך?
אח שלי:) שבת או יום חול?
יוםחול. שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם?
שיעור חופשי:) מתמטיקה או אנגלית?
אנגלית. ירושלים או ת"א?
ת"א. הצפון או הדרום?
צפון:) החרמון או אילת?
אילת. [בדיוק בגלל שלא הייתי בחרמון. ><] חו"ל או הארץ?
הארץ! וניל או שוקו?
שוקו אייסיקיו או מסנג'ר?
מסנג'ר! מעריב או ידיעות?
ידיעות חרדים או ערבים?
- מתנחלים או ערבים?
- פירסינג או קעקועים?
פירסינג
בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות:
בעד תלבושת בי"ס:
כל עוד זה לא אצלנו, אין לי דעה. פסיכומטרי:
ההתנתקות:
בעד. סמים: