תאטרון גבעתיים פרמיירה של סי 22.10

צריכה עזרה

אני מגיעה להופעות של סי כבר יותר מ-10 שנים. כשרציתי לקנות כרטיסים להופעה בתיאטרון גבעתיים נאמר לי שאני לא יכולה להכניס את התינוק שלי איתי. המתוקי עדיין יונק אז אני לא יכולה לצאת בלעדיו, ולא נראה לי הגיוני שאני אפסיד הופעה בגלל ה"מדיניות" של תיאטרון גבעתיים (שאגב לא תופסת לגבי סבא טוביה המלך ושאר הצגות הילדים). אני יכולה להזמין כרטיסים ולקוות שיכניסו אותי אבל אני פוחדת להתאכזב בערב המופע. חוץ מזה, שאני בטוחה שהקטנצ'יק יהנה מאד. רעיונות? תודה, טלי.

ט י נ ה

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo79.gifהודעה סופר חשובה ממני סי ../images/Emo41.gif

היי לכם חבר'ה וחברותס ... החלטנו לרגל העובדה שלא פתחתי קופה מזה שנים מספר ,כלומר זוהי בעצם ממש הופעה פתוחה שלי ללא הזמנות ,ללא אפשרות להכניס חבר'ה ,כל השנה אני עושה הכל על מנת שתגיעו ותכינו בכיף ללא תשלום . הפעם אתם צריכים להוכיח לתיאטרון גבעתיים שכדאי להם לקחת ערבים שלי ,שיש לי קהל שמוכן לשלן 50 שח ו 65 שח ולמלא מקום מקסים של 140 איש. כל מי שיקנה כרטיס דרכינו
( דרך היימן הפקות ) יקבל מתנה את האוסף " רגעי סי " מהדורה מיוחדת .זו מתנה בשווי של 40 ש"ח זהו מחירה ואנו נהיה גאים להעניק אותה למי שאין לו . לקנית כרטיסים לתאריך 22.10. החלה המכירה ב 6052226 -03 התשלום מתקבל בצקים או מזומן . תודה סי היימן

korennet

New member
מה זאת אומרת????

דואט של סי עם אלון אולארצ'יק: "ב 22.10.04 זה קורה בתאטרון גבעתים" מה קורה? איפה? כיצד? מתי? למה אפחד לא מספר דברים כאלו? האם זה אמיתי? סיס - איך זה שאני לא אהיה מאחורי פיקוד התאורה של המקום??????

ט י נ ה

New member
|ש../images/Emo92.gifגבעתיים חבר'ה אני מחכה לכם

הי חברים וחברות בפורום ,יום רודף יום והחדשות מציפות את כולנו ואני לא הספקתי לעשות פרומו מספיק חזק למופע שכל כך כל כך חשוב לי אז עכשיו אני אומרת לכם קבל עם ועדה " יש עוד מספיק כרטיסים לקניה " התארגנו ביחד תגיעו הפעם זה ממש ערב בשבילכם ... ובשורה קטנה לוותיקים ... עולם תעשייתי \זמן אחר\תל אביב לבירות ורק מתוך שינה יבוצעו .. אז ראו הוזהרתם סי

fasulya

New member
היה מהמם רק משתבח עם השנים

לאחר שראיתי אין ספור הופעות של סי מכל מיני תקופות אני חייב לציין שהרבה מאוד זמן לא נהניתי מהופעה טובה כמו שנהניתי היום !!!!!!!!!! סי -יישר כח והמישיכי כך ואשמח לראות עוד הופעות שלך תמרה-זמרת ענקית מעניין לשמוע אותה שהיא ללא שפעת (קשה לי להאמין שזה יהיה פחות טוב הופתעתי לחלוטין שככה שרה מישהי חולה) נועם-יפיפיה מתמיד אני עוד זוכר אותך מתקופת הפאנץ' היית טובה והיום היית הכי טובה כמו כן שמחתי לפגוש מכרים ישנים שלי ושולח מכאן אהבה והמון בריאות לבני ולצורי מתגעגע אליכם בטירוף בקיצור ממש ממש וממש נהניתי

actress

New member
תגידי להם שבהופעות הם נרדמים ../images/Emo9.gif

זה מה שהיא תמיד אומרת ויש הוכחות

actress

New member
והחל משבוע הבא יהיה פרסום נרחב פה

בתקווה גם לעמ` הראשי אז לנקקו קשרו ותהנו גם מפורומים אחרים יודעים ויידעו עלינו... כל הכבוד סי!

skito

New member
ואני על נושא

האבטחה סתתתתתתתתם היי קורנת, גמני שומע לראשונה שילוב מנצח מבחינתך נכון?

actress

New member
ולמי שאין אין להגיע יש הסעות מכל מי

מיני אזורים ספי מחולון/ אזור אז "נגמרו לי השמות" את תוכלי להגיע איתה למשל אם תרצי או גידי אתה באמת יכול לבקש מיוסי אלאניסג'אנקי ואל תדאג יש דרך שתחזור הביתה
אזור הדרום טיפטיפ וסבי אם אני לא טועה אהוב יקר ומוכר נתגעגע. ושוב לכל מי שאין דרך להגיע מוזמן לשרשר פה את המקום ממנו הוא רוצה שיאספו אותו או הסעות טורסי

actress

New member
הבנתי שכל הפורום הלך בסוף רק מה אני

שתיתי נראה לי יותר מידי ולא ראיתי מי דיבר איתי אותך לא ראיתי. ספרו איך היתה הפגישה?

actress

New member
גם לא רואה מה אני כותבת עכשיו../images/Emo9.gif

בכל מקרה שמחתי לראות את כולכם

fasulya

New member
אני חפרפרת חמקמקת

למען האמת אני לא ממש פעיל בפורום אבל תמיד נכנס לדעת מה חדש לא זיהיתי אף אחד מהפורום למעט אחד שהייתי מעדיף לא לזהות בקיצור אני חפרפרת חמקמקת אבל אציין שוב היה מ ה מ ה ם

actress

New member
מחפרפרת לחפרפר אני זיהיתי כמה שניגש

שניגשו והיו גם מהמועדון האשדודי וסחתיקה סיסקה אז לכל מי שמאשדוד ישר כח , אבל אני הייתי ראיתי ולמה לא צלצלת?

קפצתי לרגע ../images/Emo140.gif

רק כדי להגיד שהיתה הופעה מעולה! הערב גם ערוך בצורה מושלמת מבחינה מוזיקלית: זורם משיא לשיא (או אולי מסי לסי?
) כיף!

samc

New member
הופעה מיוחדת ב-גבעתיים מי נהנה?

כולם נהנו אבל דעתי היא שסי נהנתה לשיר שירים שלה וגם שירים שהיא לא כתבה אותם! אני בתחושות כבדות- שלא אפרט כאן- עולם תעשיתי (אכזרי) תל-אביב כמו ניו-יורק, פערים חברתיים עוני ואלימות. סי שוב נותנת הזדמנות לכשרונות צעירים. מקווה שתמרה תהיה אתנו הרבה זמן. וברכות חמות לנועם זמרת בלוס טבעית להתראות ותודה.

../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif ההופעה בגבעתיים-תקציר

אז למי שהעז לא להגיע...למי שרוצה להזכר ברגעים היפים שהיו...וסתם מי שסקרן לדעת מה הוא הפסיד בהופעה ב22.10 בתיאטרון גבעתיים הנה סקירה מקיפה:
בכניסה לאולם הוכן "פויה" מושקעביורת שכלל מגוון יינות ומיצים לאורחים ! יוזמה ברוכה ונחמדה שמראה על השקעה כל הכבוד
סי עלתה לבמה וסיפרה בהתרגשות שזה לא כמו מופע של עובדי "קוקה קולה" כי עם כל הכבוד לעובדי קוקה קולה שבאים לשמוח עם החברה ....כאן אנשים נכנסו לאוטו קנו כרטיס ובאו מאהבה.
במופע כולו היו באמת מגוון שירים או כמו שסי ספרה...שניגשו אליה אנשים שביקשו שירים מפעם..והיו שרצו שירים של א"י והיו שרצו שירי נשמה באנגלית - ובאמת היה מגוון מאוד גדול:

למעלה