תאמין לי רונן הפורום הכי טוב בארץ

RonenM62

New member
אני רוצה לומר ../images/Emo51.gif ענקית

לכל צוות הפאנל, שהקדיש מזמנו ומהידע שצבר ... זהו הפאנל הראשון, שאורגן בחופזה וללא עבודת שיווק מקדימה. במהלך השבוע הבא, ננסה לארגן פאנל נוסף. אשמח להשתתפות כולכם. שוב תודה.

התמכרתי אליכם למרות שאני לא מבינה

אפילו את השאלות ... אבל כמו שהבטחתי אם אני אתעשר אני מזמינה לפיצה...

דונג

New member
../images/Emo47.gif רונן, אני פונה אליך ! ../images/Emo47.gif

ידידי, קבל ח"ח עצבני. גם בעל כשרון כתיבה, גם בעל חוש הומור אך בעיקר בעל אמביציה ויכולת. עלה והצלח. אנסה לתרום גם לך משהו קטן, למרות זה כאין וכאפס לעומת מה שאתה עושה עבורינו : לא כדאי להתבסס על הפלטפורמה של תפוז. יש לך המון ידע, כישורים ויכולת, וגם עוזרים ברמה. הייתי ממליץ לך לרכוש דומיין ואחסון (לא יותר מ 100 ש"ח לחודש, הכל כולל הכל) ולפתוח אתר משלך, בתחום הכלכלה. תמורת סכום חד פעמי של כ 100$ ניתן לרכוש רשיון ל DCFORUM ולנהל בו את קהילת הידע שלך. אין הכוונה לפתוח רק פורום, כי אם אתר - מרכז ידע שיהווה אורים ותומים בתחום זה, ויהיה נודע בכל בית בישראל. לא מכיר עוד מקומות שעושים את מה שאתה עושה עם ניהול תיקים וירטואלים, ניתוחים טכניים וכו' וכו'. אתה כשרון מבוזבז בעוד פורום נידח אחד מתוך עשרות פורומים של תפוז, גם אם יגיעו לפה עוד 100 גולשים. חבל !

qet1

New member
אני חוזר הביתה ב 17:20ומה אני מגלה?

10 עמודים חדשים בפורום!!! טירוף!

bigtamar

New member
פתוז התחיל לעשות עלינו כסף, והרבה

בזכות: העליונות האישית, המקצועית של רונן וחבורותו הקדשת זמנם הנדירה ומעורבות היפה, התרבותית והפעילה של הגולשים/ות הפך הפורום "בורסת תל-אביב" למאד מאד "סקסי", עד שמנהלי השיווק של תפוז, מוכרים שטחי פרסום בדף הפורום. מסכים לרעיון שיש לממן את ההוצאות. אז מה אני רוצה? כן, תמלוגים. לי ולכל הגולשים בפורום. כיצד? אני רוצה שתפוז יקדישו כותב טכני במשרה מלאה במשך 20 ימי העבודה הבאים, לשכתב ולערוך את כל הנושאים המקצועיים שעלו ע"י רונן וחבריו בהודעות ובפרקים אחרים בפורום - בצורה דידקטית, טכנית וסדורה. אני רוצה סרגל גישה שיערך ע"י גרפיקאי/ת אינטרנט מקצועי שיפנה מידית את כל השואלים לתכנים ולתשובות. מוגזם? לא. רק תשערו את הכנסות הפרסום שהם עושים על הסקסאפיליות של הפורום ותבינו שהנדרש - בטל בשישים. תפוז עובדת בשבילנו, אנחנו עובדים בשבילם. תפוז תאמר לא! אנחנו נמצא פתרון יצירתי יותר מעמיר פרץ.

yanivforcegate

New member
קראתי את המאמרים סקירת חברות

ומאוד התרשמתי גם הסיסטם נחמד מאוד אני מודה לך על ההשקעה

A r r o w

New member
שיר פרידה

חצי שנה או קצת יותר אנו ביחד ולמרות שיחסינו ידעו עליות ומורדות הייתה זו חצי שנה נפלאה שלא אשכח עוד זמן רב כנראה שלא אמצא אחת שתיתן לי את אשר את נתת מדי פעם במהלך העבודה הייתי יוצא רק כדי לראות אותך ולמרות זאת ידענו מההתחלה שרגע הפרידה יגיע ידענו שדבר לא נמשך לעולם כל כך שימחת אותי עברנו חצי שנה מאושרת ביחד חצי שנה שגם את פרחת עלית והצלחת בכל אשר עשית וכל מכרי וחברי היללו אותך, וככל ששיבחו אותך יותר את פרחת יותר ואולי זו הבעיה, את לא היית רק שלי ונתת מעצמך גם למען האחרים אינני יודע אם בגלל זה או לא אך דבר אחד ברור הגיע הרגע להיפרד ממך אופצית אורמת 8 שלי כי קיבלתי איתות מהסיסטם של רונן שהגיע העת להיפרד ולהודות לך על 240% שנתת לי. אבל יתכן ועוד נחזור.....

danielkoy11

New member
אני כבר חצי שעה מנסה להתנתק

ולא מצליח. כל פעם קופצת איזה הודעה מעניינת ואני נתקע עוד ועוד. חייבים להגדיר שעות פעילות
כי אני מפחד להפסיד דברים מעניינים. רונן וכל הצוות, הפורום מתחיל להיות ממכר!!!! כל הכבוד!!!!

צפע68

New member
רונן:מופתע מאוד לטובה

שמחתי לראות היום,התיחסות אמיתית,ומקיפה,לגבי אפיקי השקעה כוללים. אין ספק שזהו כיוון מבורך. המקצועיות ברמה גבוהה מאוד,והפתיחות לשתף במידע,ראוייה לכל הערכה. לגבי מיקצועיותו של יאיר,לא הופתעתי כלל. עזר לי גם בעבר. יישר כוח,ותודה

yossitz

New member
סתם בא לי להגיד שזה אחלה פורום

ובמיוחד בעזרתם של : RONENM62 בחור בשם יאיר מאה וסליחה על כל מי שלא זכרתי

אמרתי שאני מת עליך !!!

תראה מה נהייה ? סחטיין עליך אחי,הפורום הזה עוד יהיה מס 1 (כשתפריד את המניות מהמעוף)

yair71

New member
יופי של פורום

מאחד שמשחק בבורסה 25 שנה ובעל ניסיון התשובות עניניות אין שטויות תמשיכו כך והערך שלכם יעלה

RonenM62

New member
../images/Emo124.gif היום בתום הפאנל, ארעה

"תקלה" או "פריצה" לאתר - במהלכה נמחקו כ- 30 הודעות ותגובות אשר הועלו על ידי הגולשים והצוות במהלך הפאנל. הודעה על כך נמסרה מיד להנהלת הפורומים של "תפוז", והנושא יבדק מיד בבוקר. מאחר ואין באפשרותי לשחזר הודעות, לא נותר לי אלא להתנצל בפני מי שנמחקה הודעתו/תגובתו. חלק מההודעות שוחזרו על ידי בקטגוריית "שאלות נפוצות". איתכם הסליחה.

נקודה למחשבה ידידי התותח בכל מקרה

איזה כיף לקבל מחמאות כאלו אההה רונן??? :))))))))))))))

למעלה