תאומים ושלישיות ב-
אנשים

יו בידיוק סיימתי אותו../images/Emo99.gif../images/Emo194.gif

ספר יפה קצת מעצבן בהתחלה וגם במהלך הסיפור אבל כעיקרון סיפור יפה

../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif../images/Emo210.gif ../images/Emo6.gif קטנהD:

"קצת מעצבן בהתחלה וגם במהלך הסיפור אבל כעיקרון ספר יפה"D: אז הוא עיצבן אותך D: הוא לא יפהD: חבר שלה יפה!!!1111
ואו. שכחתי כבר איך קוראים לו, הספר אצל חברה שלי..D:

דטלף!!../images/Emo194.gif

כן הספר באמת עיצבן אותי כי היא כל שנייה אמרה"קולי" זה קולי לגמרי! הם קוליים! אני קולית! סתמי ת'פה!

../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif../images/Emo210.gif XDDD

כן! דטלף! הו, כמה הוא סקסי
אעעע ראיתי היום ברקפסט קלאב#$%&%#!^!# איזה סרט מדהיםםםם

טולייצ

New member
יו הו אני בבית ../images/Emo13.gif

להרבה זמן!! קצת בכללי : שם: אורטל גיל: 18 וחצי היום! תאריך לידה: 24-7-88 מאכל אהוב: דייסת סולת של בה"ד 7 צבע אהוב: ירוק באיזה צבע המקלדת שלכם? שחור דמות אהובה מסרטי ילדים: קספר!
שמאלני/ ימני? ימנית סרט אהוב: לקחת חיים ספר אהוב: מלך החומוס מלכת האמבטיה מה אתה לובש עכשיו? מכנס ספורט אדום,גופיה לבנה מקצוע לימודים אהוב: תאטרון מקצוע לימודים שנוא: תנ"ך כיתה: סיימתי מגמת לימוד: תאטרון & נדעי החברה מס' אחים: 3 שמות שלהם: אלירן,שירן,שי איך קוראים למחנך/ת שלך? אסתי מה אתה הכי אוהב לשים בסנדוויץ' בבוקר? ממרח כמה קיבלת במבחן האחרון? מבחן עזרה ראשונה - 98 באיזה מקצוע זה היה? עזרה ראשונה (אחד ממבחני הצבא) מה העבודה הכי מעצבנת שעבדת בה? 144
מה עושה כרגע בזמנך החופשי? בקושי יש לי
אני מספיקה לדבר עם אנשים אהובים,להתקלח,ולשתות את השוקו הכי טעים בעולם. -מתי בפעם האחרונה: התקלחת? אתמול בלילה נרדמת בשיעור? שיעור מ"מ
שבוע שעבר,היו כמה כאלו.. שמעת גלגלצ? לא זוכרת אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? היום עשית קניות? וואו,הרבה זמן שלא עשיתי את זה היית חולה? לא זוכרת (חמסה חמסה) נחתכת? בקטנה,השבוע,מהנשק החזקת תינוק? 4 שעות נסעת באוטובוס? 5 שעות חיבקת מישהו? אמא,כשהגעתי לבית לפני כמה שעות לא ישנת כל הלילה? לפני הגיוס,ישנתי שעה וחצי
זה או זה : חורף או קיץ? קיץ לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? - שבת או יום חול? שבת. בבית :) שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? להשתחרר מוקדם! מתמטיקה או אנגלית? אנגלית ירושלים או ת"א? ת"א הצפון או הדרום? מרכז החרמון או אילת? אילת חו"ל או הארץ? חו"ל וניל או שוקו? וניל אייסיקיו או מסנג'ר? לא משנה מעריב או ידיעות? ידיעות חרדים או ערבים? - מתנחלים או ערבים? - פירסינג או קעקועים? קעקוע בעד/נגד : נישואים של הומואים/ לסביות: בעד שכל אדם יעשה מה שבראש שלו כל עוד הוא לא פוגע באנשים אחרים. תלבושת בי"ס: בעד (סיימתי ללמוד
) פסיכומטרי: בעד - בגלל הלמידה הרבה,זה טוב. ההתנתקות: - סמים: מי שטוב לו ושמח כף ימחא. חה חה חה. סופ"ש נהדר אנשים

dsol

New member
חעחח כן, וגם את הצלמת ../images/Emo3.gif_../images/Emo189.gif

Harpush

New member
אני [:../images/Emo71.gif

שם: חופית גיל: עוד קצת 14 תאריך לידה: 11.6 מאכל אהוב: צבע אהוב:צהוב באיזה צבע המקלדת שלכם? שחור וכסף. דמות אהובה מסרטי ילדים: קאלימרו
סרט אהוב: כרגע? מישהו לרוץ איתו. מה אתה לובש עכשיו? גינס וחולצת גולף שחורה מקצוע לימודים אהוב: אומנות
. מקצוע לימודים שנוא: תנ"ך. כיתה: ח'. מס' אחים: יש לי אח ואחות שמות שלהם: לאח שלי קוראים רותם ולאחותי מורן. מה אתה הכי אוהב לשים בסנדוויץ' בבוקר? שוקולד. כמה קיבלת במבחן האחרון? עשיתי אותו אתמול, אני מקווה שהלך לי ]: באיזה מקצוע זה היה? מתמטיקה. מה העבודה הכי מעצבנת שעבדת בה? מן מזכירה כזאתי ליומיים. מה עושה כרגע בזמנך החופשי? כרגע? בפורום. -מתי בפעם האחרונה: התקלחת? אתמול בערב, אני בדיוק נכנסת עכשיו. נרדמת בשיעור? לא בזמן האחרון. שמעת גלגלצ? היום בצהריים אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה?
. עשית קניות? יום...שישי. היית חולה? שבוע שעבר. נחתכת?היוווםם
. החזקת תינוק? לפני שבועיים וחצי בערך
. נסעת באוטובוס? בצהריים, כמו כל יום ._. חיבקת מישהו? לפני כמה דקות. לא ישנת כל הלילה? ממזמן, אני לא נהנת מזה בכלל. -זה או זה: חורף או קיץ? סתיו. לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? אח שלי, אני כל הזמן רבה איתו
. שבת או יום חול? שבת. שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? להשתחרר מוקדם. מתמטיקה או אנגלית? אנגלית. ירושלים או ת"א? ת"א. הצפון או הדרום? צפון החרמון או אילת? אילת חו"ל או הארץ? חו"ל. וניל או שוקו? שוקו אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר. מעריב או ידיעות?ידיעות. חרדים או ערבים? ערבים. מתנחלים או ערבים? ערבים. פירסינג או קעקועים? פירסינג. -בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות:
תלבושת בי"ס:
פסיכומטרי:
ההתנתקות:
סמים:
.

jack 1

New member
בלע בלע שאלון וכאלה

שם:שלומי גיל:גדול תאריך לידה:26.08 מאכל אהוב:כלום צבע אהוב:כלום באיזה צבע המקלדת שלכם?שחור דמות אהובה מסרטי ילדים:כלום שמאלני/ ימני?בדיעות או סתם איזה יד אני משתמש?כי אם בדיעות,כלום.ואם ביד,אז ימין. סרט אהוב:כלום ספר אהוב:כלום מה אתה לובש עכשיו?כלום?סתם לא,בגדים. מקצוע לימודים אהוב:מה זה לימודים? מקצוע לימודים שנוא:מה זה לימודים? כיתה:מה זה מגמת לימוד:מה זה מס' אחים:4 שמות שלהם:מה אכפת לכם איך קוראים למחנך/ת שלך?אויש תנוחו מה אתה הכי אוהב לשים בסנדוויץ' בבוקר?אוף נו כמה קיבלת במבחן האחרון?=/ באיזה מקצוע זה היה?זה דיי מעצבן,מישהו צריך יום אחד לנסח שאלון שאין בו שאלות על לימודים. מה העבודה הכי מעצבנת שעבדת בה?כלום מה עושה כרגע בזמנך החופשי?כלום -מתי בפעם האחרונה: התקלחת?אתמול נרדמת בשיעור?עוד פעם? שמעת גלגלצ?ממ שבוע שבועיים אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה?היום עשית קניות?לא זוכר היית חולה?לפני שבועיים שלוש נחתכת?אתמול החזקת תינוק?לפני כמה שבועות נסעת באוטובוס?שבוע שעבר חיבקת מישוה?אתמול אני מניח לא ישנת כל הלילה?לא זוכר -זה או זה: חורף או קיץ?פעם הייתי אומר קיץ,אבל אחרי החורף הזה אני כבר לא כל כך בטוח. לריב עם אח שלך או עם חבר שלך?אח שבת או יום חול?שבת שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם?עוד פעם ביתספר? מתמטיקה או אנגלית? כלום ירושלים או ת"א?אילת הצפון או הדרום?דרום החרמון או אילת?אילת חו"ל או הארץ?לא יודע וניל או שוקו?וניל אייסיקיו או מסנג'ר?פעם הייתי אומר מסן,היום אני מניח שאייסי מעריב או ידיעות?אידיוט חרדים או ערבים?שימותו שניהם מתנחלים או ערבים?שימותו שניהם פירסינג או קעקועים?כלום -בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות:שימותו תלבושת בי"ס:דיי כבר עם זה פסיכומטרי:מה לי ולו? ההתנתקות:חח איזה ישן סמים:לא מעניינים טוב עד עכשיו העתקתי מאיזה שאלון, אז הנה כמה שאלות באווירת הפורום!! מכל הקעקועים של חברי פורום איזה אתה הכי אוהב?אהה.. איזה פירסינג בחיים לא תעשה?איכס נו מה תמיד רצית לעשות אבל לא היה לך אומץ?למות קעקועים משותפים\שמות. בעד או נגד?אה? איזה סגנון קעקועים אתה הכי אוהב?אה? איזה הרחבות יותר יפות, קטנות או גדולות?לכו לישון

../images/Emo121.gifלהלהלה

קצת בכללי.. שם: גלעד גיל:16+ תאריך לידה: 31.7.90 מאכל אהוב:פרוסה בפיתה עם רצועות לאפה וחתיכות באגט צבע אהוב: אפור כביש באיזה צבע המקלדת שלכם? חום ירקרק דמות אהובה מסרטי ילדים:גופי שמאלני/ ימני? ימני סרט אהוב: גברים בגעטקס, הסיוט שלפני חג המולד, ריינמן, ג'רי מגוואיר, מבצע סבתא ועוד ועוד ספר אהוב:אני לא אתחיל:] מה אתה לובש עכשיו? סווטשר וחצאית טוטו מקצוע לימודים אהוב:מוזיקה מקצוע לימודים שנוא: -- כיתה:י'א מגמת לימוד: מוזיקה מס' אחים: מתרבהP: שמות שלהם: אחמד, מסעוד, סעיד, סואה, יאסר ופאטמה איך קוראים למחנך/ת שלך? אבינועם משו מה אתה הכי אוהב לשים בסנדוויץ' בבוקר? לחמניה עם לחם כמה קיבלת במבחן האחרון?לא זוכר באיזה מקצוע זה היה?אנערף מה העבודה הכי מעצבנת שעבדת בה? מממאנערף מה עושה כרגע בזמנך החופשי?מנגן -מתי בפעם האחרונה: התקלחת?אתמול נרדמת בשיעור?מזמן שמעת גלגלצ?לא זוכר אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? היום עשית קניות?מזמן היית חולה?שבוע שעבר נחתכת?כל שני וחמישי החזקת תינוק?אלה
שני נסעת באוטובוס? אתמול חיבקת מישוה?אתמול
לא ישנת כל הלילה?לא זוכר אבל הרבה פעמים -זה או זה: חורף או קיץ?חורף לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? לא זה ולא זה שבת או יום חול? גם וגם שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? חחח מתמטיקה או אנגלית? אנגלית ירושלים או ת"א?ירושלים!! הצפון או הדרום?צפון החרמון או אילת?חרמון חו"ל או הארץ?הארץ וניל או שוקו?שוקו אייסיקיו או מסנג'ר? מעריב או ידיעות? חרדים או ערבים? מתנחלים או ערבים? פירסינג או קעקועים?פירסינג -בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות:שיעשו מה שבא להם ויעזבו אותי בשקט תלבושת בי"ס:טיפשי פסיכומטרי:מי שרוצה ההתנתקות:מטומטם סמים:מה שבא לכם טוב עד עכשיו העתקתי מאיזה שאלון, אז הנה כמה שאלות באווירת הפורום!! מכל הקעקועים של חברי פורום איזה אתה הכי אוהב? של ליל
איזה פירסינג בחיים לא תעשה?סמיילי מה תמיד רצית לעשות אבל לא היה לך אומץ? לקפוץ מצוק קעקועים משותפים\שמות. בעד או נגד?מה שבא להם איזה סגנון קעקועים אתה הכי אוהב? איזה הרחבות יותר יפות, קטנות או גדולות?קטנות ואם כבר הרחבות,

למעלה