יו הו אני בבית ../images/Emo13.gif
להרבה זמן!! קצת בכללי : שם: אורטל גיל: 18 וחצי היום! תאריך לידה: 24-7-88 מאכל אהוב: דייסת סולת של בה"ד 7 צבע אהוב: ירוק באיזה צבע המקלדת שלכם? שחור דמות אהובה מסרטי ילדים: קספר!
שמאלני/ ימני? ימנית סרט אהוב: לקחת חיים ספר אהוב: מלך החומוס מלכת האמבטיה מה אתה לובש עכשיו? מכנס ספורט אדום,גופיה לבנה מקצוע לימודים אהוב: תאטרון מקצוע לימודים שנוא: תנ"ך כיתה: סיימתי מגמת לימוד: תאטרון & נדעי החברה מס' אחים: 3 שמות שלהם: אלירן,שירן,שי איך קוראים למחנך/ת שלך? אסתי מה אתה הכי אוהב לשים בסנדוויץ' בבוקר? ממרח כמה קיבלת במבחן האחרון? מבחן עזרה ראשונה - 98 באיזה מקצוע זה היה? עזרה ראשונה (אחד ממבחני הצבא) מה העבודה הכי מעצבנת שעבדת בה? 144
מה עושה כרגע בזמנך החופשי? בקושי יש לי
אני מספיקה לדבר עם אנשים אהובים,להתקלח,ולשתות את השוקו הכי טעים בעולם. -מתי בפעם האחרונה: התקלחת? אתמול בלילה נרדמת בשיעור? שיעור מ"מ
שבוע שעבר,היו כמה כאלו.. שמעת גלגלצ? לא זוכרת אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? היום עשית קניות? וואו,הרבה זמן שלא עשיתי את זה היית חולה? לא זוכרת (חמסה חמסה) נחתכת? בקטנה,השבוע,מהנשק החזקת תינוק? 4 שעות נסעת באוטובוס? 5 שעות חיבקת מישהו? אמא,כשהגעתי לבית לפני כמה שעות לא ישנת כל הלילה? לפני הגיוס,ישנתי שעה וחצי
זה או זה : חורף או קיץ? קיץ לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? - שבת או יום חול? שבת. בבית

שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? להשתחרר מוקדם! מתמטיקה או אנגלית? אנגלית ירושלים או ת"א? ת"א הצפון או הדרום? מרכז החרמון או אילת? אילת חו"ל או הארץ? חו"ל וניל או שוקו? וניל אייסיקיו או מסנג'ר? לא משנה מעריב או ידיעות? ידיעות חרדים או ערבים? - מתנחלים או ערבים? - פירסינג או קעקועים? קעקוע בעד/נגד : נישואים של הומואים/ לסביות: בעד שכל אדם יעשה מה שבראש שלו כל עוד הוא לא פוגע באנשים אחרים. תלבושת בי"ס: בעד (סיימתי ללמוד
) פסיכומטרי: בעד - בגלל הלמידה הרבה,זה טוב. ההתנתקות: - סמים: מי שטוב לו ושמח כף ימחא. חה חה חה. סופ"ש נהדר אנשים