תאטרון גבעתיים פרמיירה של סי 22.10

השירים...

בין השירים היה את עולם תעשייתי - חצי עולם - גיבור גדול - לא עובדת בשביל אף אחד - ואחד השירים החותמים "רק מתוך שינה" בהדרן ועוד
שירי ארץ ישראל מכל הזמנים של מגוון אמנים כמו: כשאת בוכה את לא יפה - יש לך עניין עם פועלי בניין - ומחרוזת ישראלית
שירי נשמה של ארתה פרנקלין, השיר יו מייק מי פיל לייק א נטורל וומן וכו ולסיום גם את "שום דבר לא ישווה אליך" של שינייד אוקונר (בצועמרגש במיוחד!)
גם זמרות הליווי זכו לשירי סולו - יפים מאוד ובביצועים מרשמים! נועם שרה את ימי התום של ריטה ותמרה שרה "אוהב אותך לנצח" של וויטני יוסטון!
הפתעת הערב מבחינתי היה הבצוע המגניב לשיר SOMETHING של להקת לאסגו במקור....בליווי דרבוקות וריקודים של רקדנית בטן שהובאה במיוחד! (אחות של הקוסמטיקאית ומטפלת הציפורניים של סי אם הבנתי נכון:) ) הרקדנית גם נתנה קטע שלם של ריקוד חביבי יא עיני.
במהלך המופע הקדישה באופן אישי את השיר כמו צמח בר למישהו מהקהל - שנראה מרוגש כולו . סי ישבה לידו כל השיר.

ומה עוד??

וואו היו המון רגעים - אם יש למישהו להוסיף אז בשמחה תוסיפו לאשכול: חגגו יום הולדת לזמרת הליווי המקסימה נועם האחת והיחידה ...ואפילו אבא שלה היה בקהל . (הסיפור נמצא באשכול אחר)
סי כל הזמן הסתובבה בקהל ונגעה בו (תרתי משמע!). זה נתן לי ממש הרגשה של קרבה ויחס חם !! כל הכבוד סי הזמינה גם באופן ספונטני 2 בנות מהשורות האחרונות לבוא לבמה ולתת שואו שלא ישכח...(בחליפות הורודות והסגולות למי שזוכר....)
לקראת הסוף הקהל עמד על הרגלים וממש לא רצה להפסיק את המופע.מזל שהיו 2 הדרנים!
סי הימן העבירה את הקהל "שיעור בהשתחוות" - אותו עברה אישית אצל ריקי גל - השתחוות עד הסוף....
סי לא שכחה להודות כל הזמן לנגנים זמרים מלווים לחברה מהפורום למשפחה ולקהל. סי אנחנו מודים לך על ערב בלתי נשכח והמון רגעים יפים!!! איזה כיף לי - יש לי גם מזכרת דיסק!

הפרחים - לסי !

במשך ההופעה נתנו לסי זרי פרחים ענקייייייים בסיום ההופעה סי חילקה המון ורדים לקהל !
הפרחים האלו בשבילך סי!!!!

../images/Emo41.gif השיר החדש של סי!!

איך יכולתי לשכוח??? באמצע ההופעה סי דברה על ""מצב שוק התקליטים"" בארץ...כולם יודעים שהמצב קשה ושאנשים לא קונים תקליטים ומורדים מהאינטרנט...ולכן תקליט חדש יאלץ להמתין קצת...אפילו שמבקשים ושואלים אותה המון. בינתים סי תנקוט בגישה של "נוציא שיר-ישר אחרי שיר ונראה..." שזה יפה! בהופעה היא שרה שיר חדש ששמו אחותי אם אני לא טועה והקדישה אותו לכל ה"אחיות" ולאחותה בילי . נו ומה עכשיו?איפה אפשר לשמוע אותו...?

actress

New member
אז ככה הוא נכתב על פלוגת יסמין והנה

המילים עפ"י שירונט ביצוע: סי היימן מילים: יעל קציר לחן: נחום היימן אחותי הקטנה הקשוחה קולך לוחש רועד אני שומעת אני רואה אותך צועדת נחושה חוצה את הרוחות אל קו הגמר ועוד מעט אחות את כבר נוגעת כי לפעמים את שם לבד ולא רואה את הכיוון או המרחק השמיעי קול, קיראי חזק, הישירי מבטך קדימה. זכרי את המילים לשיר ישן ששרה אמא את יכולה את יכולה את יכולה אחותי הקטנה הקשוחה קולך לוחש רועד אני שומעת אני רואה אותך צועדת נחושה חוצה את הרוחות אל קו הגמר ועוד מעט, אחות את כבר נוגעת כי לפעמים את שם לבד ולא רואה את הכיוון או המרחק השמיעי קול, קראי חזק, הישירי מבטך קדימה זכרי את המילים משיר ישן...

ט י נ ה

New member
וואו שלום לכולם ותודה על התגובות

הכל כך חזקות וחמות. סימן שהגיע הזמן סי - מן שזה גם סי -היי -מן לעשות את זה שוב מפעם לפעם . וגבעתיים נראה כמקום אחלה לסיפור שלנו . אז ככה ... רציתי לפרגן לכל מי שהגיע וחבל שאיני יודעת מי זה נועם , את\ה ממש כותב מדהים כמו עיתנאי לפחות .משהו משהו .. רוצה לפרגן לקומנוה של שמוליק שהגיעו בהרכב מדהים ומלא מאשדוד ועשו המון אבל המון שמייח וכבוד לרקדנית הבטן המתופפת עאינת החדשה עימנו והנפלאה !!! והנה כמה תמונות שיעשו לכם את הלילה ... תודה תודה שמוליק חברים כולכם הייתם נפלאים מחכה לתאריך הבא ...

actress

New member
כל התמונות הועלו לגלריה תחת השם

תאטרון גבעתיים 2004 ולכל מי שרוצה לראות תמונות נוספות יש שם הכל

ט י נ ה

New member
הקודמת היתה בני שלזינגר היקר ואני

בכמו צמח בר ,רק לשתף למי שתוהה ... בני חבר יקר ושנים עמד בראש העמותה " תנו לחיות לחיות " איש יקר יקר יקר זה כל מה שיש לי לומר וכולנו איתך בני . ותמיד שולחת כוח ואהבה .נקודה .

בני שלזינגר

כל פעם, בצמח בר, יוצא לי להדליק נרות יחד עם היושבים סביבי. הפעם הדלקנו נר שוב, אבל סי הלכה אל בני שלזינגר. בני, בן אדם מדהים בזכות עצמו, הוא איש רגיש, אוהב חיות, ואוהב אדם. סי אוהבת אותו. וכשהיא ניגשה אליו ואמרה את מה שאמרה, אנחנו נקרענו. זה היה מ ר ג ש, שחבל על הזמן. בבושתנו כיבינו הנרות. התביישנו שאנחנו נהנים מהופעה מדהימה. כל הכבוד סי, זה היה ענק.

נועם במקרה הזה גבר

חח סי את כבר לא יודעת אם נועם זה גבר או אשה..בעקבות נועם המלווה חח.. בכל מקרה אני גבר ולבשתי אדום עם כיתובים לבנים בהופעה אם את זוכרת.. ושמי האמיתי הוא שי נועם זה הכינוי פה בתפוז. בכל מקרה רוצים עוד תמונות ! נ.ב: אני מתתתת על בעלי חיים ! כל מי שעוזר ולו במעט ועושה משהו למען בעלי חיים יבורך !

גבעתיים

קודם כל סי - תודה רבה! זו היתה ההתפרקות האמיתית הראשונה שלי מאז הלידה, ואיזו התפרקות זו היתה! ככל שהשנים עוברות אני יותר ויותר נהנית מההופעות. הקול שלך רק הולך ומשתפר, והנוכחות שלך על הבמה מטריפה. כל כך כיף לשמוע אותך שרה ולראות את האינטרקציה שלך עם הקהל. אין שום ספק שמבחינת אור זה היה שיר הערש הכי טוב שהוא שמע, ולא נותר לי אלא להסכים איתך - את חייבת להוציא עוד חומרים חדשים שיהיה גם לו מה לשמוע! טלי

actress

New member
טלי, האם אלייך סי התכוונה שהיא אמרה

הדור השלישי הגיע להופעה? כי אם כן wowowowowowowow

ט י נ ה

New member
טלי אמא של אור הבאת לי אור גדול

ילדה יקרה ,רצות לי תמונות כמו סרט אנימציה ,רואה הבסקי ריקודים שלך בצוותא של שנות התשעים וסוף שנות השמונים ( אני לא טועה ? ) שמחה על האימהות שאת חווה ,כיף לך איזה אושר להגיע למופע עם ילד שנושם אותך ,עברתי מאות הופעות עם תומר ויהלי על הידים אין אושר גדול מזה . תודה שבאת תודה שהיית תודה שלא שמעת לאף אחד בקופה ופשוט הגעת . במופעים שלנו מותר ורצוי להביא ידלים כלבים חברים וכל מי שעושה לנו טוב בחיים . המועד החדש הוא 07.01.05 גבעתיים אותו מקום ועד אז רק טוב רק טוב רק טוב סי

actress

New member
סיסקה זכרי את המילה שלך אמרת כלבים

ז"א שאם אני מביאה חיות למופע הבא יכניסו אותי על בטוח? כלומר אם אביא פינגווין במזגן הקפוא יכניסו אותנו?

ינואר

איזה כיף שאת מופיעה קל"ב. אני בטוח אגיע. לגבי אור - אינשאללה עד אז הוא יישן לילות מלאים.. נביא אותו לילדודס במקום. (למרות שאני כל כך נהנית לקחת אותו איתי)

למעלה