תאטרון גבעתיים פרמיירה של סי 22.10

actress

New member
יופי טופי אולי יהיו עוד ילדים.....

של אופנוע שחור
אני התנדבתי לשמור

actress

New member
סיכום מפגש/הופעה + שאילתה לכולם

או קי להלן הסיפור האמיתי... זה היה ביום שישי 22.10.04 השעה היתה 18:00 לערך ספי (ישראליאנה) ואני יושבות וסופרות את כמה מאנשי הפורום כדי לדעת מי מי מי אנחנו הולכים לראות אני יצאתי לכיוון של דבעתיים בשעה 19:00 לערך מקבלת טל' לא תאמינו מי היה בקו השני אופנוע שחור שאמר לי בהתרגשות אני מגיע כולי התרגשות וצלצולים מהר מהר הודעתי לספי יווווווו את לא תאמיני מי מגיע!!!!!!!! אופנוע!!!!!!!!!!!! מפה לשם כבר הגעתי לתאטרון לעזור לגלי מהמשרד בהכנות והכל גולשת בין לבין בנט ורואה את משאז שלא יודע מה קורה והודעתי לו כפי שראיתם בוא בוא אנחנו שם, השעה כמעט 21:30 לא תאמינו מי ירד לו במורד המדרגות אהבה עבודה וחדר קטן כ"כ התרגשתי לראות אותו שהתנפלתי בחיבוקים ונשיקות לאט לאט ירדו עוד ועוד אנשים ונדמה לי אם אני לא טועה נועם רוזנברג באת אליי והצגת את עצמך והיכול להיות או שאני הוזה שהיית במקרה בתחרות הבדיחות שהתקיימה בארנה בזמנו עם "האקדמיה לצחוק" ששלישיית דופה ביקשו לבחור בדיחות? בכל מקרה פאסוליה למרות שראיתי אותך ב טי וי הפעם אני מודה כשלתי ולא זיהיתי אותך הרחק הרחק משם נראה לי "הקומונה של שמוליק" שהגיעו מאשדוד ואני מצרפת תמונה של שניים שסימנתי כי כל הזמן שאלו אותי אם אני מיכל ואני מיכל ותאמת יש שם כאלה בונבונים שקוראים את ההודעות שלנו ואנחנו שעמדנו מאחור ואפילו איתן יעיד שסי החמיאה לשמוליק וחבריו צעקנו שמוליק שמוליק
למרות שאני נמנעת מלהגיב על המקום הזה משיקולים שלי לא ארחיב על זה כמו שפאסוליה כתב משהו ממנו גם אני לא הייתי רוצה להרחיב בכל מקרה לעניינו גם samc הגיע בכל מקרה היה קטע שבו כולנו הלכנו לפגוש את סיסקה אני לא הלכתי כי מזגתי יין ואפשר לומר שאהבה עבודה וחדר קטן שאל "איזה יין זה" התנדבתי להיות זאת שתשתה ותגיד ואל תשאלו אבל דפקתי אותה. בקיצור מפה לשם חברוש הייתם גדולים מהחיים ואני מצרפת פה תמונה אולי מישהו יודע מי האנשים האלה שכן הם היו דיי חמודים השניים ומעניין איך ידעו את השם שלי בטח מישהו אמר... בכל מקרה מחכה למפגש הבא ואני בטוחה שהוא יהיה קרוב מתמיד... ולכל מי שלא בא הפסדתם ....

actress

New member
עכשיו הכל מובן../images/Emo6.gif זה הוא שסיפר את

הבדיחה בקניון בארנה? ידוע לך?

איזה סמטוחה ../images/Emo35.gif

ובכן איזה בלאגן..... יש את נועם - המלווה של סי שהיא היתה על הבמה. יש אותי - והניק שלי נועם ואני בן והייתי בקהל. עכשיו: אני בהלם טוטאלי מזה שזיהית אותי מהאקדמיה זה שודר ממש מזמן!!! סחטין על הזכרון... (כנראה שהם טחנו את התכנית במאה שידורים חוזרים...באותו שבוע לא יכולתי ללכת ברחוב). ופתאום אני רואה כאן מכרים שמכירים אותי אפילו שלא ידעתי...ממש קומונה קטנה:) ואני לא חחגתי יומולדת - אלא נועם הזמרת.... מבולבלים:)? OK שמי האמיתי זה שי. עוד יותר מבולבלים? אתם בבעיה כנראה

actress

New member
פריז או פרי ../images/Emo6.gif בזזז... בזז...../images/Emo6.gif

איזה יופי זה אתה ידעתי ידעתי ידעתי!!!! חחחחחחחחח קטלני ביותר!!!

אז זהו שרציתי נורא..

עשיתי מאמץ באמת אדיר להגיע, הזזתי תכניות וכלמיני דברים ובסופו של דבר, הגעתי לאזור מאוחר, מאוחר מידי. וכשאני קורא את כל מה שכתוב כאן ורואה את מה שהיה אין ספק שפיספסתי ...ובגדול. אני חייב להיות במופע של ה 7.1 והפעם עם אופנוענית אנחנו חייבים. מיכל כמה התאכזבתי שלא הצלחתי בסופו של דבר להגיע, סי- מבטיח להגיע לאחת מההופעות הקרובות שם, ככל הנראה ב 7.1 נראה לי שהפספוס היה ענק. אני די "מבועס" מכל זה.... לפעם הבאה ...עם הרבה אנרגיה.................... באהבה (ואכזבה), אופנוע.

actress

New member
ב 7.1 תבואו בהרכב מלא! ולגבי רומי ו

יהלי אל דאגה אני גם אוכל לשמור.

actress

New member
שמואל אני בכוונה לא ציינתי מהסיבות

השמורות עימי, שכן הבהרתי בעבר ואני לא חושבת שצריך לחרוש בשנית.

actress

New member
../images/Emo124.gif קריאה נרגשת ל fasulya

fasulya יקר,
מחכים לך 2 כרטיסים עפ"י בקשתך במשרד
אני מחכה ל"ג'יגלו מקונגו" כדי לתת את המתנות אנא גש הלום לא לא זהו לא חלום. מתגעגעת לקולך הערב כמו העורב
סתם יאללה מותק עוד מעט המופע למי מחכים

fasulya

New member
מחר זה קורה!!!!!!!!!!

מחר בשעות הבוקר המוקדמות יגיע האיש והוספה לרחוב יהודה מכבי ע"מ לרכוש 2 כרטיסים לערב המהמם שעומד להיות ביום שישי בשעה 22:00 בתיאטרון גבעתיים ----מומלץ ביותר בתקווה שישארו לי כרטיסים נ.ב-השליחה יגיע בסביבות 08:30-09:00 מקווה שיהיו ערים גם בשעה זו

actress

New member
בשבילך יהיו ויהיו אני אתגנדר לכבוד

המאורע שכן לא כל יום זה קורה לי חי חי : ) ואם תשים לב לשעה אז זה מוקדם עקב ההתרגשות!

למעלה